Bana Kahve Falı Bakanın Falına Bakarım..

cnm hane içinde kocaman bir kısmetiniz varrrr azımsanmayacak büyüklükte hemdeee

bir şeyler canını sıkmış sanki senin amaaa kafandan yavas yavas atıosun bu karamsarlığı sankiii taşlar yerini buluyor gibiiiii

bir problem yaşıosun sankiiiii bu günlerde am önü temiz feraha ereceksin kısa zamandaaa

senin için dua eden birileri var seniii senden habersiz koruyup kollayan kanatlarının altına almış birileri varrrr sanırım bunlar ailendir cnmm

falın tertemizzzz dilerim istediğin herşey gönlünce olur sibelcimm

kuzucum gelelim senin falınaa

sana fal bakarken hiç içim sıkılmıo cnmmmm ferah ferah bakıorum bzılarına fal bakarken boğuluyorummmmm yaaaaaaa

neyseeeeeee upuuzun yolların var cnmmm ve yolların sonundaaaa kalbindeee ki sana geliyor cnm bekleeeeee çok az zaman kalmışşş

sen çok dua eden bir kızsın sanırımmmmm dualarının temizliği falınada yansımış ben hiç bir sıkıntı görmedim flında bebeğim

ellerindeee kocaman bir demet çiçekle bekleyen yaşıklı bir beyefendi var kapında cnmmm

yunus balığı olmuş tabağındaaaaaaa kısmettir güzeldir balık

aklından şuan ne geçiosaa bekle olacak sabır sadece sabır cnmm öpüyorum seniiiii herşey gönlünce olsunnn

tüm sıkıntılar yavastan cıkıyor haytınızdan parca parca gitmiş hepsi size bir haber gelicek uzaktan birinden Orta büyüklükte alınacak bir haber bu ve Bu tüm ev halkını da ilgilendirecek bir haber olabilir kafanda bir soru işareti var canım kollarından ve bacaklarından rahatsz olan bir erkek var mı yaa cok tuhaf birşey gördüm yni bir erkek sanki can cekişir gbi umarım bu kaza falan değildir ne oldugunu tam çözemedim ilk kez böyle birşey görüyorum ama kollarından ve bacaklarından sorun olucak gibi hayır olsun inşllah canım 5 vakte kadar birisnle görüşüceksin uzun boylu zayıf birisi karşısındada normal kilosunda normal boylarda bir insan hangisi sensin bilemiyorum ama sen birisinle görüşme yapıcaksın uzak durcaksın birbirnzden aranızda mesafe olucak o anda bir devlet kurumundamı calışıyorsun yada işin olucak devlet kapısı gözktü sana canım herşey gönlünce olsun :)))

çok teşekkür ederim yüreğine sağlık canım

canım çok teşekkür ederim eğer devlet kapısı işi olursa dile benden ne dilersen

canım falında bir düşman var senin bir düşmanın var sana okadar cok yakınki hatta şöyle anlatim sürekli birlikte oldugun birisi sanki bu yediğiniz ictiğiniz ayrı gitmiyor bu kişiyle ama sana dost görünüp arkandan konuşan bir insana benziyor cevrendeki kişilere dikkat et önümüzdeki günlerde bir oyuna gelebilirsin 2 yer var gitmek istediğin yolun var ama engel var ikisindede ne yazıkki ( f harfli birisinden haber bekliyosun sen o haber geliyor sacların omuzlarındamı snein ayrıca ? üzerinde cok göz var ve seni cekemeyn cok var canımm neden bukadar göze geliyosun sen herkez cekemiyor seni cok güzel birkızsın ve cok temiz kalplisin sen art düşüncen yok kimse icin 3 şey arasında kalmışsın bu 3 düşünce 3 yol da olabilir krarszlıkların var canım evlimiydin bekarmydın blmiyorum ama sana bir erkekden cicek geliyor cok güzel hani kız istemeye gelirken getirrler ya kırmızı güller buket şeklnde o şeklde canım gördklerim bunlar :)))

sçlarım omuzlarımdan biraz daha uzun cnm belime ykın sayılır . çekemeyenim çok haklısınnnn bekarımmmm ben erkek arkadasımda istemeye gelmeyiii düşünüo beni cnmm sağol ağzına sağlık

bu yolun sonu nezaman canım ?
o elinde cicekle bekleyen beyefendi kim canım nasıl birşey tarf edeblirmisin faldaki kişiyi ?

sabır taşı olsaydı catlardı inan benim yerimde gercekten peygamber sabrı var bende öyle düşünüyorum ((

canım bekarmısın bilmiyorum ama bir evlilik görülüyor sanki eşya alımları yeni bir ev düzülmesi var..ve yakın zamanda alınacak müjdeli haber var ....bedende yapılacak büyük değişiklik görünüyor bu saçla ilgili olabilir yada başka bir şey ..uzun zamandır çaba gösterdiğin şeyin mtlu sonuca ulşması var ..bir de deniz kenarında küçük bir tatil görünüyor

evet bekarım cnmm evlilik mi gözüküyor eger ben sevdiğim adamla yakın bir zamand evleneyim dile benden ne dilersen sibelcimmmm çok emek verdim ben bu aşka çünküüü

sçlarım omuzlarımdan biraz daha uzun cnm belime ykın sayılır . çekemeyenim çok haklısınnnn bekarımmmm ben erkek arkadasımda istemeye gelmeyiii düşünüo beni cnmm sağol ağzına sağlık

ne güzelll canımm allah tamamına erdirir inşllah hep mutlu olman dileğiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…