bana kizacaksiniz ama kalbimin kırıklığı geçmiyor

Evet burada psikolog yok olsa gidemem hoca delirdi derler...bu çevredeki arkadaşlarına bu olumsuzluk anlatamam ...çok yakın ark telefonlâ anlatıyorum ama konuş konuş beynim kalbim sürekli birbiriyle savaşıyor. ..bur de çok şükür siz varsınız .KK

Hayatı sevgili evlilik koca v.b ibaret görmeyin bunlar için isyan etmeyin,herşeyin zamanı var.
Evet öyle de şimdi çok çevre baskısı oluştu ..yanlız yaşıyorum ...iş çevremde atandugonda herkes bekar di. ..şimdi harektlenmeye başladı. ..Hep evlilik muhabeti...Ben sadece karşıdan izliyor. ..Neden olmuyor diye diye özgüvenim zedeleniyor .. İşallah beklediğim değer ...

Sen
Sen bayağı dolmuşsun canım ya :/ şöyle bir dertleşmeye ihtiyacın var anladığım kadarıyla şu tanıştırılma olaylarıda üstüne tuz biber olmuş dert etme allah korusun depresyona falan girersin sonra olan sağlığına olur seninle bi dertleşelim ne dersin bende çok dolmuş bir insanım iyi gelir ikimizide ne dersin :)

Haklısınız ..Annemde diyor sen artık çevrende arkadaşların evlendiği bu ortamdan dolayı evlenmek için evlenmek istiyorsun kurtuluş görüyorsun diyor beynimi o yuzden hazırlıyorum galiba..Bir kez de ben istemiyorum desem ne olacak ikinci kez görüşme şansı bile vermiyorlar

İyi olur sende dolduğun konuları anlatırsın rahatlatıriz ferahlatıriz birbirimizi belki de

Ben biriyle tanıştığımda o insanın önceliğini evlenmek olduğunu hissettiğim an hep uzaklastim kaçtim hatta! Kim olursa olsun evlenecek zaten amaci bu benim bir özelliğim yok gibi hissederim.. bir ilişki için özel duygular mutlaka olmalı o duygular en yoğun olduğu zaman zaten evlenme isteği doğuyor. Sizde çevrenizdeki daha doğrusu tanistirildiginiz beylere bunu hissettiriyor olanılır misiniz? Bu hissiyattan dolayı erkeklere itici geliyor olabilirsiniz. Bundan bağımsız olarak da allah sizi umarım çok sevecek sevilecek biri ile en yakın zamanda karşılaştırır.

Belki daha önce yapmış olabilirim. Ama bu kez sırf öyle olmasın diye kuzenler le arkadaş ortamı olsun istedim.Yani bilmiyorum kuzenimin eşi erkek gözüyle bizim oğlanin gözü korkmustur siz çok özelliği olan kadinlarsaniz demiş bizimki korkmustur kendini yetersiz hisset belki de dedi öyle tespit emiş bilmiyorum işte ailesi de gözünde büyütmüş hatta olumsuz diyince evde kıyamet kopmuş böyle kız kacirilir mi belki de bu yuzden bunaldı ve aile de artık senin için bir şey yapmayacağız ne halin var moduna şokmuş. İki ailede gerildi ister istemez ben kırılan gururum...İnanın ben kendimi küçük görur kendi halinde hatta özgüveni düşük biriyim ama çevrem sever tutar farkına bile varmam kendimin ağladığımda enistem teyzem kizdi o ağlasın o çok şey kaçırdı dedi ..Belki ileride daha üzüleçektim. ...Ama tesbitinizde bazen olabilir ama artık gorucu usulu evlilik adımı gibi...en sonda dediğim gibi arkadaş ortamı gibi geyik yaptım. ..Hayirlisi...Dilekleriniz için çok teşekkür ederim ☺☺☺

Gururunuz kırılmasın vardır herşeye bir hayır. . Allah gönlünüze göre versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…