Bana işini yaptırıp vaktım yok yoğunum diyerek chatten tanıstıgı bir kadınla görüşmesi ağırıma gidiyor?

O olmazsa yaşayamam, o olmazsa bir bacağım yokmuş gibi olur ayakta duramam demişsiniz ama sizin zaten bir hayat arkadaşınız ya da bir sevgiliniz yok ki ? Öyle bir adam yok neden anlamak istemiyorsunuz? Sizin sevgiliniz ya da aklınızda kurduğunuz o toz pembe dünyada bu ilgisiz adamı ne diye sıfatlandırdıysanız artık yani ÖYLE BİRİ YOK. Bakın etrafınıza görebiliyor musunuz öyle birini? Yakınınıza kadar gelip sırf siz ısrar ettiniz diye yanınıza gelen, size yoğunum-yorgunum deyip de chat programlarında (YAŞI FARKETMEZ) kadınlarla fingirdeşen yetmeyip bir de buluşan sonra bir de yakalanınca mıymıymıy kendi zekasına göre bir şeyler geveleyen biri olmadan yaşayamayacak kadar düştünüz mü ? Valla böyle biri olmadan tek ayak değil 2 ayağınız olmasa da yaşarsınız ama böyle biri olduğu sürece hayatınızda o sizden hem kollarınızı, hem ayaklarınızı, hem kalbinizi, hem duygularınızı alıp gidecek ve siz yaşamayı bırakın sürünüp kalacaksınız onun peşinden. Belkide o menfaati ya da çıkarları bitince size hiç acımadan çekip gidecek, belki bakmayacak bile arkasına peki ya siz? Daha da geç olmadan çıkın şu pskolojiden artık. Kendinize gelin! Sizi yaşatan o değil silkelenin, size yaptıklarına bakın ve ondan bir an önce kurtulun asalak asalak size yapışmasına, size yük yüklemesine daha fazla izin vermeyin. Ve bir daha da siz yanına gitmeyin.

Beni cözdün, evet sebebi yalnizlik. Ailem ben ayrildiktan sonra yaninda istemediler beni, kiz cocugu ayrildiktan sonra kefenle baba evine döner kiz evlat degersizdir kafasi var. Önceki evliligim esimin aile mahremiyetini koruyammasi sebebiyle bitmisti ve benim sucum yoktu. Yeni eve cikana kadar ailemde kalmak zorunda kaldim zindan gibiydi eve sigdirmadilar evde günah kecisi oldum. Suan ayri evdeyim ve bana öyle yapan aileme de mecbur kalmadikca ugramiyorum. Agir depresyon gecirdim ayrildiktan sonra ve kariyer sebebiyle karsima cikti bu sahis baglandim resmen istemeye istemeye bir anda hayatimin merkezine oturdu. Asik oldum kördügüm gibi baglandim. Arkadaslarim da var ama onlar bi yere kadar. O olmayinca hayatimin bir anlami kalmiyor. Hic böyle olmadim hatta eski esime ile bu kadar baglanmamistim. Cok kötü bagimli hissediyorum kendimi. Ama isin icinden de cikamiyorum. Evet gücsüzlügümün farkindayim...
Vay ki vay

Her ay yanına gidiyorum o masraftan kaçıyor. Sadece yakınımda oturan ablasına ziyarete geldiğinde yanıma uğradı o da ikikez. İlkinde uğramak istemedi bile ben kırılmıştım ben her ay sırf senin için geliyorum ama sen yakınıma gelip yanıma bile gelmeyi düşünmüyorsun dedim. Geldi... İkinci defada kendiliğinden gelmek istedi. Sınavı vardı o dönemde yetiştiremiyorum diye yakındı işini gördüm hemde kaç kez. Para istedi verdim borç (7.000 TL) ve parami ama geri verdi. Ve gecen tlf açık unutunca şeytan dürttü zaten de ruyamda yilan görmüştüm yatağımda ve baktığımda onun bana yoğunum diyip işini yaptırdığı gün başka bir kadinla chatten bulustugunu ögrendim. Benimkinden yana flörtlesme falan yok hep kadın arayıp sorunca yazmış. Yaşı da var. Bana o kadının psikolojisi bozulan ablasını hatırlattığını kadına acıdığını söyledi ayrıca 50 yaşında ben napım sokakta görsem dönüp bakmam dedi. Kizim seni sevmesem neden tayinimi senin oraya aldirayim ya cocuklarimin ikisi de bu sehirde kalacak (önceki evliliginden) düzenimi isimi birakip orada sifirdan baslayacagim dedi zaten de tayinini birlikte yaptik. Ben simdi bu adami ne yapayim. Biliyorum telefonuna bakmamaliydim o ayri konu ama bakinca da bir sey buldum zaten de yakaladi beni. Benim sorum su: Ben duygusal olarak asiri baglandim bu adama ve yas farki da var ama ne yapsam kopamiyorum. Diger iliskim bittikten sonraki duygusal boslukta onunla karsilastim daha sonra daha fazla karsi koyamadim öyle bagliyim ki karasevdaya tutuldum galiba. Bu cok kötü bir sey sözkonusu o olunca normalde mantikli bir insan olmama ragmen öyle duygusalim ki. Onu özleyip agliyorum. Mesajima hemen cevap veremese yine agliyorum. Allah belami verdi :KK43: Yani böyle birinden ayrilmak bana dogru geliyor fakat yapamiyorum onun hatasi oldugunu bilsem dahi mesela tartismalarda ben kabulleniyorum özür diliyorum bile bile. Onun dogru ve iyi bir insan olmadigini bilyiorum ama kopamiyorum. Özgüvenimle alakali bir durum. Sanki ondan ayrilirsam bacagim kopmus gibi hissederim ayakta duramam. Yanlis anlamayin cok güzel alimli bir kizim ve isteyenim cok var ama benim gözüm ondan baskasini görmüyor. O chati yakaladigimda ise tüm gece agladim yani böyle Duygusal aptal bir insan olmak istemiyorum. Üstelik onu görmeye gittigim gün oldu bu. Tedavi mi alsam bilmyiorum ne yapmaliyim?
TEDAVİ OL. ADAMI BIRAK YOKSA DAHA ÇOK ÜZÜLECEKSİN

ben de tam da bu durumdayım lütfen ne tedavi görürseniz bana da yazın zira aynı durumdayız ve ben de nefret ediyorum kendimden
Üzüldüm canım seni öyle iyi anlıyorum ki tabi tam durumunu bilmiyorum ama yine de herhalde benzer şeyler yaşıyoruz. böyle biri asla değilim bana ne oldu anlamadım. Büyü falan mı var diye araştırdım kafam öyle allak bullak ki kopamıyorum ondan. Şimdi artık umursamayacağım diyorum daha kötü oluyor. Bir haftadır Çarşamba hariç var ya her gün ağladım. Sebeplerim ise ya onu umursamamaya çalışıp ama aşırı özlememden. Ya da ona olan hırsımdan saf sevgime göstermediği saygıya kızarak masus başkalarına yazmamdan dolayı hissettiğim o kendimden iğrenme duygusu. Ama bu duruma da onların ilgisizliği itti beni. Ben neReden başlayacağımı bilmiyorum nasıl bir tedavi yolu izleyeceğime. Karasevdaya tutuldum resmen gözüm ondan başkasını görmüyor. adamı resmen hayatımın merkezine oturttum. Ben psikolog araştırıyorum ama hep ağırlıkları olur ya ben tam olarak ney için tedavi göreceğim mıdır nedir bilmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
O olmazsa yaşayamam, o olmazsa bir bacağım yokmuş gibi olur ayakta duramam demişsiniz ama sizin zaten bir hayat arkadaşınız ya da bir sevgiliniz yok ki ? Öyle bir adam yok neden anlamak istemiyorsunuz? Sizin sevgiliniz ya da aklınızda kurduğunuz o toz pembe dünyada bu ilgisiz adamı ne diye sıfatlandırdıysanız artık yani ÖYLE BİRİ YOK. Bakın etrafınıza görebiliyor musunuz öyle birini? Yakınınıza kadar gelip sırf siz ısrar ettiniz diye yanınıza gelen, size yoğunum-yorgunum deyip de chat programlarında (YAŞI FARKETMEZ) kadınlarla fingirdeşen yetmeyip bir de buluşan sonra bir de yakalanınca mıymıymıy kendi zekasına göre bir şeyler geveleyen biri olmadan yaşayamayacak kadar düştünüz mü ? Valla böyle biri olmadan tek ayak değil 2 ayağınız olmasa da yaşarsınız ama böyle biri olduğu sürece hayatınızda o sizden hem kollarınızı, hem ayaklarınızı, hem kalbinizi, hem duygularınızı alıp gidecek ve siz yaşamayı bırakın sürünüp kalacaksınız onun peşinden. Belkide o menfaati ya da çıkarları bitince size hiç acımadan çekip gidecek, belki bakmayacak bile arkasına peki ya siz? Daha da geç olmadan çıkın şu pskolojiden artık. Kendinize gelin! Sizi yaşatan o değil silkelenin, size yaptıklarına bakın ve ondan bir an önce kurtulun asalak asalak size yapışmasına, size yük yüklemesine daha fazla izin vermeyin. Ve bir daha da siz yanına gitmeyin.
Şu mesajı okurken aklıma 'senin kocanın evi yok ki senin kocanın evi yok' repliği geldi aklıma. 😂

Her ay yanına gidiyorum o masraftan kaçıyor. Sadece yakınımda oturan ablasına ziyarete geldiğinde yanıma uğradı o da ikikez. İlkinde uğramak istemedi bile ben kırılmıştım ben her ay sırf senin için geliyorum ama sen yakınıma gelip yanıma bile gelmeyi düşünmüyorsun dedim. Geldi... İkinci defada kendiliğinden gelmek istedi. Sınavı vardı o dönemde yetiştiremiyorum diye yakındı işini gördüm hemde kaç kez. Para istedi verdim borç (7.000 TL) ve parami ama geri verdi. Ve gecen tlf açık unutunca şeytan dürttü zaten de ruyamda yilan görmüştüm yatağımda ve baktığımda onun bana yoğunum diyip işini yaptırdığı gün başka bir kadinla chatten bulustugunu ögrendim. Benimkinden yana flörtlesme falan yok hep kadın arayıp sorunca yazmış. Yaşı da var. Bana o kadının psikolojisi bozulan ablasını hatırlattığını kadına acıdığını söyledi ayrıca 50 yaşında ben napım sokakta görsem dönüp bakmam dedi. Kizim seni sevmesem neden tayinimi senin oraya aldirayim ya cocuklarimin ikisi de bu sehirde kalacak (önceki evliliginden) düzenimi isimi birakip orada sifirdan baslayacagim dedi zaten de tayinini birlikte yaptik. Ben simdi bu adami ne yapayim. Biliyorum telefonuna bakmamaliydim o ayri konu ama bakinca da bir sey buldum zaten de yakaladi beni. Benim sorum su: Ben duygusal olarak asiri baglandim bu adama ve yas farki da var ama ne yapsam kopamiyorum. Diger iliskim bittikten sonraki duygusal boslukta onunla karsilastim daha sonra daha fazla karsi koyamadim öyle bagliyim ki karasevdaya tutuldum galiba. Bu cok kötü bir sey sözkonusu o olunca normalde mantikli bir insan olmama ragmen öyle duygusalim ki. Onu özleyip agliyorum. Mesajima hemen cevap veremese yine agliyorum. Allah belami verdi :( Yani böyle birinden ayrilmak bana dogru geliyor fakat yapamiyorum onun hatasi oldugunu bilsem dahi mesela tartismalarda ben kabulleniyorum özür diliyorum bile bile. Onun dogru ve iyi bir insan olmadigini bilyiorum ama kopamiyorum. Özgüvenimle alakali bir durum. Sanki ondan ayrilirsam bacagim kopmus gibi hissederim ayakta duramam. Yanlis anlamayin cok güzel alimli bir kizim ve isteyenim cok var ama benim gözüm ondan baskasini görmüyor. O chati yakaladigimda ise tüm gece agladim yani böyle Duygusal aptal bir insan olmak istemiyorum. Üstelik onu görmeye gittigim gün oldu bu. Tedavi mi alsam bilmyiorum ne yapmaliyim?
Psikolojik destek alin evlenirseniz sonunuz daha fena olacak.

diğer konuda ben aldatılmadım yazmışsınız. bu aldatılmamış haliniz ise bir de aldatıldığınız hali görmek lazım. siz kabullenmeseniz de bu aldatılmadır,size vakit ayırmayıp başkasına ayırıyor. ötesi var mı? aldatılmak illaki yatakta olmuyor. ayrıca her erkek aldatmaz.

Yani konuyu öyle bir yazıyorsunuz ki. Çareler çaresiz kalıyor.

Bana zulmediyor. Beni aldatıyor. Beni kullanıyor. Ama ben onu seviyorum. Ayrılamam. Bacağım kopmuş gibiolurum diyorsunuz.

Ben bu adamı saçımın teli ile kıyas edemezken siz bacağınız kadar kıymet biçiyorsunuz.

Ne diyebiliriz ki?

Ayrılmayın. Bacaksız yaşayamazsınız.

Çünkü 2.bir ihtimale açık kapi bırakmıyorsunuz.

Kara sevdaya hiçbir söz işlemez.
içinizi dökmüşsünüz, bir şey olacağı yok yani.
Yine de kişinin yanlış olduğunu ekleyeyim de gideyim bari.

diğer konuda ben aldatılmadım yazmışsınız. bu aldatılmamış haliniz ise bir de aldatıldığınız hali görmek lazım. siz kabullenmeseniz de bu aldatılmadır,size vakit ayırmayıp başkasına ayırıyor. ötesi var mı? aldatılmak illaki yatakta olmuyor. ayrıca her erkek aldatmaz.
Aldatilma yatakta olur diye dedi o yüzden öyle yazdim.

Üzüldüm canım seni öyle iyi anlıyorum ki tabi tam durumunu bilmiyorum ama yine de herhalde benzer şeyler yaşıyoruz. böyle biri asla değilim bana ne oldu anlamadım. Büyü falan mı var diye araştırdım kafam öyle allak bullak ki kopamıyorum ondan. Şimdi artık umursamayacağım diyorum daha kötü oluyor. Bir haftadır Çarşamba hariç var ya her gün ağladım. Sebeplerim ise ya onu umursamamaya çalışıp ama aşırı özlememden. Ya da ona olan hırsımdan saf sevgime göstermediği saygıya kızarak masus başkalarına yazmamdan dolayı hissettiğim o kendimden iğrenme duygusu. Ama bu duruma da onların ilgisizliği itti beni. Ben neReden başlayacağımı bilmiyorum nasıl bir tedavi yolu izleyeceğime. Karasevdaya tutuldum resmen gözüm ondan başkasını görmüyor. adamı resmen hayatımın merkezine oturttum. Ben psikolog araştırıyorum ama hep ağırlıkları olur ya ben tam olarak ney için tedavi göreceğim mıdır nedir bilmiyorum.
psikiyatre gidin psikolok dinler sadece ilaç veremez

Back
X