Bana Herşey Yakışır Kanal D

yaa nur daha önce yemekteyize katıldı sanırım
şu yapmacık reklamlarada sinir oluyorum ya, hele defne samyelinin çıktığı reklamlar
:37:

aynen yaaa yapıorlar botoxu gidiyorlar meşhur kuaföre sonra sahte sahte ekrana çıkıorlar kim inanıyor ki bunlar:63::63:a

2 elbise de gerçekten şahaneydi.. ama nur hanımın ki saç rengiyle olmamıştı boğmuştu.. gülhan hanımın saç rengi ve toplaması çok daha güzeldi elbisede açık renk olunca çok hoş olmuştu.. saç rengide uyumlu olmalı bence o yüzden gülhan hanım 1. olsa daha ii olur gibiydi:31:

hayal kırıklığına uğradımm:D
bende yeni konsept ne :31::31:
Benim yeşile turkuaz yeşil deniyomuş:9:
cengiz benim beyaz dedğim renge başka renk dedi:78: pembe değime başka renk dio :78:renkleri bunca yıl eksik öğrenmişim :26::26:
hahaha :D bizi yiyolar aptalız ya anlamıyoruz sankii :D 118 reklamları koleston ve defne samyelinin reklamları gına geldi:D
coca cola da var:30: dizide açıp içiyorlar ya ohh serinledik felan :60::60:
şaka yapıyorum canım ya:1::1:

cengodan sonra da beğenmez olduk :60::60::60:

bende yeni konsept ne :31::31:

cengiz benim beyaz dedğim renge başka renk dedi:78: pembe değime başka renk dio :78:renkleri bunca yıl eksik öğrenmişim :26::26:

coca cola da var:30: dizide açıp içiyorlar ya ohh serinledik felan :60::60:

hehe :D evetcengizin renk kataloğu kalabalık:D yeni konsepti bilmiyorum pazartesi öğrencez galiba..evet o reklamı unutmşum:D

çocuğunun okul yemeği konsepti olsun istiyorum:27::27:

bana da şart o konsepten :60::60:birde sünnet annesi :60::60:
fazla konseptte kalmadı :1:
sahne konsepti,maskeli balo evlilik teklifi ilk buluşma gibi konseptler kaldı dah ayaratıcı konsept ne olabilir ne olabilir :44::44::44::44:

ya ben ne giycem okul yemeğinde, bir ay var ama, hala ne giysem bilemiyorum:18:

ya ben ne giycem okul yemeğinde, bir ay var ama, hala ne giysem bilemiyorum:18:

nasıl bi yerde olacağına:12: bağlı benim geçen yıl başıma gelen durum gibi olmasın sonra :1:
güzel bi restorantta oldu bende normal giyicem dedim dolgu topuk rugan ayyakabım üzerine straplez dore işlemeli bluz bileğimde dore bileklik altına da siyah dar pantolnum elimde dore çanta fazla abartmayım dedim neerden bileyimm hepsi normal gelcek :31::31:bir abartılı bendimm :78::78::78::78:

nasıl bi yerde olacağına:12: bağlı benim geçen yıl başıma gelen durum gibi olmasın sonra :1:
güzel bi restorantta oldu bende normal giyicem dedim dolgu topuk rugan ayyakabım üzerine straplez dore işlemeli bluz bileğimde dore bileklik altına da siyah dar pantolnum elimde dore çanta fazla abartmayım dedim neerden bileyimm hepsi normal gelcek :31::31:bir abartılı bendimm :78::78::78::78:

:1::1: çok şık olmuşsun canım, restorantta olcak, diğer veliler günlük mü giyinmişti yani, aslında onların ne giyeceği daha önemli, dediğin gibi uyum sağlamak açısından:26:

:1::1: çok şık olmuşsun canım, restorantta olcak, diğer veliler günlük mü giyinmişti yani, aslında onların ne giyeceği daha önemli, dediğin gibi uyum sağlamak açısından:26:

saol cnm kendimce şıktım :61:diğer veliler penye bluz kot giydikleri için kendimi sahne sanatçısı gibi hissettim bu yıl garantiye alıcam kendimi öle gidecem :23::23:
ben kendimi beğenmiş olsamda sıkıntı yaşadım :78::78::78:

Back
X