Bana iyi bir dr tavsiyesi....

Slm fistiklar , ben once burun estetik ameliyati oldum ama, sonuc hatali ve iyi olmadi, simdi bana guzel burun sahipleri doktor tavsiye edebilirmi, ve fiyatlar ne durumda , tesekkur ederim,.

canım bu ıs okadar kolay degıl ben uzun zamandır arastırıyorum ama henuz karar veremedım :))

helekı senın bıde revızyon bence ıyıce arastır ben aylardır arastırıyorum doktor sayısını 4 e ındırebıldım ve hala netleşmıs degılım sımdıde gıdıp doktorlarla tek tek görusmeyı dusunuyorum :)) fıyatlara gelınce 4500tlden baslıyor canım ....

slm fistiklar , ben once burun estetik ameliyati oldum ama, sonuc hatali ve iyi olmadi, simdi bana guzel burun sahipleri doktor tavsiye edebilirmi, ve fiyatlar ne durumda , tesekkur ederim,.

aaa nerelerdesin sen. Hoşgeldin. Yaa senin burnun güzel olmamışmyıdı? Problem m,i çıktı?
Yeni fotolarını yüklermisin?

ben artık karar verdım önumuzdekı hafta abdülkadir göksele gıdıcem görüşmeye olan butun arkadaslar dogal oldu dogal oldu dıye yorumlar yapmıslar benımde tek ıstedıgım dogallık bu yuzden butun elemelerı yaptım ve haftaya abdulkadır göksele gıdıcem kısmetse... detayları yazarım :)))

slm canım naptın revızyon ıcın,doktor bulabıldınmı ? yanı karar verdınmıhangı doktor olduguna...ben abdulkadır göksel bey ıle görusmemı yaptım harıka gectı onun öncesındede fotografımı yolladım kendısıne bır ıkı gun ıcerısınde gerı dönüş yaptı kendısı ama cıdden dıyorum cok ıyı bır calısmaydı asık oldum burnuma :))))ınsallah amelıyatımda bukadar basarılı gececek,ama tatlım benden kesınlıkle tavsıye ya gıt butun doktorlarla görüş yada fotografını gönder en azından doktorun hastalarını nekadar önemsedıgını nekadar cıddıye aldıgını anlıyorsun,göksel bey ılk görüşmeden sonra kesınlıle favorım oldu kendısıne muayene olacaktım ama ancak görüşme ıcın randevu ayarladıgımdan olamadım cok yogundu o yuzden cumaya kaldı bakalım cuma gunu burnumun ıcını muayene edecek ve amelıyat tarıhıne karar verıcez ınsallah bıran önce bende amelıyat olupkurtulmak ıstıyorum bu durumdan yaa...

peki karar verdiğin 4 doktor kim. sanki emre aydın ve ilker manavbaşı iyi gibi uff çok zor

boğaziçi tıp merkezinde necdet uçar'ı şiddetle tavsiye ederim,hem oranın fiyatları çok uygun hem de necdet bey harika bir doktor,bi görüşmelisin benceeee

Forumdan okuduğum kadarıyla necdet uçar ankarada da çalışıyor..İnt.ten baktım ama ankaradaki yeri hakkında bilgiye ulaşamadım.Neresidir acaba yeri bi bilgin var mı

ben İzmirdenim canım.
Op. Dr. Hünkar Batıkhan'ı tavsiye ediyorum.
Türkiye'nin her yerinden gelen hastalarla karşılaştım ve burun estetiğim çok doğal oldu

nerede ve kime o fiyataoldun ... bende olmyı düşünüyorum bakalım ben zekeriya kulu buldum ama hiç görüşmedim on gidicem görüşmeye istanbul anadolu yakasında başka iyisi varmı bilmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…