- 23 Ocak 2019
- 1.988
- 4.061
- 133
- Konu Sahibi Zomzom3535
Tayin olmadan önce yaşadığı yer Türkiye'nin hangi bölgesi?Her ay yanına gidiyorum o masraftan kaçıyor. Sadece yakınımda oturan ablasına ziyarete geldiğinde yanıma uğradı o da ikikez. İlkinde uğramak istemedi bile ben kırılmıştım ben her ay sırf senin için geliyorum ama sen yakınıma gelip yanıma bile gelmeyi düşünmüyorsun dedim. Geldi... İkinci defada kendiliğinden gelmek istedi. Sınavı vardı o dönemde yetiştiremiyorum diye yakındı işini gördüm hemde kaç kez. Para istedi verdim borç (7.000 TL) ve parami ama geri verdi. Ve gecen tlf açık unutunca şeytan dürttü zaten de ruyamda yilan görmüştüm yatağımda ve baktığımda onun bana yoğunum diyip işini yaptırdığı gün başka bir kadinla chatten bulustugunu ögrendim. Benimkinden yana flörtlesme falan yok hep kadın arayıp sorunca yazmış. Yaşı da var. Bana o kadının psikolojisi bozulan ablasını hatırlattığını kadına acıdığını söyledi ayrıca 50 yaşında ben napım sokakta görsem dönüp bakmam dedi. Kizim seni sevmesem neden tayinimi senin oraya aldirayim ya cocuklarimin ikisi de bu sehirde kalacak (önceki evliliginden) düzenimi isimi birakip orada sifirdan baslayacagim dedi zaten de tayinini birlikte yaptik. Ben simdi bu adami ne yapayim. Biliyorum telefonuna bakmamaliydim o ayri konu ama bakinca da bir sey buldum zaten de yakaladi beni. Benim sorum su: Ben duygusal olarak asiri baglandim bu adama ve yas farki da var ama ne yapsam kopamiyorum. Diger iliskim bittikten sonraki duygusal boslukta onunla karsilastim daha sonra daha fazla karsi koyamadim öyle bagliyim ki karasevdaya tutuldum galiba. Bu cok kötü bir sey sözkonusu o olunca normalde mantikli bir insan olmama ragmen öyle duygusalim ki. Onu özleyip agliyorum. Mesajima hemen cevap veremese yine agliyorum. Allah belami verdiYani böyle birinden ayrilmak bana dogru geliyor fakat yapamiyorum onun hatasi oldugunu bilsem dahi mesela tartismalarda ben kabulleniyorum özür diliyorum bile bile. Onun dogru ve iyi bir insan olmadigini bilyiorum ama kopamiyorum. Özgüvenimle alakali bir durum. Sanki ondan ayrilirsam bacagim kopmus gibi hissederim ayakta duramam. Yanlis anlamayin cok güzel alimli bir kizim ve isteyenim cok var ama benim gözüm ondan baskasini görmüyor. O chati yakaladigimda ise tüm gece agladim yani böyle Duygusal aptal bir insan olmak istemiyorum. Üstelik onu görmeye gittigim gün oldu bu. Tedavi mi alsam bilmyiorum ne yapmaliyim?
Senin yaşadığın yer neresi?