- 9 Şubat 2014
- 6.345
- 5.659
- 198
- Konu Sahibi Turunculamba
-
Ya off,ne kadar da takmisiniz hic mi yikanmiyacak bu ortü diye..belli ki ceyizinden,yeni sermis bir kac gunlük daha,paketinden cikarir cikarmazda makineye atmak istemiyor.. hepiniz ustune gitmisiniz,omur boyu mu yikamiycan,mayt,su bu... yikayacak olsa yikar zaten..yikamanin disinda ne yapabilirim diye soruyor..
Benm onerim ise,vazelinli kismi elinle ufak ufak çitile,sampuan kullan kopursun.sonra durula.gecmezse de aspirex filan var ya fis fislardan.biraz sık lekeye sil sonra.gecer umarim.kolay gelsin.
hayirdir mesele ne,benimle bilmedigm bir sıkintiniz mi var,ayrica benim burda sıkı takipcimsin anlasilan,tum yorumlarimi okumus oldugunu da tahmn edebiyorum.sagol canim ya takip edilmek guzel.Bunlar muhalefet grubu. Her konuyu tek tek ac, ilk yorum yapanlardan. Bir de beni aday gostermisler muhalefet diye. Asıl muhalifler ortada. Hey allahimmm.
Ha
hayirdir mesele ne,benimle bilmedigm bir sıkintiniz mi var,ayrica benim burda sıkı takipcimsin anlasilan,tum yorumlarimi okumus oldugunu da tahmn edebiyorum.sagol canim ya takip edilmek guzel.
örtüyü bilmem de misafir çocuğunun yatak odanızda vazelinle ne yaptığını bilmek isterdim ben şahsen.
sadece o kisma aspirin puskurtup yika canim bence..Kizlar merhaba benim yepyeni tertemiz saten bir yatak ortum var cok az kullandim fakat ortumun bi kenarina biraz vazelin lekesi oldu.misafir cocugu surmusbunu kuru temizlemeye sorduk örtünuz ozelligini kaybeder dedi ben yikamak istemedim cunku su degince hale hale leke olacak tarzdan bi kumaşı var.acaba buni en pratik temiz yoldan nasil halledebilirim.fikri tecrubesi olan lütfen cevap yazsin ortumun resmini de koyuyorumEki Görüntüle 1323757
Yaaaaaa ne ilginc demi yatak odasinda krem olmasi acayip uc bi nokta.ben de bunu düşündüm.
çok ilginç yatak odasında çocuk vazelin bulmuş :)
Herseyi degil ama cogu seyi yikarim kiyafet gibi mesela vb. Ortu yeni ve hic kullanmadim gibi bisey tafta halinin gitmesinden tereddut ettim sordum.elbette yikicam yada yikatcam ama dedigim gibi cok yeni olunca sadece o bolgeyi aliyim demistim ama neyseki kuru temizlemeye vermekte karar kildimBen başka bişey düşündüm. Ben her aldığım şeyi yıkarım önce. Eminim siZ de öylesinizdir. Bazıları demiş hiç mi yıkanmayacak deyip durmuşsunuz takmışsınız falan demiş ama öyle diyenler haklı. İlk aldığın şeyi bile ilk iş yıkamalısın çünkü. Hatta ben her seferinde gelir gelmez yıkıyorum sonra diyorum keşke önce bi deneseydim ya da denetseydim kızıma şimdi bu değişmez de olmazsa falan diyorum. Diğer sefer yine aynısını yapıyorum unutup
CaNim kuru temizlemeye vermekte kArar kildim.Ne yaptın?
Cevabı bilmiorum da o çocuğu parça pinçik ederdim ben
CaNim kuru temizlemeye vermekte kArar kildim.
Canim o dedigin yatak ortusu nadil bisey ki pratik olan :) varsa bi resim atabilir misin acabaAman dikkat et her kuru temizlemeye güven olmaz.Tavsiye edilen bir yer varsa oraya götür.Cunku bazı kuru temizleme berbat oluyor.Tas, incik boncuk şeyler dikim bile olsa bazı bölgeleriziyan olabiliyor.Kafani kkarıştırmak istemem ama güvenmedigin yere verme ayrıca sor, göster ondan sonra ver.Umarim kazasız atlatir sin.
Bence örtünü kullan hevesini alınca hoş duran günlük yatak örtüleri var ileri için onlardan al.Daha hafif ve toplandığı nda fazla yer tutmuyorlar, kabarık olmuyor yani.Ben en sonunda öyleyyaptım. Yastıkları da doldurmadim yatak ortusunun üstüne öylesine örtüyorum tabi sekilli..Ohh be dedim dünya varmış ne öyle hergün ser, yastıkları düzelt, Sonra geri topla..
Canim o dedigin yatak ortusu nadil bisey ki pratik olan :) varsa bi resim atabilir misin acaba
Hiii hic yikamicam bitli pireli kullsnicam cok seviyorum biti pireyiHiç yıkanamayacak olması çok tuhafmış
telefondan girdigim icin resim koyamiyorum.baktimda evmanya da benzer gunluk kullanabilecegin seyler var.bir bak istersen.benim ki cift tarafli.bir tarafi gullu cicekli civil civil bir tarafi daha sade..biraz o tarafi biraz oteki tarafi kullandigim icin henuz sikilmadim.yastik kilifina da yastik koymadim.ortunun uzerine seriyorum.ortasan buzunce cok hos duruyor.bazen carpraz bazenduz..yani sikildikca yastik kiliflarina sekil veriyorumne yapayim sikildikca yenisini almaktansa elimdekilerle oynuyorum.o yuzden her iki tarafinda farkli model olanlardan al..
Tamm cnm oraya bi goz atiyim:)Aman dikkat et her kuru temizlemeye güven olmaz.Tavsiye edilen bir yer varsa oraya götür.Cunku bazı kuru temizleme berbat oluyor.Tas, incik boncuk şeyler dikim bile olsa bazı bölgeleriziyan olabiliyor.Kafani kkarıştırmak istemem ama güvenmedigin yere verme ayrıca sor, göster ondan sonra ver.Umarim kazasız atlatir sin.
Bence örtünü kullan hevesini alınca hoş duran günlük yatak örtüleri var ileri için onlardan al.Daha hafif ve toplandığı nda fazla yer tutmuyorlar, kabarık olmuyor yani.Ben en sonunda öyleyyaptım. Yastıkları da doldurmadim yatak ortusunun üstüne öylesine örtüyorum tabi sekilli..Ohh be dedim dünya varmış ne öyle hergün ser, yastıkları düzelt, Sonra geri topla..
Salfet ne cnm.kuru temizleyle halletcmm cnm da salfeti merk ettim.Çoçugun annesi bir zahmet sana yeni örtü hediyye etsin))))) şaka- şaka canım.
Nemli salfetlerle silmegi dene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?