bana kardeş mi geliyor ?

1gypsy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2011
1.017
15
118
annem 40 yaşında adeti 10 gündür gecikmiş menapoz da olamaz diyo sülalesinde hep geç girmişler kadınlar menapoza.. bebekten başka bi açıklaması varmıdırki bunun?

annem 40 yaşında adeti 10 gündür gecikmiş menapoz da olamaz diyo sülalesinde hep geç girmişler kadınlar menapoza.. bebekten başka bi açıklaması varmıdırki bunun?

Bunu en çabuk annenden öğrenebilirsin canım paylaşmazmı seninle bu durumu yengeminde gecikti o yaşlarda oda ama hamile olmadı kadınlıktada olabilir bazen gecikmeler.

Bunu en çabuk annenden öğrenebilirsin canım paylaşmazmı seninle bu durumu yengeminde gecikti o yaşlarda oda ama hamile olmadı kadınlıktada olabilir bazen gecikmeler.

işte hastalık mı çocuk mu diye şüpheleniyo o da

benim annemde de olmustu 2sene önce, 38 yasindaydi ozaman.. dis gebelikti..

hayirlisi olsun artik ne diym.

hastalık da olabilir diye korkuyoz. olabilirmi ki öyle bi hastalık

Benim annem de 37 yaşında hamile kalmıştı, büyük şok yaşadı ama şimdi evimizde bir ufaklık mevcut. evimizin neşesi oldu iyi ki var :)

Canım genç bayanlar bile arada mevsimsel ya da strese bağlı gecikmeler yaşarız
Ki anneninde yaşı itibari ile olabilir neden hastalığa yoruyorsun Allah korusun
Test alsın şüphe varsa, ya da kesin çözüm kan testi.

Not: Benimde annem en küçüğümüzü 40 yaşında dünyaya getirdi.
İyi ki doğurmuş :)

Son düzenleme:
hastalık da olabilir diye korkuyoz. olabilirmi ki öyle bi hastalık

eczaneden 3 liraya bir test al yapsın annen zaten 10 gün gecikmede çıkar hemen 1 dakika içinde en azından hamileliği öğrenirsiniz. Baktın bişey yok 10 gün daha bekler annen doğru jinekolağa gider canım

umarım sorun yoktur ..benim bı ara 15 gun gecıkmıstı..olabilir böyle şeyler.....

İlaç kullanmış olabilir mi bu süre içerisinde? Annemi etkiliyor böyle şeyler çünkü. Kendisi menopoza girmedi ve 52 yaşında :nazar:

Benide annem kırk yaşında doğurmuş iyi ki varım yarebiiimm :9:

Son düzenleme:
Olabilir tabi ki,düzenli adet görüyorsa,
bu gecikmenin ne olduğunu en iyi kendisi anlar.
Alın iki test eczaneden yarın,gecikmeden yapın öğrenin.
Hayırlısı olsun,hamileyse de inşallah annenin istediği bir bebektir ve sağlıkla dünyaya gelir.

40 yaşında pekala hamile kalmış olabilir bir kadın .. daha ileri yaşlarda kalanlarıda biliyorum ben ...

Adetleri düzenli ise korunmuyorsa günü 10 gün geçmişse hamile olabilir kan testi yaptırsın menopoz başlangıcıda olabilir

Back
X