Bana karşı bir şeyler hissediyor olabilir mi ?

aysebircaan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2012
19
0
36
İzmir
merhaba arkadaşlar..
6-7 aydır hoşlandığım bir çocuk var.Aynı okuldayız.Buna bakıyorum falan ama fark edilecek kadar bakmıyordum sanırım fark edilmişim ya da ben öyle düşünüyorum :) Eskiden takıldığım yerlerde bununla hiç karşılaşmazdım 2-3 aydır takıldığım yerlerde görüyorum.Arkadaşlarım çocuğun arada bana bakışlarını yakalıyor.Ben ona bakınca göz göze geldiğimiz an gözlerini kaçırıyor. Geçenlerde yolda karşılaştık beni görünce bekledi aramızda 1-1.5 metre olunca yürümeye başladı o önde ben arkada yürüdük.Daha öncesinde de okul kapısının girişinde arkamdan geliyormuş o da çok fazla yakınlaştı bana arkamı dönsem yapışırdık şöyle örnek vereyim otobüs kalabalıkken herkes iç içedir ya çocukla öyleydik aynen kalabalık falanda değildi etraf gerek yoktu dibime girmesine :/ he bir de son zamanlarda ona bakarken arkadaşları tarafından yakalanıyorum hep :)) bir çok şey var aslında buraya yazmam gereken ama bunları daha uygun gördüm özele girmeyeyim:) daha önce bunu yazdığım bir sitede ''insan insana bakar'' ''bakışlar hiçbir şey ifade etmez'' tarzında yorumlar aldım. Normal bir bakışla duygusal anlamda bakışı birbirinden ayıracak kadar bilinçli birey olduğumu düşünüyorum :)

ne kadar güzel duygular bunlar dimi :) lise 1 de hoşlandığım bir çocuk vardı biz de öyleydik o geldi bi an gözümün önüne
umarım yanılmıyorsundur tatlım. biraz daha devam et böyle kısa zaman sonra ortaya çıkacaktır elbet

ben lise 1 değilim ama lise öğrencisiyim peki noldu açıldı mı size ?

Yazdıklarını okuyunca herkes bir anısını hatırlayacak sanırım Hoşlanıyor olabilir ama bir atak yapıp duygularından emin olman gerek yoksa bakışlar zaman aşımına uğrar...Yerinde olsam bir süre onunla ilgilendiğimi gösteririm konuşmaya çalışırım,her yerde karşısına çıkarım,bakışlar atarım daha sonra birden kendimi geri çekerim... Bu taktik her zaman işe yaramıştır...Kız benden soğumaya başladı elimi çabuk tutayım der ikinci atak ondan gelir

çook teşekkür ederim tavsiyen için bunu uygulayacağım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…