- 11 Aralık 2010
- 36.141
- 160
- 423
- Konu Sahibi emirlove90
-
kızlarrr bu yeni falımm falıma bakanın falına bakıcammm lütfen bakınnnnnnnnnnnnnn :26:Eki Görüntüle 715242 Eki Görüntüle 715244 Eki Görüntüle 715243 Eki Görüntüle 715239 Eki Görüntüle 715237 Eki Görüntüle 715238 Eki Görüntüle 715234 Eki Görüntüle 715233 Eki Görüntüle 715232 Eki Görüntüle 715235 Eki Görüntüle 715241 Eki Görüntüle 715240 Eki Görüntüle 715245
cnm hane içinde kocaman bir kısmetiniz varrrr azımsanmayacak büyüklükte hemdeee
bir şeyler canını sıkmış sanki senin amaaa kafandan yavas yavas atıosun bu karamsarlığı sankiii taşlar yerini buluyor gibiiiii
bir problem yaşıosun sankiiiii bu günlerde am önü temiz feraha ereceksin kısa zamandaaa
senin için dua eden birileri var seniii senden habersiz koruyup kollayan kanatlarının altına almış birileri varrrr sanırım bunlar ailendir cnmm
falın tertemizzzz dilerim istediğin herşey gönlünce olur sibelcimm
çok teşekkür ederim yüreğine sağlık canım
tüm sıkıntılar yavastan cıkıyor haytınızdan parca parca gitmiş hepsi size bir haber gelicek uzaktan birinden Orta büyüklükte alınacak bir haber bu ve Bu tüm ev halkını da ilgilendirecek bir haber olabilir kafanda bir soru işareti var canım kollarından ve bacaklarından rahatsz olan bir erkek var mı yaa cok tuhaf birşey gördüm yni bir erkek sanki can cekişir gbi umarım bu kaza falan değildir ne oldugunu tam çözemedim ilk kez böyle birşey görüyorum ama kollarından ve bacaklarından sorun olucak gibi hayır olsun inşllah canım 5 vakte kadar birisnle görüşüceksin uzun boylu zayıf birisi karşısındada normal kilosunda normal boylarda bir insan hangisi sensin bilemiyorum ama sen birisinle görüşme yapıcaksın uzak durcaksın birbirnzden aranızda mesafe olucak o anda bir devlet kurumundamı calışıyorsun yada işin olucak devlet kapısı gözktü sana canım herşey gönlünce olsun :)))
canım çok teşekkür ederim eğer devlet kapısı işi olursa dile benden ne dilersen
canım falında bir düşman var senin bir düşmanın var sana okadar cok yakınki hatta şöyle anlatim sürekli birlikte oldugun birisi sanki bu yediğiniz ictiğiniz ayrı gitmiyor bu kişiyle ama sana dost görünüp arkandan konuşan bir insana benziyor cevrendeki kişilere dikkat et önümüzdeki günlerde bir oyuna gelebilirsin 2 yer var gitmek istediğin yolun var ama engel var ikisindede ne yazıkki( f harfli birisinden haber bekliyosun sen o haber geliyor sacların omuzlarındamı snein ayrıca ? üzerinde cok göz var ve seni cekemeyn cok var canımm neden bukadar göze geliyosun sen herkez cekemiyor seni cok güzel birkızsın ve cok temiz kalplisin sen art düşüncen yok kimse icin 3 şey arasında kalmışsın bu 3 düşünce 3 yol da olabilir krarszlıkların var canım evlimiydin bekarmydın blmiyorum ama sana bir erkekden cicek geliyor cok güzel hani kız istemeye gelirken getirrler ya kırmızı güller buket şeklnde o şeklde canım gördklerim bunlar :)))
kuzucum gelelim senin falınaa
sana fal bakarken hiç içim sıkılmıo cnmmmm ferah ferah bakıorum bzılarına fal bakarken boğuluyorummmmm yaaaaaaa
neyseeeeeee upuuzun yolların var cnmmm ve yolların sonundaaaa kalbindeee ki sana geliyor cnm bekleeeeee çok az zaman kalmışşş
sen çok dua eden bir kızsın sanırımmmmm dualarının temizliği falınada yansımış ben hiç bir sıkıntı görmedim flında bebeğim
ellerindeee kocaman bir demet çiçekle bekleyen yaşıklı bir beyefendi var kapında cnmmm
yunus balığı olmuş tabağındaaaaaaa kısmettir güzeldir balık
aklından şuan ne geçiosaa bekle olacak sabır sadece sabır cnmmöpüyorum seniiiii herşey gönlünce olsunnn
canım bekarmısın bilmiyorum ama bir evlilik görülüyor sanki eşya alımları yeni bir ev düzülmesi var..ve yakın zamanda alınacak müjdeli haber var ....bedende yapılacak büyük değişiklik görünüyor bu saçla ilgili olabilir yada başka bir şey ..uzun zamandır çaba gösterdiğin şeyin mtlu sonuca ulşması var ..bir de deniz kenarında küçük bir tatil görünüyor
sçlarım omuzlarımdan biraz daha uzun cnm belime ykın sayılır . çekemeyenim çok haklısınnnn bekarımmmm ben erkek arkadasımda istemeye gelmeyiii düşünüo beni cnmm sağol ağzına sağlık
evet bekarım cnmm evlilik mi gözüküyor eger ben sevdiğim adamla yakın bir zamand evleneyim dile benden ne dilersen sibelcimmmmçok emek verdim ben bu aşka çünküüü
inşallah allah mutlu etsin ...allah tamamına erdirir inşallah
sağol cnmmm
julia arka sayfalarda kaldı benim yorumum canım falla iligli birşeyler demiştim bir baksana ?
esmer ama açık tenli uzun boylu biri cnmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?