bana kardeş mi geliyor ?

Bir an önce test yaptırın ben sonucu merak ettim :))

40 yaş menopoz için erken kardeştir o kardeş :) Benim annemde 40 ında hamile kalıp doğurdu :) büyük ablamla en küçüğün arasında 17 yas var :) Herkes anneme torununmu diyor :S :)

icimden bir ses sana kardes geliyor diyor oyle hissettim ama bilemiyorum tabi sonucu yazarsan sevinirim :)

40 yaşında hamile olan bayanlar çogunluktadır ama dönem dönem mevsimler gecikmeler olabilir yada iltihap varsa adetin sökmesini oda engeller böyle bir rahatsızlıgı var mı iltihap yada miyom gibi adetleri düzenlimi her ay en önemlisi bir test alıp evde uygulayın.

Bir an önce test yaptırın ben sonucu merak ettim :))
sali günü hastaneye gitcek yazarım sonucu :)
kaç yaşındası merak ettim :27: benimde abim benden 14 yaş büyük ondan sordum:ssz:
ben 21 yaşındayım:)
icimden bir ses sana kardes geliyor diyor oyle hissettim ama bilemiyorum tabi sonucu yazarsan sevinirim :)
ben de istiyom kardeş anş. bakalım yazacam buraya :)
Merak ettim annen daha önce hiç ameliyat geçirdi mi?

yok hiç ameliyat olmadı

40 yaşında hamile olan bayanlar çogunluktadır ama dönem dönem mevsimler gecikmeler olabilir yada iltihap varsa adetin sökmesini oda engeller böyle bir rahatsızlıgı var mı iltihap yada miyom gibi adetleri düzenlimi her ay en önemlisi bir test alıp evde uygulayın.

işte salı günü hastaneye gitcekmiş bakalım o yüzden test almaya gerek görmüyo. adetleri de son 3 aydır düzensizmişti bu ay da hiç olmamış işte. bi de iltihap ateş falan yapmaz mı öyle bi belirti yok?

Son düzenleme:
sali günü hastaneye gitcek yazarım sonucu :)

ben 21 yaşındayım:)

ben de istiyom kardeş anş. bakalım yazacam buraya :)

yok hiç ameliyat olmadı

Hmm o zaman sorun yok, annen de istiyorsa gebeliktir inşallah.:)

işte salı günü hastaneye gitcekmiş bakalım o yüzden test almaya gerek görmüyo. adetleri de son 3 aydır düzensizmişti bu ay da hiç olmamış işte. bi de iltihap ateş falan yapmaz mı öyle bi belirti yok?

doktor degilim ama iltihap ateş yapmaz ama kasıklarda agrı sızı yapar idrara çıkmada yanma olur adetleri son 3 aydır düzensizmiş benim aklıma pek bebek gelmedi şimdi Allah korusun miyom yada kist gibi bişey olabilir sanki ama inşallah yanılırım ve bebek olur .

Canim farketmiyor ki ailesinde 40 yasinda menepoza girmeyen olmamissa, bu annende olmicak diye bisey yokki.

Tabi hamile olma ihtimalide var ama bunu doktora gitmeden ögrenemez.

Bence bir doktora gitsin, Allah korusun bir hastalikta olabilir. Bu aralar Kadin hastaliklari cok var malesef.

Allah korusun kist olabilir, gebelik veya menapoz da olabilir. Her ihtimal var yani, acil bir doktor kontrolünden geçsin bence anneniz. Benim annem 16 yaşında regl olmuş, ama ben 12 yaşımda oldum erkenden :ssz: bu işler "ailemde şöyleydi bende de öyledir kesin" mantığında işlemiyor.

Arkadaşım sonuç ne oldu annen doktora gittimi

40 yaş pek tabi hamilelik oluşabilecek bir yaş, sana büyük gelse de öyle büyük yaşlar değil :34:

Kardeşte gelebilir, basit bir düzensizlikte olabilir.

Hayırlısı olsun

Annem beni 30, kız kardeşimi benden 13 ay sonra, erkek kardeşimi de 36-37 yaşlarındaymış doğurduğunda, biz hepimiz miniktik tabii, :emir_bebek:

lise de en yakın arkadaşım bir gün okula geldi yüzünde sebepsiz bir gülümsemeyle, annem hamile diye haykırıyor.. Biz aynen böyle.. :53:

40 yaşlarındaydı annesi de, çok istiyordu kardeşi olmasını nitekim oldu da. Şuan arkadaşım 24, kardeşi 7 yaşında.. :1:

Annen en acilinden bir doktora görünse çok iyi olur.. :10:

Son düzenleme:
canim annen 40 yasinda hamile kalabilir neden olmasin ne guzel minige bakacak ablada var oh daha ne olsun bende gecen markete gittim 50 -55 arasi bi abla miniklein pesinde telef olmus kosturmakdan sonra yanima geldi masaallah cok tatlilar dedim tatlilar ama beni telef ettiler peslerinde dedi olsun anneannesi yada babaannesi onlarin yasi eve gidince ver annesine dinlen dedim annesi benim dedi :53:annnnnnnnnnnnnnnnaaaaaaaaaaaam lafida soyledim o yasda pespese 3 tane en buyugu 4 yasinda yani o bile yardimci bile yokken dogurmus annende dogursun bitane ne olcak:27:

annem 49ben 28 kız kardeşim 24 erkek kardeşim 17 yaşında eğer engelli olmasam bi ardeş daha isterdim çok hevesim var bebeklere

Back
X