- 15 Ağustos 2011
- 655
- 112
- 123
- Konu Sahibi Turunculamba
-
Cevabı bilmiorum da o çocuğu parça pinçik ederdim benKizlar merhaba benim yepyeni tertemiz saten bir yatak ortum var cok az kullandim fakat ortumun bi kenarina biraz vazelin lekesi oldu.misafir cocugu surmusbunu kuru temizlemeye sorduk örtünuz ozelligini kaybeder dedi ben yikamak istemedim cunku su degince hale hale leke olacak tarzdan bi kumaşı var.acaba buni en pratik temiz yoldan nasil halledebilirim.fikri tecrubesi olan lütfen cevap yazsin ortumun resmini de koyuyorumEki Görüntüle 1323757
yaaa sen çoook tatlısıııınnnBebek pudrası surup yagını alsan..sonrada ıslak bezle temizlesen?
Hıcmı yıkamıcan omur boyu..
Örtü kurtlancak,ben bitlencem neymiş örtumun özellıgı koybolmasın..hassas ayarda yıka..elde yıka..ama yıka yani..ortalık mayttan gecılmıyor..heryer mayt!yaaa sen çoook tatlısıııınnn
Bence de yıkayın o kısmı gitsin, hiç mi yıkamıycaksınız ömür boyumilan haklı
:) esprini anlamadim ne alakaBence kocan seni aldatiyo hemen ayril
Kk .'de hep ayni tarz kötü erkekler konularina aliskin olunca sizin konuda espri yapim dedim
Kizlar merhaba benim yepyeni tertemiz saten bir yatak ortum var cok az kullandim fakat ortumun bi kenarina biraz vazelin lekesi oldu.misafir cocugu surmusbunu kuru temizlemeye sorduk örtünuz ozelligini kaybeder dedi ben yikamak istemedim cunku su degince hale hale leke olacak tarzdan bi kumaşı var.acaba buni en pratik temiz yoldan nasil halledebilirim.fikri tecrubesi olan lütfen cevap yazsin ortumun resmini de koyuyorumEki Görüntüle 1323757
Diger konulara bakarsaniz hep aldatan kotu davranan koca yada sevgili mesajlari var.hep bu tarz konulara yorum yapuyoz, Senin konuya da aliskanlik olarak koca ile ilgili hemen yorum yazarmisim demek istedim:) esprini anlamadim ne alaka
Bu örtünün moru var bende aynı dedıgınız gıbı hassas oluyor bu örtüler benımde basıma hoş bır gecenın başlangıcında örtüyü kaldırmayı akıl bıle edemedıgım bı anda lekelenme olmuştu tabı hemen kuru temızlemeye gıttı renk falan atmadı tertemız geldı verın kuru temızlemeye bence beklemeyınKizlar merhaba benim yepyeni tertemiz saten bir yatak ortum var cok az kullandim fakat ortumun bi kenarina biraz vazelin lekesi oldu.misafir cocugu surmusbunu kuru temizlemeye sorduk örtünuz ozelligini kaybeder dedi ben yikamak istemedim cunku su degince hale hale leke olacak tarzdan bi kumaşı var.acaba buni en pratik temiz yoldan nasil halledebilirim.fikri tecrubesi olan lütfen cevap yazsin ortumun resmini de koyuyorumEki Görüntüle 1323757
:) arkadasim cidden hic bisey olmadimi kuru temizlemeden sonra orjinal haliyle geldi mi sana.ben o zaman baska bi kuru temizlemeciye sorayim bakalim :) hos gece hiii guldurdun beni :)Bu örtünün moru var bende aynı dedıgınız gıbı hassas oluyor bu örtüler benımde basıma hoş bır gecenın başlangıcında örtüyü kaldırmayı akıl bıle edemedıgım bı anda lekelenme olmuştu tabı hemen kuru temızlemeye gıttı renk falan atmadı tertemız geldı verın kuru temızlemeye bence beklemeyın
Himmm simdi anladim yok kiiizzz bnm kocis yapmaz asla ole bisi oyarim vallaDiger konulara bakarsaniz hep aldatan kotu davranan koca yada sevgili mesajlari var.hep bu tarz konulara yorum yapuyoz, Senin konuya da aliskanlik olarak koca ile ilgili hemen yorum yazarmisim demek istedim
Aynen arkadasım olmadı hıc bırsey hatta ben sadece lameli yerimi yıkamışlar yoksa hıc renk atmamış diye ınceledim mis gıbıde kokuyordu memnun kaldım bence ver sende:) arkadasim cidden hic bisey olmadimi kuru temizlemeden sonra orjinal haliyle geldi mi sana.ben o zaman baska bi kuru temizlemeciye sorayim bakalim :) hos gece hiii guldurdun beni :)
Buna sevindim o zaman canim :) oyle yapayim o zaman bnde arkadaslar hepinize tesekkurler cevabiniz icinAynen arkadasım olmadı hıc bırsey hatta ben sadece lameli yerimi yıkamışlar yoksa hıc renk atmamış diye ınceledim mis gıbıde kokuyordu memnun kaldım bence ver sende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?