• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bana iyiki doğdun bile demedi başkasına yüzük aldı

Boyle kendini saga sola vuracaksaydin niye ayrildin ki? Kendin ayrilmissin iste.

Belki o kizin insanlari gorunusune gore etiketlemeyen guzel bir kalbi vardir?
Genel anlamda yorumlarınızı düşüncelerinizi beğeniyorum ama bu olmamış sanki.
Bu derece acı çeken buraya teselli için gelmiş birine diğer tarafın iyi olduğunu kıyıdan köşeden ima etmek bile kahredip dağa taşa vurduracak kadar öldürücü darbedir.
Üslubu çok yanlış farkındayım ama yadırgamıyorum da,acısı diline vurmuş diyelim.
Konu sahibi sana gelince,kalkıp silkelen ve kendine gel,adam sevgine değmiyormuş. Karalar bağlamak yerine,kurtulduğun için sevin,evet hemen kalk oyna acını unut demiyorum. Ama aza indirgemeye bak.

benim bir sevdiğim var 5 senedirli tanıyorum 3 senedirli sevgiliyiz ama nasıl sevgili olmak ben bırakıyorum dediğim zaman oturup ağlıyordu resmen ailemin karşısına çıktı kaç kişiyi karşısına aldı ama bende herşeyimle onun oldum kocamm
diyodum resmen sokakda yürürken bile yan gözle başkasına bakmıyordum neyse bu bana doğum günümde bile iyiki doğdun demedi bi kere bile yüzümü güldürmedi ben akıllı da güvendim sevdim tabi ne istediyse yaptım
biz bununla ayrıldık çünkü mutlu etmek yerine hep üzdü ancak 5 ay sonra eski sevgilisiyle nişanlanmış
kızı görsen duba tek avantajı fabrikatörmüymüş neymiş
şimdi ben kendime yediremiyorum ben yüzük istediğimde yan çizen adam başkasıyla nişanlı bünyem kaldırmıyor kocam yerindeydi resmen salaklık biliyorum ama zor sevdim çok sevdim
beni sürekli üzdüğü için ayrıldım şimdi yüzük takmış nasıl olur dedim ya kafayı yiyorum nasıl unutabilirim evlenmeyi dahi düşündüm çünkü bu aarada zaten herkez evlenmek istiyor ben kabul etmedim ne yapmalıyım nasıl davranmalı unutmalıyım
Duba falan derken ? Bence biraz kendinizde eksiklik arasaniz. Baştan hata yapmışsın herşeyimle onun oldum diyorsun. Belki de seni elde edene kadardı. Yanlışlar silsilesi

Kız duba muba ama kapmış sizi peçete gibi kullanıp atan adamı naber ? Önce üslubunuzu ve bakış açınızı değiştirin sonra aşk meşk işlerine girin.
Kızın üslubundan daha kötü bir üslup.
Karşınızdaki insan farkında olmayabilir ama pecete gibi kullanmak nasıl bir tabir.
Çok yazık.

Ayrıldığında başkasıyla olacağını biliyor olman lazım. Ömür boyu yas tutacak değil. Onunla sevişmiş olman kocan olduğu anlamına gelmiyor. Önüne bak yürü. Arkada kalanları salla. Nezaman nikah yaparsan ozaman kocamm dersin.

Olmuş bitmiş bence sen kendine bir yol çiz ve yolunda devam et . Birlikte olmuş olabilirsin o an öyle olması gerekmiş öyle olmuş. Bitti. Bunu kendine dert etmeye devam edersen hastalığa kadar gider. Şuan sana koyuyodur benimle o kadar birlikteydi o kadar aşıktı ama gitti onnla nişanlandı diye ama birde şöyle düşün, kısmet değilmiş! Düşünsene insanlar evlenip ayrılıyor yada nikahdan dönüyor nişanlar bozuluyor. Bu saatten sonra Allahtan hayırlısını dile bence . Ve şükür et sadece ve bu kafadan çık. Her birliktelik yaşadğınla yada her aşkınla yada her seni deli gibi seven adamla evleneceksin diye bir şey yok. Belki bı ay görüştüğün adamla bir bakmışsın evlenmişssin belkide beş yıl görüşmüşsün evlenmişsin yada evlenememişsin. Ayrılmasaydınız belki başka bir şey sebep olacaktı ayrılmanıza. Evlilik işine biraz kısmet kader gözüyle bakıyorum. Olmaması hayırlı olmuş bence baksana bes ay ıcınde kızla nısanlanmıs yanı hemen bırıne gitmiş. Takıntı haline getirme insanlar nelere alısıyor. Şuan koyar ama sonra düzelirsin tabi bunlar senin elinde olan şeyler, kendini başka seylere ver

Hangi cümlene yorumum yazayim şaşırdim uslup cümleler :kusmuk:çok berbat
Yaşam tarzi bakış açısı çok kötu

Samimiyet yok konuda,"duba gibi"ne

demek o duba kadar olamamissin iste küçumsüyorsun bide fiziksel

özelligini...sen Adriana Lima mısın da adam seni terk etti...

Öncelikle kocam demen için nikahlı olmanız gerek.
Altına yattım falan demen aşırı itici, bu bir fedakarlık mı da bu şekilde konuşuyorsun?
Sen cinselliği erkeğe sunulan hediye olarak mı görüyorsun şu kafayı bir değiştir önce.
Ayrıca seni üzen yıpratana bakıyorum toz kondurmuyorsun hala yüzük derdindesin. Duba gibi olan sizin laçkalaşmış ilişkiniz.
Önce bir olgunlaş ondan sonra yeni bir ilişkiye başla.

Karşınızdaki insan farkında olmayabilir ama pecete gibi kullanmak nasıl bir tabir.
Çok yazık.
İyi de kızın kendisi peçete filan demiş zaten okuduysanız görürsünüz. Üyenin kendine saygısı yok ki yok altına yattım yok üstüne çıktım.... Bu densiz üslubunu ayrılık acısına bağlamamızı istedi ama hiçbir kadın böyle yazamaz hele kendi için hiç!

İyi de kızın kendisi peçete filan demiş zaten okuduysanız görürsünüz. Üyenin kendine saygısı yok ki yok altına yattım yok üstüne çıktım.... Bu densiz üslubunu ayrılık acısına bağlamamızı istedi ama hiçbir kadın böyle yazamaz hele kendi için hiç!
Bdv'yi daha aktif okumanızı öneririm.
Kendi için neleri okuyanları gördü bu gözler.
Hem bi insan kendisine hakaret edebilir,bu karşısındaki insanında ona bu şekilde yaklaşmasını gerektirmiyor.

Üslubu çok yanlış farkındayım ama yadırgamıyorum da,acısı diline vurmuş diyelim

Acisini eski sevgilisinden cikarsin, kilolu diye kizcagizin ne sucu var? Ayrica burada kilolu oldugu icin bi asagilama sozkonusu. Kilolular tercih edilmeyo haketmiyor mu, kilolu olmasa neyse der gibi. Hani deseydi ki kilolulardan hoslanmazdi onu nasil secti diye, "duba gibi" resmen asagilamis.

Çok yazık.

Bana mı yazık ? Konunun tümünü okumayan size mi ? Bu tabiri ben kullanmadım bu konu sahibinin kendisine yakıştırdığı bir tabir ve ben de düşünce yapını değiştir diyerek zaten bunun yanlış olduğunu kast ettim. Okuduğunu anlamak zor mesele cidden.

Bdv'yi daha aktif okumanızı öneririm.
Kendi için neleri okuyanları gördü bu gözler.
Hem bi insan kendisine hakaret edebilir,bu karşısındaki insanında ona bu şekilde yaklaşmasını gerektirmiyor.
Burada son bir yıldır aktifim de psikolojik sorunları olanlardan başka böyle şeyler diyene rastlamadım açıkçası onlar da altına yattım filan yazmadı yani....
Her şeye duyarlılık kasıyorsunuz da üslubu eleştirmeyelim mi şimdi herkesin derdi herkesin acısı var kaç aldatılan kadın gördük eşleri tarafından. Düzenli olarak altına yattığım eşim beni aldattı diyorlar mı mesela?

Bana mı yazık ? Konunun tümünü okumayan size mi ? Bu tabiri ben kullanmadım bu konu sahibinin kendisine yakıştırdığı bir tabir ve ben de düşünce yapını değiştir diyerek zaten bunun yanlış olduğunu kast ettim. Okuduğunu anlamak zor mesele cidden.
Ben okuduğumu pektabi anlıyorum.
Lakin sizin izlediğiniz yol yanlış,karşınızdaki insana üslubunun yanlış olduğunu "peçete" olduğunu vurgulayarak değil de daha farklı şekilde aktarabilirsiniz mesela.

Burada son bir yıldır aktifim de psikolojik sorunları olanlardan başka böyle şeyler diyene rastlamadım açıkçası onlar da altına yattım filan yazmadı yani....
Her şeye duyarlılık kasıyorsunuz da üslubu eleştirmeyelim mi şimdi herkesin derdi herkesin acısı var kaç aldatılan kadın gördük eşleri tarafından. Düzenli olarak altına yattığım eşim beni aldattı diyorlar mı mesela?
Üslubu eleştirin bende bu şekilde yazan kişileri bayağı eleştirdim bdv'de
Lakin sizi tenzih ediyorum yukarıdaki yorum ile yani peçete gibi kullanıldığı söylenilerek üslup eleştirilmiyor maalesef.

Bu ne biçim konu ya sinirlerim bozuldu.

Anladım duygusal olarak kötüsünüz ama karşınızdaki kadına duba demek ne demek,bu ne biçim bir üslup ?

Ben okuduğumu pektabi anlıyorum.
Lakin sizin izlediğiniz yol yanlış,karşınızdaki insana üslubunun yanlış olduğunu "peçete" olduğunu vurgulayarak değil de daha farklı şekilde aktarabilirsiniz mesela.

Bence bazı insanların seni anlaması için ona ille de onun diliyle cevap vermen gerekiyor :)

Evet bunu çok naif tanınan bana da söyletti bu insafsız millet.
Hepsini tebrik eder gözlerinden öperim :D

Konu sahibi dürüst olmakla başla hadi.
Kullanmadı, sen istedin ve buna izin verdin.
Böyle olacağına ihtimal vermedin.
Alacağın kararlarda artı, eksi tüm durumları değerlendirmen gerekirdi oysa..

Yüzük dediğin nedir Allah aşkına?

Git yüzünü yıka kendine gel şimdi.
Önüne gelenle evlenme de gönlünün aktığı ile görüş tabi.
Ama yavaştan olsun mümkünse..

Back
X