Evet burada psikolog yok olsa gidemem hoca delirdi derler...bu çevredeki arkadaşlarına bu olumsuzluk anlatamam ...çok yakın ark telefonlâ anlatıyorum ama konuş konuş beynim kalbim sürekli birbiriyle savaşıyor. ..bur de çok şükür siz varsınız .KKBak her insanın buhranlı dönemleri oluyor. Yardım almayı düşündün mü? Orası küçük bir yerse sıkıntı olabilir ama bir psikologa görünsen. Doktor değil yalnız. İlaçtan çok konuşmaya ihtiyacın var gibi.
Evet öyle de şimdi çok çevre baskısı oluştu ..yanlız yaşıyorum ...iş çevremde atandugonda herkes bekar di. ..şimdi harektlenmeye başladı. ..Hep evlilik muhabeti...Ben sadece karşıdan izliyor. ..Neden olmuyor diye diye özgüvenim zedeleniyor .. İşallah beklediğim değer ...Hayatı sevgili evlilik koca v.b ibaret görmeyin bunlar için isyan etmeyin,herşeyin zamanı var.
Sen bayağı dolmuşsun canım ya :/ şöyle bir dertleşmeye ihtiyacın var anladığım kadarıyla şu tanıştırılma olaylarıda üstüne tuz biber olmuş dert etme allah korusun depresyona falan girersin sonra olan sağlığına olur seninle bi dertleşelim ne dersin bende çok dolmuş bir insanım iyi gelir ikimizide ne dersin :)Bulunduğum ortam çok küçük ,ulaşım sıkıntısı var , meslek lisesinde yim mesleki tatmin de yok , benden 5 yaş küçük arkadaşlarım evlilik muhabetinde bakıyorum ben görüsme yapsam bile gorucu usulu olumsuz beğenmiyorlar yani bu duygu bir yandan tamam arkadaşlarım çok mutlu olsun herkes tadacak ama ben nerde yanlısı var çok mu çirkinim sevulmeyecek birimiyle , ailem büyük şehirde yaşadığım yer de her günüm farklıydı ....Çok şükür isim var ama sadece gün saydığım bir hayatım var... Kapan gibi burası. ..Hep aynı hep aynı hele en son yaşadığım duygu ...Yani neyim eksikti ..biraz daha niye tanimak istemedi ..kendinin de olumsuz şeyleri vardi ama ben yine tanimak isterdim iyi şeylerle tolere olur diye ...kimse mükemmel değil 30 yaşlarına gelmişiz VS mankeni gibi mi olalım illaki ..hele gorucu usulu ile tanıştı başarılı bir şekilde evliliğe .birÇok arkadaşım ..onlara da bakıyorum kimse ahım şahım değil. ..Çok çok üzdü bu durum
Haklısınız ..Annemde diyor sen artık çevrende arkadaşların evlendiği bu ortamdan dolayı evlenmek için evlenmek istiyorsun kurtuluş görüyorsun diyor beynimi o yuzden hazırlıyorum galiba..Bir kez de ben istemiyorum desem ne olacak ikinci kez görüşme şansı bile vermiyorlarbu cümleyi daha önce de yazdım yine yazıcam. bak biriyle tanışınca potansiyel olacakmış gibi düşünme. olaya olursa olur olmazsa olmaz diye bak. her tanıştığınla aha şimdi olcak dersen çok kırılırsın
İyi olur sende dolduğun konuları anlatırsın rahatlatıriz ferahlatıriz birbirimizi belki deSen
Sen bayağı dolmuşsun canım ya :/ şöyle bir dertleşmeye ihtiyacın var anladığım kadarıyla şu tanıştırılma olaylarıda üstüne tuz biber olmuş dert etme allah korusun depresyona falan girersin sonra olan sağlığına olur seninle bi dertleşelim ne dersin bende çok dolmuş bir insanım iyi gelir ikimizide ne dersin :)
Ah dertler ah bi yakamızı bırakmıyorİyi olur sende dolduğun konuları anlatırsın rahatlatıriz ferahlatıriz birbirimizi belki de
Ben biriyle tanıştığımda o insanın önceliğini evlenmek olduğunu hissettiğim an hep uzaklastim kaçtim hatta! Kim olursa olsun evlenecek zaten amaci bu benim bir özelliğim yok gibi hissederim.. bir ilişki için özel duygular mutlaka olmalı o duygular en yoğun olduğu zaman zaten evlenme isteği doğuyor. Sizde çevrenizdeki daha doğrusu tanistirildiginiz beylere bunu hissettiriyor olanılır misiniz? Bu hissiyattan dolayı erkeklere itici geliyor olabilirsiniz. Bundan bağımsız olarak da allah sizi umarım çok sevecek sevilecek biri ile en yakın zamanda karşılaştırır.Yine dream yine dream ..... ok takıntılıyım Demi....Belki benim imtihanı. ..... Hep erkekler böyle kalbim gururum kırıldı .. Psikolojim toparlanıyor ..Sabah kalktığımda hep aynı acı. Bitti diyorum bitmiyor. Hep yanlış erkekler mi uygun olmayan mi çıkıyor bana...Bugüne kadar o kadar sosyal ortamda bulundum...Ne kızlar bayanlar var...Ortalama güzellikte bakımlı elı yüzü düzgün bir bayanı hoc bir erkek mi beğenmez. Özgüvenim çok kötü. Benjm gibı daha bakımsız kızlar bile erkekler etrafında bir dönerken.....benjm bu çektiğim. . Benim imtihanı ama...günden güne tükeniyor. .İşime ,arkadaşlarıma günlük hayata adapte olamayorum Gurbette yim. Annem ne zaman arasa hep ağlıyorum. Şuan yazarken bile bitmiyor ıçim bitti diyorum bitiremiyorum.. Çünkü bulunduğum çevre de hep çift muhabeti evlilik muhabet....Beni seven beğenen olmayacak mı ....
Belki daha önce yapmış olabilirim. Ama bu kez sırf öyle olmasın diye kuzenler le arkadaş ortamı olsun istedim.Yani bilmiyorum kuzenimin eşi erkek gözüyle bizim oğlanin gözü korkmustur siz çok özelliği olan kadinlarsaniz demiş bizimki korkmustur kendini yetersiz hisset belki de dedi öyle tespit emiş bilmiyorum işte ailesi de gözünde büyütmüş hatta olumsuz diyince evde kıyamet kopmuş böyle kız kacirilir mi belki de bu yuzden bunaldı ve aile de artık senin için bir şey yapmayacağız ne halin var moduna şokmuş. İki ailede gerildi ister istemez ben kırılan gururum...İnanın ben kendimi küçük görur kendi halinde hatta özgüveni düşük biriyim ama çevrem sever tutar farkına bile varmam kendimin ağladığımda enistem teyzem kizdi o ağlasın o çok şey kaçırdı dedi ..Belki ileride daha üzüleçektim. ...Ama tesbitinizde bazen olabilir ama artık gorucu usulu evlilik adımı gibi...en sonda dediğim gibi arkadaş ortamı gibi geyik yaptım. ..Hayirlisi...Dilekleriniz için çok teşekkür ederim ☺☺☺Ben biriyle tanıştığımda o insanın önceliğini evlenmek olduğunu hissettiğim an hep uzaklastim kaçtim hatta! Kim olursa olsun evlenecek zaten amaci bu benim bir özelliğim yok gibi hissederim.. bir ilişki için özel duygular mutlaka olmalı o duygular en yoğun olduğu zaman zaten evlenme isteği doğuyor. Sizde çevrenizdeki daha doğrusu tanistirildiginiz beylere bunu hissettiriyor olanılır misiniz? Bu hissiyattan dolayı erkeklere itici geliyor olabilirsiniz. Bundan bağımsız olarak da allah sizi umarım çok sevecek sevilecek biri ile en yakın zamanda karşılaştırır.
Gururunuz kırılmasın vardır herşeye bir hayır. . Allah gönlünüze göre versinBelki daha önce yapmış olabilirim. Ama bu kez sırf öyle olmasın diye kuzenler le arkadaş ortamı olsun istedim.Yani bilmiyorum kuzenimin eşi erkek gözüyle bizim oğlanin gözü korkmustur siz çok özelliği olan kadinlarsaniz demiş bizimki korkmustur kendini yetersiz hisset belki de dedi öyle tespit emiş bilmiyorum işte ailesi de gözünde büyütmüş hatta olumsuz diyince evde kıyamet kopmuş böyle kız kacirilir mi belki de bu yuzden bunaldı ve aile de artık senin için bir şey yapmayacağız ne halin var moduna şokmuş. İki ailede gerildi ister istemez ben kırılan gururum...İnanın ben kendimi küçük görur kendi halinde hatta özgüveni düşük biriyim ama çevrem sever tutar farkına bile varmam kendimin ağladığımda enistem teyzem kizdi o ağlasın o çok şey kaçırdı dedi ..Belki ileride daha üzüleçektim. ...Ama tesbitinizde bazen olabilir ama artık gorucu usulu evlilik adımı gibi...en sonda dediğim gibi arkadaş ortamı gibi geyik yaptım. ..Hayirlisi...Dilekleriniz için çok teşekkür ederim ☺☺☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?