Dügüne sadece 6 gün kaldı aileme 1,5 saatlik uzak bir sehire gelin gidicem ve dün çeyizlerim gitti, bizde bugün (annem, ben, halam, kızkardesim) evime gittik yerlestirmek için, orada esim ve annesi vardı.. Her 2 kisiye bir oda paylastırdm bende yatak odamı yapıyodum esimde mutfak dolabında bi sorun vardı onu yapmaya çalısıyodu.. herkes kendi isindeyken esim gelipte benimle 1dk bile konusmadı oysa sabah mesajlastık çok iyiydik bi sorun yoktu ama oraya gidince bi anda degisti ben odada isimi bitirdim o da bitirmisti geçtim yatagın üzerine oturdum kapıyıda açık tuttum gelip geçerken beni görüyodu ama yanıma bile ugramadı ne hal hatır sordu ne bi gelip konusup sarıldı.. ben onu çok iyi tanıyorum böyle bi fırsatta asla geri durmazdı evdekilerden çekindigi için degil biraz artık rahat onların yanında.. neyse aradan 4 saat geçti aynı evin içinde tek kelime etmedi benimle, yemek yedik sonra biz yola çıktık yüzümden düsen bin parçaydı bana bakmadı bile herkese hosçakaln dedi yoldada bir mesaj atmadı, "eve ulastınmı" demedi normalde biz onlara gidince yolda hemen yazardı en azından ulastınmı eve derdi bugün onuda yapmadı eve geleli 3 saat oldu hala bisey yok aramadı bile.. neler oluyor böyle anlamıyorum neden benden sogudu ben biseyde yapmadım en küçük bi laf bile söylemedim
bugün böyle yapması çok zoruma gitti gözlerim doldu hep orada aglamıyım diye zor tuttum kendimi, burayada size sadece içimi dökmek ve nasl davranmam gerektigini bilmek istedim.. ne oldu diye sormadım neden degisti neden konusmadı neden tek kelime etmedi neden bana uzaktan bi tebessüm bile etmedi neden hosçakal demedi neden aramadı aklım bi milyon
daha aynı evde yasamaya baslamadan böyle yaparsa ilerde ne olcak
en mutlu günümden birini berbat etti

Son düzenleme: