Bana Kahve Falı Bakanın Falına Bakarım..

artık inşallah güzel olumlu şyler olur umarımm
bu evliliğin yönlendirmesi derken görücü usulü birisi gelir mesela karar vermek benim elimde olur ya hani bu durumda bu gbi birşey mi bu yönlendirme yoksa hayatımda var olan birisinle o yolamı girmek onu yönlendrmek gibi nasıl canım

Canım yolculuk görünüyor ama farklı ve uzun bir yolculuk ama bu tatil için gideceğin bir yolculuk değil, çoktandır dargın olduğun biri varsa onunla barışabilirsin, üzüntülerin ve dertlerin bitiyor bolluk, bereket ve güzel günler seni bekliyor kesinlikle ümidini kaybetme canım fotoğraflar pek net çıkmamış o yüzden bu kadar söyleyebilirim bende faldan çok anlayan birisi değilim sadece gördüklerim bunlar :)

cnm onu bana yazmış arkadaş

sağol cnm ağzına sağlık güzel günler gelio sanırımmmmm bi çok kişi aynı şeyi söledi mutlu oldum huzurla uyucam bu gece

Canım o insanlar zaten kendileri gibi zararlı kişilere bulaşmaz, zararsızları seçerler..
Sen mümkün mertebe uzak dur o kişilerden..
Güçlü kişi evet bir erkek.. Hatta böyle kaslı, yapılı biri olarak tasviri görünüyor. Güvenebilirsin o kişiye..
Ama tabii ne demişler.. Babana bile %100 güvenme.. Kim olursa olsun, adımlarını dikkatli at..
Sıkıntıların dediğim gibi, çok azalmış.. bitmek üzere.. aydınlık çok yakın sana da..
İş olabilir mi bilmiyorum ama büyük bir bayrak var, dalgalanan.. Büyük bir işyeri ya da devletle ilgili bir işin olabilir..

Son düzenleme:
anladım cnm beni çok mutlu ettin bu gece denk gele bnm falımı gelip yorumlaman bile bir mucizeeee ben mutlu oldum rabbimde seni mutlu etsin inşallah

Amin canım, umarım dediğin gibi olur.. Benim de bu aralar mutlu olmaya çok ihtiyacım var..

evet canım ben kendi halinde bir insanım biraz farklı bir kişiliğim vardır farklı olmayı severim herkezden kolay kolay kimseyi sevemem kimseye acamam yüreğimi soğuk duruşum vardır biraz oyüzden düşmanım ckemeyen cok anlican canım

gclü bir erkek cevremde tarif ettiğin özelliklerde sevdiğim cocuk var canım güvenilebilir birisi evet o ama ama dediğin gibi aylardır hep tartmakla gecti onu allaha şükür iyi birisi güvenilir birisi ama bu hayatta ne olcagımız belli değil yani
rabbim yüreğime ferahlık versin herseyin en hayırlısını versin inşllah işim olur canımm yaaa haber bekliyorum aylardır :26:

canım aşk üzerine birşey hissetmedin mi sevdiğim cocukla iilgili birşey hissetmedin mi yada

Dedim ya havaya buketi kaldırmış diye..:)
Sen biraz daha beklemeye al kendini.. Yakında sana bir sürpriz yapabilir..
En geç 1 ay..

Son düzenleme:
Dedim ya havaya buketi kaldırmış diye..:)
Sen biraz daha beklemeye al kendini.. Yakında sana bir sürpriz yapabilir..
En geç 1 ay..

cıkmıyoruz biz sevgili değiliz henüz sevdiğim cocukla ben seviyorum onu canım ve aylardır hep ugrasıyorum ugrastımda beklemeye aldım kendmi artık onun icin hicbirşey yapmıcam elimden geleni fazlasyla yaptım cnkü inşllah olur canım umarım o benim icin hayırlıdır yorumların icin cok teşekkürederim beni kırmadın yorumladın yüreğine sağlık

Canım senin yakınlarında iri dalgalı kahverengi saçlı bir bayan var böyle pimirikli titiz bir tip. Sana çok can sıkıcı seyler söyleycek. Epey canını sıkacak içini kabartacak. Fokur fokur kaynayacak için ama sakin olmaya çalış. Cevap verebileceğin bir konu değil çünkü. Koyu saçları alnına düen ince burunlu bir erkeğin eli ekmek tutacak. Övünçle önüne geliyor canım. Benim becerim bu diye koyuyor resmen senin önüne. Bariz bir yükseliş görünüyor bu kişi ile ilgili olarak. Arkasaında destek verenleri var maddi değil ama manevi destekçisi çok. Maddi desteği olmasa da atılıyor bu kişi. Bu kahkülleri alnına düşen erkek kişisi iki yoldan birini seçecek seçmediği yol için pişman olacak ama kısa sürecek çünkü çok daha fazla kazancı olacak. Canım nişan ya da düğün gibi bir şey görünüyor nasıl desem biri böyle duyduk duymadık demeyin gibisinden çağrı veriyor kalabalığa. Böyle kutlama gibi bir şey var. Kısa bir zaman sonra bir yolcuğun var canım. Bir erkek önüne bas eğecek. Ne dilersen yaparım gibisinden Bu kadar görebildim canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…