yaa nur daha önce yemekteyize katıldı sanırım
şu yapmacık reklamlarada sinir oluyorum ya, hele defne samyelinin çıktığı reklamlar![]()
aynen yaaa yapıorlar botoxu gidiyorlar meşhur kuaföre sonra sahte sahte ekrana çıkıorlar kim inanıyor ki bunlar

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaa nur daha önce yemekteyize katıldı sanırım
şu yapmacık reklamlarada sinir oluyorum ya, hele defne samyelinin çıktığı reklamlar![]()
yeşil miiii, bak cengiz olsa yeşilden kocaman bi çarpı koyardı![]()
gülhana da aynı verdi
nur 1. oldu totosundaki kuyruk detayıda iğrençç![]()
koleston boşuna reklam yapıorkaç haftadır takip ediyorum size büyüleyici kahve veriyorum dio çıkan renk aynııı oluyor nedense
![]()
ama kır düğünü değildiki salonda oldu ve yeşilde turkuaz karışımı bi yeşil farklıydı yani nasıl anlatsam bilemedimkiiiiiiii
bende yeni konsept nehayal kırıklığına uğradımm![]()
cengiz benim beyaz dedğim renge başka renk dedi:78: pembe değime başka renk dio :78:renkleri bunca yıl eksik öğrenmişim :26::26:Benim yeşile turkuaz yeşil deniyomuş![]()
coca cola da varhahahabizi yiyolar aptalız ya anlamıyoruz sankii
118 reklamları koleston ve defne samyelinin reklamları gına geldi
![]()
şaka yapıyorum canım ya![]()
bende yeni konsept ne
cengiz benim beyaz dedğim renge başka renk dedi:78: pembe değime başka renk dio :78:renkleri bunca yıl eksik öğrenmişim :26::26:
coca cola da vardizide açıp içiyorlar ya ohh serinledik felan
![]()
heheevetcengizin renk kataloğu kalabalık
yeni konsepti bilmiyorum pazartesi öğrencez galiba..evet o reklamı unutmşum
![]()
çocuğunun okul yemeği konsepti olsun istiyorum![]()
çocuğunun okul yemeği konsepti olsun istiyorum![]()
hahaartık günlük bişeyler olsun :):)
günlük kombinler revaçta değil
biz abiye seviyorzzziş toplantısı konseptinde buralar ıssızdı
ya ben ne giycem okul yemeğinde, bir ay var ama, hala ne giysem bilemiyorum:18:
lafımı geri aldım sustumkorktum
ama iş görüşmeside amann yani daha güzel günlük konsept olabilir:)
nasıl bi yerde olacağınabağlı benim geçen yıl başıma gelen durum gibi olmasın sonra
güzel bi restorantta oldu bende normal giyicem dedim dolgu topuk rugan ayyakabım üzerine straplez dore işlemeli bluz bileğimde dore bileklik altına da siyah dar pantolnum elimde dore çanta fazla abartmayım dedim neerden bileyimm hepsi normal gelcekbir abartılı bendimm :78::78::78::78:
çok şık olmuşsun canım, restorantta olcak, diğer veliler günlük mü giyinmişti yani, aslında onların ne giyeceği daha önemli, dediğin gibi uyum sağlamak açısından:26: