bana karşı kışkırtıyor!

kalorifer

Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2013
12
0
6
35
İstanbul
arkadaşlaaar ben eski bi üyeyim.eşim üyeliğimi takip altına aldığı için 2.ci üyeliği aldım öle yazıcam :ssz:
beni az çok tanıyanlar zaten anlarlar kim olduğumu.
eşimin erkek kardeşi bi kızla çıkmaya başladı ve o kız onu bana karşı dolduruyor.
gücüme giden şey kızı net üzerinden tanıdı, daha yüzyüze bile gelmediler ama buna rağmen beni karşısına alıyor. dün kavga ettik baya ağır konuştu hala sinirim geçmedi.kaynanama anlattım oda eşime yansıtmamamı söyledi.
ben sinirlenince çıldırıyorum, eşimin kardeşide benim gibi oda çıldırıyor.karşılıklı çıldırdık dün işte. eşim anladı bişeylerin ters olduğunu ama kaynanam sölemesen daha iyi olur dedi, çünkü haklı olan benim ve eşimin kardeşiyle tartışacağını düşünüyor doğal olarak 2 oğlunun arasının bozulmasını istemiyor.
ama bende bunu kendime yediremiyorum, söylediği sözler çok ağırdı çünkü bana göre ve hem ona karşılık vermek istiyorum hemde eşimin bilmesini istiyorum.
ne düşünüyosunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Allah Allah kaynınızın netten tanıstıgı kız sızın hakkınızda ne bılıyor kı ne konuda kışkırtıyor.kaynınız sızınle gelıp tartıstı mı sammıyet var aranızda herhalde.bence herkese mesafe,eşinizle ilgilenin sadece..

Allah Allah kaynınızın netten tanıstıgı kız sızın hakkınızda ne bılıyor kı ne konuda kışkırtıyor.kaynınız sızınle gelıp tartıstı mı sammıyet var aranızda herhalde.bence herkese mesafe,eşinizle ilgilenin sadece..

biliyor çünkü kız beni tanıyor.yüz yüze görüşmedik ama nette aynı ortamlarda bulunduk ve ben kızla çok kavga ettim çünkü benim eşime asılıyordu.
kaynımla pek samimiyet yok aramızda ama dün fena oldu.şimdi iş reele taşındı dün görüşmüşler yüzyüze o kızla.ve onlar yakınlaştıkça ciddileştikçe bana yüklenmeye başladılar.

kaynınızla muhabbeti kesin. . mecburi zamanlar dışında konuşmaktan kaçın.aynı şekilde kız arkadaşıylada. .
Eşiniz çok ısrar ederse sebebini söylersiniz. . Kayınvaliden sana akıl vereceğine kendi oğluna akıl versin bi zahmet :ssz:

kaynınızla muhabbeti kesin. . mecburi zamanlar dışında konuşmaktan kaçın.aynı şekilde kız arkadaşıylada. .
Eşiniz çok ısrar ederse sebebini söylersiniz. . Kayınvaliden sana akıl vereceğine kendi oğluna akıl versin bi zahmet :ssz:

kaynanam saymış ona zaten.o yüzdende çıldırdı diğeri, annemide hep sen dolduruşa getirdin o kızdan nefret ettirdin dedi.
annesi kızı tanımıyo etmiyo ne dolduracam ben yaa
kızın eski sevgilisi ilişkilerini öğrenmiş kız demişki kesin kalorifer sölemiştir ona, alla alla alla alla yürü üstüne
bu ne yaaa

Son düzenleme:
kızla sadece netten tanışıyorsunuz eşinize nezaman nasıl asıldı anlamadım :26:.... ama ben olsam eşime anlatırdım çünkü sen anlatmazsanda kaynın anlatabilir belki. ayrıca kaynın ile iletişimi kes araya ciddi bir mesafe koy bence

kızla sadece netten tanışıyorsunuz eşinize nezaman nasıl asıldı anlamadım :26:.... ama ben olsam eşime anlatırdım çünkü sen anlatmazsanda kaynın anlatabilir belki. ayrıca kaynın ile iletişimi kes araya ciddi bir mesafe koy bence

internet üzerinden işte durmadan konuşmaya falan çalışıyordu, telefon açıyodu
kaynım anlatmamış çünkü dün eşim hiçbişi sölemedi bana bide durgun gördü ne oldu canınmı sıkkın falan dedi, yok bişeyim dedim. bide kaynım söledi bana kavgadan sonra hemen git yetiştir annemede kocanada dedi

Son düzenleme:
hey allahım ne sanal ilişkiler ne saçma hayatlar var yarabbim ne demek netten tanıştım ne demek eşime asıldı ne demek kaynımla sevgili oldu ne demek kaynımla aramı bozdu ..size ne ki kaynınızın sevgilisinden bırakın ya peşlerini siz eşinize evinize ailenize odaklanın ohooo sanki evlendiler mi hemen bence zaten günübirlik ilişki onlarınki..

hey allahım ne sanal ilişkiler ne saçma hayatlar var yarabbim ne demek netten tanıştım ne demek eşime asıldı ne demek kaynımla sevgili oldu ne demek kaynımla aramı bozdu ..size ne ki kaynınızın sevgilisinden bırakın ya peşlerini siz eşinize evinize ailenize odaklanın ohooo sanki evlendiler mi hemen bence zaten günübirlik ilişki onlarınki..

bi git yaa
zaten cinlerim tepemde

yaa naparsanız yapın bulaştırmayın beni pisliklere o.....spunuda naparsan yap bananee ya dedim
büyün bunlar nie, kızın eski erkek arkadaşı öğrenmiş bunların çıktığını buluşucaklarını benden biliyolar.

Son düzenleme:
Onlar kardeş şimdi küser yarın barışır. Bence eşine söyle. Kardeşinin sana ileri geri konuşmaya hakkı yok.

Ne o kızla ne kaynınla konuşma. Tlf larını açma

Tabiki hemen esime anlatirdim resmen burda size atilan bir iftira var

boşuna internet minternet ciddi değiller demeyin. kız evlenmeye can atıo çünkü tutucu bi ailenin kızı ve eski erkek arkadaşıyla bazı şeyler yaşamış, evlenmek istiyo en kısa zamanda. kaynımda zaten bi kız biraz yüz verse sülalesini satacak cinsten ve oda kız bulsa yarın evlenicek
işini gücünü bırktı koştu kızın yanına.kız şimdilik onunla ilişkisini herkesten saklıyodu buluşacaklarını 1 haftyı beraber geçireceklerini ama eski çıktığı bi şekilde öğrenmiş işte.sen yaptın diyolar, daha doğrusu kaynım diyor.
şimdi tam bizde memlekete taşınıcaktık kaynım bana resmen dediki bundan sonra annemle hiç konuşmayacaksın, benlede hiç konuşmayacaksın benle işin bitti, her taşın altından sen çıkıyosun o koca ağzını kapatamıyosun bi türlü sağda solda beni ve ilişkimi yorumluyorsun, kıza iftiralar çamurlar atıyosun diyo. kızla konuşmuyorum ben ama sanırım kaynıma ben abine değil abin bana zamanında asıldı dedi çünkü kız öle demeseydin kaynım bana kocanı zaptet demezdi.

arkadaşlaaar ben eski bi üyeyim.eşim üyeliğimi takip altına aldığı için 2.ci üyeliği aldım öle yazıcam :ssz:
beni az çok tanıyanlar zaten anlarlar kim olduğumu.
eşimin erkek kardeşi bi kızla çıkmaya başladı ve o kız onu bana karşı dolduruyor.
gücüme giden şey kızı net üzerinden tanıdı, daha yüzyüze bile gelmediler ama buna rağmen beni karşısına alıyor. dün kavga ettik baya ağır konuştu hala sinirim geçmedi.kaynanama anlattım oda eşime yansıtmamamı söyledi.
ben sinirlenince çıldırıyorum, eşimin kardeşide benim gibi oda çıldırıyor.karşılıklı çıldırdık dün işte. eşim anladı bişeylerin ters olduğunu ama kaynanam sölemesen daha iyi olur dedi, çünkü haklı olan benim ve eşimin kardeşiyle tartışacağını düşünüyor doğal olarak 2 oğlunun arasının bozulmasını istemiyor.
ama bende bunu kendime yediremiyorum, söylediği sözler çok ağırdı çünkü bana göre ve hem ona karşılık vermek istiyorum hemde eşimin bilmesini istiyorum.
ne düşünüyosunuz?

Net üzerinde aynı ortamda bulundunuz tamam ama eşinize nerden ulaştı taaa kaynınıza kadar nasıl ulaştıda aralarında bişey oluverdi net üzerinden aynı ortamda bulunmakla nasıl size karşı dolduracak kadar bilgi edindi kaynananızda bir tuhaf anlamadım yani çelişkiler zinciri :37::37::53:

Net üzerinde aynı ortamda bulundunuz tamam ama eşinize nerden ulaştı taaa kaynınıza kadar nasıl ulaştıda aralarında bişey oluverdi net üzerinden aynı ortamda bulunmakla nasıl size karşı dolduracak kadar bilgi edindi kaynananızda bir tuhaf anlamadım yani çelişkiler zinciri :37::37::53:

eşim oranın sahibiydi ve ben ölesine giriyordum.aynı yere kaynımda giriyodu.

Madem kaynın karışma ve benimle konuşma demiş,sen de öyle yap o zaman.
Hiç karışma,yorum yapma ve kaynınla selamı sabahı kes.

Eşine üstünkörü,detaylara girmeden anlat.
Eski erkek arkadaşı öğrenmiş,benden biliyorlar,beni suçladılar,ben de artık onlarla konuşmak istemiyorum dersin.
Yani o bana şunu dedi,ben ona bunu dedim,bu kız zaten şöyle böyle gibi detaylara girmeden mevzuyu özetle anlat.

Bırak ne halleri varsa görsünler.Kız kötüyse zaten ortaya çıkar.
Görüştükten sonra birbirlerinden hoşlanmayabilirler veya hareketleri kaynının hoşuna gitmeyebilir.
Ama sen böyle kız hakkında o... filan dersen ters tepki yapar,kızı savunmaya geçer.
Senin yapacağın,Allah mesut etsin deyip kenara geçmek.

Son düzenleme:
Back
X