• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bana iyiki doğdun bile demedi başkasına yüzük aldı

Aranızda cinsel bi şeylerin geçmesi dünyanın sonu değil. Sevdim seviştim de geç, yapacak bir şey yok olmuş bitmiş. Ayrılmayı da sen istemişsin zaten mutsuzmuşsunuz niye üzülüyorsun ki mutsuz olduğun bi ilişki için? Sakın gidip de ona inat sevmediğin saçma sapan biriyle evlenme çok daha pişman olursun. Sakin ol ve kabullen.

Ayrıyeten, kafa yapını değiştir. Sen kullanılabilecek bi eşya değilsin. Böyle yakıştırmalar yapma kendine.

Uslubun cok cirkin.. Kullandigin kelimeler korkunc.. Once şu metni duzenlemekle/duzeltmekle basla istersen..
Duzenleme yapilmis bende yorumlari gordukten sonra paragraf sorusu cozer gibi hissettim kendimi :KK53:bakiyorum bakıyorum ben oyle bisey okumadim diyorum

Boyle kendini saga sola vuracaksaydin niye ayrildin ki? Kendin ayrilmissin iste.

Belki o kizin insanlari gorunusune gore etiketlemeyen guzel bir kalbi vardir?
Yok sonraki sevgililer hep daha çirkin daha şişko daha beceriksiz filandır aşkolsun

Ya kusura bakma ama,
Madem sonradan "altına bile yattım kocammmm bile dedim" diye kafanı duvarlara vura vura gebermek isteyecektin,
Bunları yapmasaydın.

Kadınlar evlilik öncesi cinsellik tabi ki yaşayabilir, paşa gönülleri bilir.

Ama karakterleri oturmadan, kendilerine saygı duymadan, yeterince olgunlaşmadan bunu yaparlarsa sonra aslında hiç ağır olmayan bir yükün altında tam da senin gibi ezilebilirler.

Konu sahibi, yapman gereken tek şey düşünce yapını yani kendini değiştirmek. böyle biri olmaya devam edersen mutlu olamazsın, abla tavsiyesi :)

Nasıl yapacağını da söyleyeyim. okula git, zaten gittiysen bi daha git. çalış, kendini geliştir. kitap oku, film izle, spor yap. becerilerini keşfet onları geliştir.

Kendine o kadar güven ki, hiçbir insan için ölmek isteme.

Kolay gelsin :)

benim bir sevdiğim var 5 senedirli tanıyorum 3 senedirli sevgiliyiz ama nasıl sevgili olmak ben bırakıyorum dediğim zaman oturup ağlıyordu resmen ailemin karşısına çıktı kaç kişiyi karşısına aldı ama bende herşeyimle onun oldum kocamm
diyodum resmen sokakda yürürken bile yan gözle başkasına bakmıyordum neyse bu bana doğum günümde bile iyiki doğdun demedi bi kere bile yüzümü güldürmedi ben akıllı da güvendim sevdim tabi ne istediyse yaptım
biz bununla ayrıldık çünkü mutlu etmek yerine hep üzdü ancak 5 ay sonra eski sevgilisiyle nişanlanmış
kızı görsen duba tek avantajı fabrikatörmüymüş neymiş
şimdi ben kendime yediremiyorum ben yüzük istediğimde yan çizen adam başkasıyla nişanlı bünyem kaldırmıyor kocam yerindeydi resmen salaklık biliyorum ama zor sevdim çok sevdim
beni sürekli üzdüğü için ayrıldım şimdi yüzük takmış nasıl olur dedim ya kafayı yiyorum nasıl unutabilirim evlenmeyi dahi düşündüm çünkü bu aarada zaten herkez evlenmek istiyor ben kabul etmedim ne yapmalıyım nasıl davranmalı unutmalıyım

Erkeklerin cinsel birlikteliği kullanmasına, koz olarak görmesine, sen benimle beraber oldun ne istersem yapacaksın mantığına ne kadar karşıysam kadınların da bunu kullanmasına karşıyım.

Kocam oldu, seviştik, beni bırakıp nasıl nişanlanır diyorsun resmen. Beni bırakmasın diye ben onunla beraber oldum işe yaramadı anlamına geliyor bu dediğin.

Senin hiç mi kendine saygın yok? Tek derdin sevgilini / kocanı koluna takıp kasıla kasıla gezmek mi? Mahalledeki kızların hepsi istiyordu sen almıştın di mi?

Bak arkadaşım, birincisi madem bu kadar seviyordun neden ayrıldın? Açık açık konuşalım mı ya? Ben ona "veriyorum" nasılsa vazgeçemez diye düşündün, aklın sıra adam olup kapına gelecek sandın değil mi?

İkincisi bana kötü davranıyordu diyorsun hala neyin derdindesin.

Koca kaçmıyor merak etme, kendine de saçma sapan arabesk işkenceler yapma.

Senin derdin kendinle. Kendini ysni dusunce dunyani bastan yarat. Tamam sevmissin bir seyler yasamissin. Sevgi saygi bitmis yoluna gitmisl.Ne bekliyorsun zorla seni sevip geri donmesini mi?

duşunce tarzını değiştir psikolojik destek al o kız kilolu olabilir belki ama içi güzeldir senin içinin çirkinliğinin aksine

Justin Bieber geldi bi hi bile demeden gitti, gibi olmuş. Hem başlık hem içerik olarak.:KK70: Unut gitsin yahu, yenisini bulursun. Kıza da duba deme çok ayıp.

Ya ayrılmışsın adamdan.
Bitmiş işte. Hala neyin kutlamasını bekledin?
Ayrıldıktan sonra seni üzen bir adam oturup seni mi bekleyecekti? Bu arabesk tavırlar hiç hoş değil.
Biraz kendine saygı duy lütfen.
Sevdiğin insanla sevişmişsin.
Bunda kötülük yok. Seviştin diye evlenmeyi beklemen, böyle biri üstüne hayaller kurman hata.
Yaptıklarının arkasında dur.
Peçete gibi hissediyorum laflarını bırak. Ezikleri oynayacağın bir durum yok. İstemişsin yaşamışsın bitmiş. Kabullen artık.
Dram yaratma. Seni sevecek mutlu edecek birileri mutlaka gelecektir.

Cozum yolu yok ayrilmmissin iste napicn bi de nisanlandigi kiza duba gibi ne demek sizin gibi insanlardan tiksiniyorum ya o cok sevdicegine laf aticana kiza laf yapiyo herkes seni istiyomusya bul sende fabrikator evlen

Allahım hala evlenmeden birliktelik olmaz kafasini savunanlar var. Erkek yapsa kimse ses etmez ama elinin kiri!! nasil olsa. Sevmis Birlikte olmussunuz bitmis su saatten sonra unutmaniz gerek. Kimse sevisti diye kimsede sonsuza dek kalmak zorunda degil. Ha asla birakmam cok seviyorum diye asik rolu yapip birlikte olduktan sonra igrenc davranan aldatan baskasina bakan erkek varsa ona kin tutulur anca. Su saatten sonra unutun gitsin illa karsiniza biri cikacak dunyanin sonu degil

Sen önce kendine saygı duymayı öğren , sonra herşey yolunan girer . Ne yani
Erkek sevişir
Kadın altına yatar mı ? :işsiz:
Ha birde insanların dış görünüşleriyle , farklı özellikleriyle yargılama.Ne biliyorsun o "duba" dediğin kızın nasıl bir insan olduğunu.

Back
X