Yine dream yine dream ..... ok takıntılıyım Demi....Belki benim imtihanı. ..... Hep erkekler böyle kalbim gururum kırıldı .. Psikolojim toparlanıyor ..Sabah kalktığımda hep aynı acı. Bitti diyorum bitmiyor. Hep yanlış erkekler mi uygun olmayan mi çıkıyor bana...Bugüne kadar o kadar sosyal ortamda bulundum...Ne kızlar bayanlar var...Ortalama güzellikte bakımlı elı yüzü düzgün bir bayanı hoc bir erkek mi beğenmez. Özgüvenim çok kötü. Benjm gibı daha bakımsız kızlar bile erkekler etrafında bir dönerken.....benjm bu çektiğim. . Benim imtihanı ama...günden güne tükeniyor. .İşime ,arkadaşlarıma günlük hayata adapte olamayorum Gurbette yim. Annem ne zaman arasa hep ağlıyorum. Şuan yazarken bile bitmiyor ıçim bitti diyorum bitiremiyorum.. Çünkü bulunduğum çevre de hep çift muhabeti evlilik muhabet....Beni seven beğenen olmayacak mı ....
Yine dream yine dream ..... ok takıntılıyım Demi....Belki benim imtihanı. ..... Hep erkekler böyle kalbim gururum kırıldı .. Psikolojim toparlanıyor ..Sabah kalktığımda hep aynı acı. Bitti diyorum bitmiyor. Hep yanlış erkekler mi uygun olmayan mi çıkıyor bana...Bugüne kadar o kadar sosyal ortamda bulundum...Ne kızlar bayanlar var...Ortalama güzellikte bakımlı elı yüzü düzgün bir bayanı hoc bir erkek mi beğenmez. Özgüvenim çok kötü. Benjm gibı daha bakımsız kızlar bile erkekler etrafında bir dönerken.....benjm bu çektiğim. . Benim imtihanı ama...günden güne tükeniyor. .İşime ,arkadaşlarıma günlük hayata adapte olamayorum Gurbette yim. Annem ne zaman arasa hep ağlıyorum. Şuan yazarken bile bitmiyor ıçim bitti diyorum bitiremiyorum.. Çünkü bulunduğum çevre de hep çift muhabeti evlilik muhabet....Beni seven beğenen olmayacak mı ....
Evet haklısınız ama belki ailem gezebileceğim çevrem olsa...ev is arası 5 dk is ortamı hep ilişki evlilik muhabeto küçücük bir yer ....geçen gün insidon alırken bile korktum laf çıkar diyeKesinikle profesyonel bir yardım almanız şart bu birbirine benzeyen kaçıncı konunuz oldu artık :/
seni ve deryayı görünve aklıma bi akrabam geliyo kız dünya güzeliydi abartmırum bildiğin taştı yaniYine dream yine dream ..... ok takıntılıyım Demi....Belki benim imtihanı. ..... Hep erkekler böyle kalbim gururum kırıldı .. Psikolojim toparlanıyor ..Sabah kalktığımda hep aynı acı. Bitti diyorum bitmiyor. Hep yanlış erkekler mi uygun olmayan mi çıkıyor bana...Bugüne kadar o kadar sosyal ortamda bulundum...Ne kızlar bayanlar var...Ortalama güzellikte bakımlı elı yüzü düzgün bir bayanı hoc bir erkek mi beğenmez. Özgüvenim çok kötü. Benjm gibı daha bakımsız kızlar bile erkekler etrafında bir dönerken.....benjm bu çektiğim. . Benim imtihanı ama...günden güne tükeniyor. .İşime ,arkadaşlarıma günlük hayata adapte olamayorum Gurbette yim. Annem ne zaman arasa hep ağlıyorum. Şuan yazarken bile bitmiyor ıçim bitti diyorum bitiremiyorum.. Çünkü bulunduğum çevre de hep çift muhabeti evlilik muhabet....Beni seven beğenen olmayacak mı ....
birazda bakımsız olmayı deneYine dream yine dream ..... ok takıntılıyım Demi....Belki benim imtihanı. ..... Hep erkekler böyle kalbim gururum kırıldı .. Psikolojim toparlanıyor ..Sabah kalktığımda hep aynı acı. Bitti diyorum bitmiyor. Hep yanlış erkekler mi uygun olmayan mi çıkıyor bana...Bugüne kadar o kadar sosyal ortamda bulundum...Ne kızlar bayanlar var...Ortalama güzellikte bakımlı elı yüzü düzgün bir bayanı hoc bir erkek mi beğenmez. Özgüvenim çok kötü. Benjm gibı daha bakımsız kızlar bile erkekler etrafında bir dönerken.....benjm bu çektiğim. . Benim imtihanı ama...günden güne tükeniyor. .İşime ,arkadaşlarıma günlük hayata adapte olamayorum Gurbette yim. Annem ne zaman arasa hep ağlıyorum. Şuan yazarken bile bitmiyor ıçim bitti diyorum bitiremiyorum.. Çünkü bulunduğum çevre de hep çift muhabeti evlilik muhabet....Beni seven beğenen olmayacak mı ....
Her şeyin hayırlısı evlenmek değil ama ikili karşılaştırmalar da neden beni beğenmiyor lar neden karşı cinsin dikkatini cekemiyirum diyorum işte her şeyin hayırlısı tabi dediginiZ gibi hayırlı insan olmadıktan sonra ilgilendi ne olacak belki de Allah koruyorseni ve deryayı görünve aklıma bi akrabam geliyo kız dünya güzeliydi abartmırum bildiğin taştı yanierkek olsam kesin yürürdüm o derece ama oda sizin gibi buna takıktı evde evde kaldım derdi hakkımda hayırlısı olsun demek hak getire diye diye en sonuda 28 yaşında vlen di sonra ne mi oldu işe gittikten sonra teli açık bıraktırıp nefesi dahi dinlemeyi istiycek derecde psikopat bi kocası var artık tuvalette olduğu için teli açmadığında büyük kavgalar çıkartan bi koca ne güzel dimi bunlar benim bildiklerim bilmediklerimi düşünemiyorum bile demem oki HAKKINIZDAN HAYIRLISINI İSTEMEYİ ÖĞRENİN ARTIK ŞİMDİ O AKRABAM NE DİYO BİLİYO MUSUN KEŞKE BİRAZ DAHA GEÇ EVLENSEDİM
hah işte böyle düşün birazda canım geç olsun güç olmasınHer şeyin hayırlısı evlenmek değil ama ikili karşılaştırmalar da neden beni beğenmiyor lar neden karşı cinsin dikkatini cekemiyirum diyorum işte her şeyin hayırlısı tabi dediginiZ gibi hayırlı insan olmadıktan sonra ilgilendi ne olacak belki de Allah koruyor
canım bir konunu okumuştum biriyle tanıştırılma durumu hatta akrabanızdı arabulucu olanYine dream yine dream ..... ok takıntılıyım Demi....Belki benim imtihanı. ..... Hep erkekler böyle kalbim gururum kırıldı .. Psikolojim toparlanıyor ..Sabah kalktığımda hep aynı acı. Bitti diyorum bitmiyor. Hep yanlış erkekler mi uygun olmayan mi çıkıyor bana...Bugüne kadar o kadar sosyal ortamda bulundum...Ne kızlar bayanlar var...Ortalama güzellikte bakımlı elı yüzü düzgün bir bayanı hoc bir erkek mi beğenmez. Özgüvenim çok kötü. Benjm gibı daha bakımsız kızlar bile erkekler etrafında bir dönerken.....benjm bu çektiğim. . Benim imtihanı ama...günden güne tükeniyor. .İşime ,arkadaşlarıma günlük hayata adapte olamayorum Gurbette yim. Annem ne zaman arasa hep ağlıyorum. Şuan yazarken bile bitmiyor ıçim bitti diyorum bitiremiyorum.. Çünkü bulunduğum çevre de hep çift muhabeti evlilik muhabet....Beni seven beğenen olmayacak mı ....
Anladım kadarıyla yalnızlıktan çok sıkıldınız,gurbettesiniz herhalde bunlarda mevcut durumunu tetikliyor sanırım ,doğru anlayabilmişim mi ?Evet haklısınız ama belki ailem gezebileceğim çevrem olsa...ev is arası 5 dk is ortamı hep ilişki evlilik muhabeto küçücük bir yer ....geçen gün insidon alırken bile korktum laf çıkar diye
Bulunduğum ortam çok küçük ,ulaşım sıkıntısı var , meslek lisesinde yim mesleki tatmin de yok , benden 5 yaş küçük arkadaşlarım evlilik muhabetinde bakıyorum ben görüsme yapsam bile gorucu usulu olumsuz beğenmiyorlar yani bu duygu bir yandan tamam arkadaşlarım çok mutlu olsun herkes tadacak ama ben nerde yanlısı var çok mu çirkinim sevulmeyecek birimiyle , ailem büyük şehirde yaşadığım yer de her günüm farklıydı ....Çok şükür isim var ama sadece gün saydığım bir hayatım var... Kapan gibi burası. ..Hep aynı hep aynı hele en son yaşadığım duygu ...Yani neyim eksikti ..biraz daha niye tanimak istemedi ..kendinin de olumsuz şeyleri vardi ama ben yine tanimak isterdim iyi şeylerle tolere olur diye ...kimse mükemmel değil 30 yaşlarına gelmişiz VS mankeni gibi mi olalım illaki ..hele gorucu usulu ile tanıştı başarılı bir şekilde evliliğe .birÇok arkadaşım ..onlara da bakıyorum kimse ahım şahım değil. ..Çok çok üzdü bu durumAnladım kadarıyla yalnızlıktan çok sıkıldınız,gurbettesiniz herhalde bunlarda mevcut durumunu tetikliyor sanırım ,doğru anlayabilmişim mi ?
Kuzenim tanıştırdı işte adamla muhabbet süper iletişim güzeldi gözlerinin içi gülüyordu çok hevesliydi beni de etkiledi ama sonra olumsuz ..Çok kırıldım çok gururum İncildim. ..Çok kişiyi daha önce de istememiş böyle. ..işlerinde de tutarsız ...canım ablam iyi şey olsun istedi ama olmuyor üste böyle insanla....Ben herşeyim le hazırdim ..kafam isim gönlüm her şey hazırdı ....ama böyle olunca ben paramparça oluyordumbu sevgili edinme olayı bence güzellikten ziyade çevre edinmekle ilgili. illa arkadaşın arkadaşı tanıştırmaya hevesli çıkar. sen kız arkadaş çevreni genişlet
28 29 yaşındayım. .. evlilikten ziyade ...biriyle tanistiriliyirum. ..O An her şey güzel ama sonra erkek istemiyorum diyor başka bahanelerle ....ya ben çok çirkinim ya da Allah koruyor ...Dogru eslestirmeler olmuyor belki de ya da ..erkek hemen kestirip atıyorYas kac? brde surekli bu mahbbetlerin icinde oldugunuz icin takinti olmus olabilir ...farkli seyler hobi.edinin kismetiniz gelir meraklanmayin ve hayirlisini isteyin hem bir laf varya eger hala yalnizsan Allah seni birilerinden koruyor demektir ...diye(cellecelaluhu)
bu cümleyi daha önce de yazdım yine yazıcam. bak biriyle tanışınca potansiyel olacakmış gibi düşünme. olaya olursa olur olmazsa olmaz diye bak. her tanıştığınla aha şimdi olcak dersen çok kırılırsınKuzenim tanıştırdı işte adamla muhabbet süper iletişim güzeldi gözlerinin içi gülüyordu çok hevesliydi beni de etkiledi ama sonra olumsuz ..Çok kırıldım çok gururum İncildim. ..Çok kişiyi daha önce de istememiş böyle. ..işlerinde de tutarsız ...canım ablam iyi şey olsun istedi ama olmuyor üste böyle insanla....Ben herşeyim le hazırdim ..kafam isim gönlüm her şey hazırdı ....ama böyle olunca ben paramparça oluyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?