bana kolay bir yol gosterin lutfen

Bunlar muhalefet grubu. Her konuyu tek tek ac, ilk yorum yapanlardan. Bir de beni aday gostermisler muhalefet diye. Asıl muhalifler ortada. Hey allahimmm.

Ha
Bunlar muhalefet grubu. Her konuyu tek tek ac, ilk yorum yapanlardan. Bir de beni aday gostermisler muhalefet diye. Asıl muhalifler ortada. Hey allahimmm.
hayirdir mesele ne,benimle bilmedigm bir sıkintiniz mi var,ayrica benim burda sıkı takipcimsin anlasilan,tum yorumlarimi okumus oldugunu da tahmn edebiyorum.sagol canim ya takip edilmek guzel.

Ha

hayirdir mesele ne,benimle bilmedigm bir sıkintiniz mi var,ayrica benim burda sıkı takipcimsin anlasilan,tum yorumlarimi okumus oldugunu da tahmn edebiyorum.sagol canim ya takip edilmek guzel.

Yazdigimi yanlis anlamissin. Lafim sana degil. Hani şu hic yikamayacak misin gibi muhalif yorumlari elestirmişsin ya sana katiliyorum. Onu demek istemistim.

Ben başka bişey düşündüm. Ben her aldığım şeyi yıkarım önce. Eminim siZ de öylesinizdir. Bazıları demiş hiç mi yıkanmayacak deyip durmuşsunuz takmışsınız falan demiş ama öyle diyenler haklı. İlk aldığın şeyi bile ilk iş yıkamalısın çünkü. Hatta ben her seferinde gelir gelmez yıkıyorum sonra diyorum keşke önce bi deneseydim ya da denetseydim kızıma şimdi bu değişmez de olmazsa falan diyorum. Diğer sefer yine aynısını yapıyorum unutup

sadece o kisma aspirin puskurtup yika canim bence..

Herseyi degil ama cogu seyi yikarim kiyafet gibi mesela vb. Ortu yeni ve hic kullanmadim gibi bisey tafta halinin gitmesinden tereddut ettim sordum.elbette yikicam yada yikatcam ama dedigim gibi cok yeni olunca sadece o bolgeyi aliyim demistim ama neyseki kuru temizlemeye vermekte karar kildim

CaNim kuru temizlemeye vermekte kArar kildim.

Aman dikkat et her kuru temizlemeye güven olmaz.Tavsiye edilen bir yer varsa oraya götür.Cunku bazı kuru temizleme berbat oluyor.Tas, incik boncuk şeyler dikim bile olsa bazı bölgeleriziyan olabiliyor.Kafani kkarıştırmak istemem ama güvenmedigin yere verme ayrıca sor, göster ondan sonra ver.Umarim kazasız atlatir sin.

Bence örtünü kullan hevesini alınca hoş duran günlük yatak örtüleri var ileri için onlardan al.Daha hafif ve toplandığı nda fazla yer tutmuyorlar, kabarık olmuyor yani.Ben en sonunda öyleyyaptım. Yastıkları da doldurmadim yatak ortusunun üstüne öylesine örtüyorum tabi sekilli..Ohh be dedim dünya varmış ne öyle hergün ser, yastıkları düzelt, Sonra geri topla..

Canim o dedigin yatak ortusu nadil bisey ki pratik olan :) varsa bi resim atabilir misin acaba

Kuru temizlemecden başka çaresi yok gibi
Benimde 2 tane var buna benzer 8 yıllık evliyim 1-2 sefer kullanmışımdır
Hangi akılla aldım hala bilemiyorum
Boşu boşuna dolapta bazada yer kaplıyor pişmanım

Canim o dedigin yatak ortusu nadil bisey ki pratik olan :) varsa bi resim atabilir misin acaba

telefondan girdigim icin resim koyamiyorum.baktimda evmanya da benzer gunluk kullanabilecegin seyler var.bir bak istersen.benim ki cift tarafli.bir tarafi gullu cicekli civil civil bir tarafi daha sade..biraz o tarafi biraz oteki tarafi kullandigim icin henuz sikilmadim.yastik kilifina da yastik koymadim.ortunun uzerine seriyorum.ortasan buzunce cok hos duruyor.bazen carpraz bazenduz..yani sikildikca yastik kiliflarina sekil veriyorumne yapayim sikildikca yenisini almaktansa elimdekilerle oynuyorum.o yuzden her iki tarafinda farkli model olanlardan al..

Tamm cnm oraya bi goz atiyim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…