bana inanması için ne yapabilirim?

Gebere Jackson

Sümüğümü çeker giderim
Kayıtlı Üye
3 Mart 2015
1.788
17.261
onunla ilgili birçok konu için buraya yazdım. iyi dilekleri olan onlarca insan yazdı ama kötü sonu kaçınılmaz kılamadık. o gitti hemde öyle bir gittiki beni hiç tanımamış gibi bir dahada tanımamak üzere gitti. kız arkadaşımı erkek arkadasımın arkadasıyle tanıstırdım. kız arkadasımla problemler yaşadı bin türlü yalan fısıldmış.. ondan başkasıyla olmuşum ben. üstelik benim günahıma girmiş biri söylüyor bunu. eğer onunla bişeyler yaşamamış olsaydım ispatlayabilirdim ama şimdi çaresizim gidişini izledim 2 aydır. dua etmekten başka yapacağım birseyde yok onu nasıl inandırabilirim ondan başkası elimi tutmadı dokunmadı nasıl dayanabilriim kötü kız damgası yemeye ?

onunla ilgili birçok konu için buraya yazdım. iyi dilekleri olan onlarca insan yazdı ama kötü sonu kaçınılmaz kılamadık. o gitti hemde öyle bir gittiki beni hiç tanımamış gibi bir dahada tanımamak üzere gitti. kız arkadaşımı erkek arkadasımın arkadasıyle tanıstırdım. kız arkadasımla problemler yaşadıl bin türlü yalan fısıldmış.. ondan başkasıyla olmuşum ben. üsteliksevdiğim adam benim günahıma girmiş olan adam söylüyor bunu. eğer onunla bişeyler yaşamamış olsaydım ispatlayabilirdim ama şimdi çaresizim gidişini izledim 2 aydır. dua etmekten başka yapacağım birseyde yok onu nasıl inandırabilirim ondan başkası elimi tutmadı dokunmadı nasıl dayanabilriim kötü kız damgası yemeye ?
Hiç bir şey anlamadım.
Bugün üye olmuşsunuz,ilk mesajınız.
Daha önce buraya çok yazdım demişsiniz.
Forum Siteleri mi karıştırdınız?

Arkadaşınız ne kadar kötü kalpliymiş! Ama sevgilinizde size değil ona inanarak çok büyük haksızlık yapmış. İnsan önce sevgilisine inanır sahip çıkar. Hatta sizin yanınızda yer alıp o kıza karşı da sizi savunmalıydı. Düzgün erkek kalmadı cidden yeni nesilin sorunu bu!

Arkadaşınız ne kadar kötü kalpliymiş! Ama sevgilinizde size değil ona inanarak çok büyük haksızlık yapmış. İnsan önce sevgilisine inanır sahip çıkar. Hatta sizin yanınızda yer alıp o kıza karşı da sizi savunmalıydı. Düzgün erkek kalmadı cidden yeni nesilin sorunu bu!
Kötü kalpliler cezasını elbet çekecektir ama ben bu şekil yargılanarak bitirmek istemiyorum konusmaya calıstım ama o kadar doldurmuşlar ki bana sağır olmuş

Kötü kalpliler cezasını elbet çekecektir ama ben bu şekil yargılanarak bitirmek istemiyorum konusmaya calıstım ama o kadar doldurmuşlar ki bana sağır olmuş
Burda hem dost kazığına hem sevgilinizin siz haksız yere yargılamasına maruz kalan sizsiniz. Bişi açıklamak zorunda olan siz değilsiniz ki.. Değer veren insan gitmezdi. Bu kadar kolay pesetmezdi. Ama illa açıklama yapmak istiyorsanız belki bi mesajla anlatın durumu siz bilirsiniz.

Burda hem dost kazığına hem sevgilinizin siz haksız yere yargılamasına maruz kalan sizsiniz. Bişi açıklamak zorunda olan siz değilsiniz ki.. Değer veren insan gitmezdi. Bu kadar kolay pesetmezdi. Ama illa açıklama yapmak istiyorsanız belki bi mesajla anlatın durumu siz bilirsiniz.
beni arayıp kötü sözler söylüyor üstelik onunla aynı yerde oturuyorum herkesin bildiği güzel bi ilişkimiz varken bu şekil tepe taklak olmak zoruma gidiyor. aileler girdi araya onunla olamam başkasıylada olamam ama bana inanması gözlerindeki o kötü insan profilini silmem lazım

O snei kalbinde aklında bitirmiş..Keşke onlada hiçbirşey yaşamasaydın..İlk Onunla yaşadığın halde basit kız damgası yedin, değdi mi peki...!

O snei kalbinde aklında bitirmiş..Keşke onlada hiçbirşey yaşamasaydın..İlk Onunla yaşadığın halde basit kız damgası yedin, değdi mi peki...!
değmedi yüzlerce binlerce kez pişman oldum ki isteyerek olmadı bişeylerde.. ben herseyi yuttum sustum ilgisiz oldu sustum aldattı sustum yalan söyledi sustum. kalbime söz geciremedm ki pişman mıyım sorusuna tek cevabım o. ama bu şekil değil benim onca emeğimden snra bunları yaşamam adalet değil

konunun başından kastınız nedir ?
Ya gerçekten bende mi bir anormallik var?
Şu yazdığınız ilk mesajı bir daha okur musunuz?
Sanki herkes sizi tanıyormuş gibi,olayları an be an biliyormuş gibi yazmışsınız.
Madem bir konu açtınız bari cevap yazana saygınız olsun. Madem eski konunuz var ya oradan devam edin üye iptali olmadan ya da bari kopyala yapıştır yapın.
İlişkinizin dinamiği nedir,adam size çok mu bağlıydı yoksa zaten karaktersiz miydi biz bunları siz anlatmazsanız nereden bilecez?
O kadar da muhteşem bir aşkınız yokmuş gibi görünüyor buradan bakınca.
Peki bu kadar üzüntü neden?

değmedi yüzlerce binlerce kez pişman oldum ki isteyerek olmadı bişeylerde.. ben herseyi yuttum sustum ilgisiz oldu sustum aldattı sustum yalan söyledi sustum. kalbime söz geciremedm ki pişman mıyım sorusuna tek cevabım o. ama bu şekil değil benim onca emeğimden snra bunları yaşamam adalet değil
Adalet mi değil mi bilemezsin şu an çok taze yaşadıkların..Belki de bunda bile bir hayır vardır şimdi görmediğin farketmediğin..Sadece dua ve töbe et bence..Hiç umursama asla arama msj atma sana ulaşma ulaşılmasına izin verme

Ya gerçekten bende mi bir anormallik var?
Şu yazdığınız ilk mesajı bir daha okur musunuz?
Sanki herkes sizi tanıyormuş gibi,olayları an be an biliyormuş gibi yazmışsınız.
Madem bir konu açtınız bari cevap yazana saygınız olsun. Madem eski konunuz var ya oradan devam edin üye iptali olmadan ya da bari kopyala yapıştır yapın.
İlişkinizin dinamiği nedir,adam size çok mu bağlıydı yoksa zaten karaktersiz miydi biz bunları siz anlatmazsanız nereden bilecez?
O kadar da muhteşem bir aşkınız yokmuş gibi görünüyor buradan bakınca.
Peki bu kadar üzüntü neden?
ben yazdığınıza cevap verıyorum. hatta konumun başlığıda onu nasıl inandırabilirim ? demek istediğim şu ilişkimde evet sorunlar vardı herkeste oldugundan biraz fazlaydı ama benden kaynaklı değildi üstüne düşerdim yine tatlıya bağlardık. ben ona bu kadar bağlıyken ilişkinin sonunda kötü kız damgası yiyen ben oldum. yılbaşı gecesi arkadasımla yatmış açıklamalarıda sadece uyuduk oldu. onları ben tanıstırdım oysaki. kız arkadasım bana bu şekil yanlış yapınca tartıstık oda benım erkek arkadasıma yalan yanlış seyler anlatmıs. artık o gece aralarında ne olup bittiyse ona inandı bide üstüne o kıza kardeşim diyo. hangi kardes bu şekil davranır ki ? o kızın iftiraları yüzünden ben acı cekiyorum ama ispatlayamıyorum

Adalet mi değil mi bilemezsin şu an çok taze yaşadıkların..Belki de bunda bile bir hayır vardır şimdi görmediğin farketmediğin..Sadece dua ve töbe et bence..Hiç umursama asla arama msj atma sana ulaşma ulaşılmasına izin verme
susayım yani atılan iftiraları yoksayıp hayatımı mahfeden insana susayım

X