Bana Malum oldu Sanki...

Eşiniz ve sizin adınıza çok üzüldüm aslında..sevmedğiniz insanlarla evlisiniz,(insanca sevgiiyi kastetmedim aşkıı kastettim )
Böyle konuları okuyunca çok korkuyorum biz de böyle olacağız diye..:5::5:..birini severken başkasıyla evli olmak çok acı bir durum..

Evet ikimizde ilk evlenmeyi düşlediğimiz insanlarla evli değiliz.. İkimizin de geçmişinde yaşanmamışlıklarımız var.. Eşim ilk evlilik meselesini o kızla düşünmüş.. Ama sana aşık oldum dedi..
Ben eşimede söyledim "seni çok severek evlendim ama aşk yoktu" o da biliyor..

Ufak bir mesele gibi görünüyor ama aslında "içinde kalan ukdeler ile yaşamak zor" durup dururken patlak verebiliyor bastırdığın duygular.. (Kendi adıma söylüyorum)

Her konuda kendini aklama çabaları olan insanlar çok tuaf geliyor bana :26:
Ben yapmadım ben etmedim sizde insansınız yahu ! belki de siz size yanlış gelen bu olayın daha beterini yaptınız
Herneyse ...

Bence evliliğinizde ki kötü gidişat yüzünden bunlar gelmiş başınıza
Mükemmel bir evlilik yaşıyor olsaydınız , yine de bir şekilde karşınıza çıksaydı o resim belki de hiç etkilenmezdiniz
Tabi yaşanmamışlıklar yarım kalmış şeyler de var hepsinin katkısı olabilir
Ama kendinize bu kadar yüklenmeyin
Her zaman olan bir durum değil anladığım kadarıyla istisnai bir durum
Durumu kabullenip geçmişten tamamen sıyrılmanızı öneririm

Daha sonra bir arkadaşın söylediği gibi aile danışmanına gitmenizi öneririm
Hakkınızda hayırlısı olsun

Âmin arkadaşım sağol..
İstisnai bir durum dediğiniz gibi..
Yok kendime yüklenmiyorum artık geçti gitti.. Gayet insani bir tavırdı tepkim ..
Ama dilim nedense ona " mutlu ve hayırlı olsun" diyemiyor içimden gelmiyor.. Belkide kırgın oluşumdandır..

Sağlık olsun

Kalbimi yaktınız:(
Ben çok üzüldüğüm zamanlarda suskunlaşıyorum şuanda da öyle oldum.
Cümleleri toparlayamıyorum.
Şimdilik bir şey yazayım siz benim gelecek aynamsınız.
Ayrıca kalbinizin güzelliğini ve samimiyetinizi tamda kalbimde hissettim.

Sevgili sevdenur;
Bu samimi yorumun için tşk ederim.
Herkes hissedemiyor birbirinin kalplerinin güzelliğini ve samimiyetini..

Yorumunuzu bekleyeceğim..
Gelecek aynamsınız'ın manasını merak ettim..

Sevgiler

Büyük konuşmayacağım, ilk görünce kızdım. İşte evli olduğunuz halde bunları hissetmenize !
Sövdüm içimden, "niye evlendin o zaman be?" dedim.
Ama sonra mantıklı ve sakince düşündüm.
Ya, hangimizin sevdiği adam gibi adam çıktı da evlenmedik ?
Ben de çok isterdim aşkından ölüp bittiğim adam, karakterli olup beni azcık hak edebilseydi! Ağlatıp gitmeseydi !
Ondan sonra denk gelenler ? Ondan iyisi olması. Hatta ondan sonrası daha berbat belki de.
İnsanın aşık olduğu insanla evlenmesi çok zor. Ben bunu anladım bu hayatta.
Nasıl ki mantığında tamam diyecek o zaman evleneceksin.
Korkuyorum, aşık olduğum adamların şerefsiz çıkıp en sonunda sadece insan olarak sevdiğim,mantığıma yatan biriyle evlenmekten korkuyorum.
Çünkü anne olmak istiyorum ben. Ya hep ya hiç diyemem. Ya aşkımla evlenirim ya da evlenmem diyemem bu yüzden mesela.
Mutlaka mantığıma yatan biri çıkacaktır.
Ben aşık olduğum, içimin titrediği ve bunun karşılıklı olduğu adamla evlenmek istiyorum.
Dilerim ALLAH herkese nasip eder. Ama ALLAHın bunu nasip etmediği kuluna da gelip burda çemkiremem ben.
Görüyorum çünkü dünyayı, insanları ... Artık aşkına kavuşan insanların ne kadar azaldığını ve onların şanslı kesim olduğunu ............... :ssz:

Konu sahibine neden bu kadar tepki gösterildi anlamadım.
İnsan duygularını kontrol edemiyor malesef.
Hele de içinde yaşayamadıklarının uhdesi kalırsa...

Misal, hayatımda bir kaç kişi varoldu,
ama sadece eşime aşık oldum.
Onunla elimizde olmayan sebeplerden dolayı evlenemeseydim,
şu an ben de başkasıyla evlenmiş olsaydım (hoş belki de hiç evlenmezdim yeniden sevmediğim sürece)
sanırım ben de böyle bir durumda aglardım...

Ancak konu sahibi eski sevgili de sana karşı pek de iyi degilmiş,
seni başkasıyla evlenmeye iten o olmuş, çok gözyaşı döktürmüş sana,
yani aslında şu anki eşinden farkı yokmuş.
Seven adam sevdiğine gözyaşı döktürmez.

Sen sadece acaba şimdi onunla evli olsaydım şu an yaşadıgım hayattan farklı bir hayat olur muydu,
mutlu olur mydum diye geçiriyorsun ,
sadece içinde özlem var emin ol.

Şöyle düşün onca yıl geçmiş üstünden belki de şu an karşına çıksa hiç de haz etmeyeceksin,
yıllar degiştirmiştir onu da...

Yalnız bundan ziyade evliliğini gözden geçirmende fayda var...

Son düzenleme:
Sevgili sevdenur;
Bu samimi yorumun için tşk ederim.
Herkes hissedemiyor birbirinin kalplerinin güzelliğini ve samimiyetini..

Yorumunuzu bekleyeceğim..
Gelecek aynamsınız'ın manasını merak ettim..

Sevgiler

Yeniden merhaba yakamoz
Gelecek aynamsınız çünkü;
benimde kalbimde bir yarım kalmışlığım var.
Ben 24 yaşındayım bugüne kadar hiç sevgilim olmadı ama bir kere sevdiğim oldu.
O da beni seviyordu ilk andan itibaren evlilik niyetini dile getiriyordu.
O anlattı ben dinledim,o yazdı ben okudum ama hiç sevgili olmadık.
Ben de onu seviyordum ama bir çok etkenden dolayı kararım olumsuz oldu.
Zaten benden uzakta yaşıyor görüşme imkanı sıfır.
Ama kalbimde hep acaba diyorum.
Acaba ileride evlendiğim de eşimin en ufak hatasında dahi onunla kıyaslar mıyım.
Mizacen ve ahlaken çok yüksek biriydi.
Belki de oyüzden şu anda evlilik talebinde bulunanları kabul edemiyorum.
Bana hep eksik geliyorlar.
Çok korkuyorum ileride pişman olmaktan.
Bana en son olarak demişti ki:
sen beni kabul etmiyorsun ama ileride çok pişman olacaksın hep beni arayacaksın kimse benim gibi sevemz seni demişti.
Bilmiyorum :(
Allah en güzel hayatı yaşatsın bizlere.

bende nişanlımın ilk aşkı değılım boyle konuları gorunce ıyıce paranoya yapıyorum valla

Murathan Mungan ın bir sözü var ; ' acı verıyorsa geçmiş, geçmemiş demektr' diye.. demekkı sıızn aşkınız geçmemiş ne dıyım eşiniz ve sizin adınıza üzüldüm kendınızı silkeleyın bence şuanın ve şuan sahıp olduklarınızın degerını bılmeye çalısın...geçmişle yaşamak sizi hasta eder...

yazdıklarını okuyunca içim öyle bir cız etti ki anlatamam kızgın yağ döktüler sanki bir an da içime
çünkü;ileride ki beni gördüm şuan
bende ileride böyle şeyler düşünücem belkide
yüreğime bir yumru oturdu sanki şuan da :14::14::14:
ALLAHIM yardım et
RABBİM seninde yar ve yardımcın olsun canım AMİN

Son düzenleme:
Büyük konuşmayacağım, ilk görünce kızdım. İşte evli olduğunuz halde bunları hissetmenize !
Sövdüm içimden, "niye evlendin o zaman be?" dedim.
Ama sonra mantıklı ve sakince düşündüm.
Ya, hangimizin sevdiği adam gibi adam çıktı da evlenmedik ?
Ben de çok isterdim aşkından ölüp bittiğim adam, karakterli olup beni azcık hak edebilseydi! Ağlatıp gitmeseydi !
Ondan sonra denk gelenler ? Ondan iyisi olması. Hatta ondan sonrası daha berbat belki de.
İnsanın aşık olduğu insanla evlenmesi çok zor. Ben bunu anladım bu hayatta.
Nasıl ki mantığında tamam diyecek o zaman evleneceksin.
Korkuyorum, aşık olduğum adamların şerefsiz çıkıp en sonunda sadece insan olarak sevdiğim,mantığıma yatan biriyle evlenmekten korkuyorum.
Çünkü anne olmak istiyorum ben. Ya hep ya hiç diyemem. Ya aşkımla evlenirim ya da evlenmem diyemem bu yüzden mesela.
Mutlaka mantığıma yatan biri çıkacaktır.
Ben aşık olduğum, içimin titrediği ve bunun karşılıklı olduğu adamla evlenmek istiyorum.
Dilerim ALLAH herkese nasip eder. Ama ALLAHın bunu nasip etmediği kuluna da gelip burda çemkiremem ben.
Görüyorum çünkü dünyayı, insanları ... Artık aşkına kavuşan insanların ne kadar azaldığını ve onların şanslı kesim olduğunu ............... :ssz:

Beni anlamış olmanıza sevindim
Ben ilk aşkımı kaybedince yani o benden vazgeçince hayata küstüm 45 kiloya kadar düştüm.

Bu arada eşim benim "ilk elini tutup çıktığım erkektir" o büyük aşktan sonra ikinci erkektir.. Yaralıydım eşim karşıma çıktığında o benim yaralarımı sardı.. Sevdi beni..
Hani insan çok istediğine kavuşacamayınca kim olursa olsun der ya artık.. Mantığına uyana bakıyorsun ben de öyle yaptım
Eşimde baskın olan taraf mantığımdı
Aynı düşüncelerde olmamız, aynı müzik zevkimiz, aynı ideolojimiz..
Bunlar bana yatkın geldi..
Bana emek verdi bende ona.. Sorumluluğunu bildi

"Selvi boylum Al yazmalım" filmi gibi..
Emek vereni seçtim ben
Pişman mıyım?? Asla değilim
Eşim iyi insandır ama hani ruh ikizi derler ya, gözlerini okumak, birbirinizi hissetmek işte bunlar yok aramızda..

Ne yapalım kısmet değilmiş..
Herkes ilk sevdiği ile olamayabiliyormuş bu da hayatın bir oyunu Belkide ..

Sevgiler

Konu sahibine neden bu kadar tepki gösterildi anlamadım.
İnsan duygularını kontrol edemiyor malesef.
Hele de içinde yaşayamadıklarının uhdesi kalırsa...

Misal, hayatımda bir kaç kişi varoldu,
ama sadece eşime aşık oldum.
Onunla elimizde olmayan sebeplerden dolayı evlenemeseydim,
şu an ben de başkasıyla evlenmiş olsaydım (hoş belki de hiç evlenmezdim yeniden sevmediğim sürece)
sanırım ben de böyle bir durumda aglardım...

Ancak konu sahibi eski sevgili de sana karşı pek de iyi degilmiş,
seni başkasıyla evlenmeye iten o olmuş, çok gözyaşı döktürmüş sana,
yani aslında şu anki eşinden farkı yokmuş.
Seven adam sevdiğine gözyaşı döktürmez.

Sen sadece acaba şimdi onunla evli olsaydım şu an yaşadıgım hayattan farklı bir hayat olur muydu,
mutlu olur mydum diye geçiriyorsun ,
sadece içinde özlem var emin ol.

Şöyle düşün onca yıl geçmiş üstünden belki de şu an karşına çıksa hiç de haz etmeyeceksin,
yıllar degiştirmiştir onu da...

Yalnız bundan ziyade evliliğini gözden geçirmende fayda var...

Teşekkür ederim arkadaşım..
Yorumlarına aynen katılıyorum..
İçimde zaten duyduğum hissin adı "özlem" başka birşey değil..

Onu birkez yakından görmüş olsaydım mutlaka bazı şeyler güzelliğini büyüsünü kaybederdi..
O beni görmek istedi ama ben asla yapmadım böyle birşey, şeytana uymadım.. Sabrettim..

Tabiki zaman geçmiş insanlar değişmiş.. Onunla evli olsaydık da bazı şeyler güzelliğini büyüsünü bitirebilirdi.. Böyle yaşanmamış olması hem çok güzel hemde insanı acıtıyormuş işte..

Hayırlısı buymuş ..

Sevgiler

Yeniden merhaba yakamoz
Gelecek aynamsınız çünkü;
benimde kalbimde bir yarım kalmışlığım var.
Ben 24 yaşındayım bugüne kadar hiç sevgilim olmadı ama bir kere sevdiğim oldu.
O da beni seviyordu ilk andan itibaren evlilik niyetini dile getiriyordu.
O anlattı ben dinledim,o yazdı ben okudum ama hiç sevgili olmadık.
Ben de onu seviyordum ama bir çok etkenden dolayı kararım olumsuz oldu.
Zaten benden uzakta yaşıyor görüşme imkanı sıfır.
Ama kalbimde hep acaba diyorum.
Acaba ileride evlendiğim de eşimin en ufak hatasında dahi onunla kıyaslar mıyım.
Mizacen ve ahlaken çok yüksek biriydi.
Belki de oyüzden şu anda evlilik talebinde bulunanları kabul edemiyorum.
Bana hep eksik geliyorlar.
Çok korkuyorum ileride pişman olmaktan.
Bana en son olarak demişti ki:
sen beni kabul etmiyorsun ama ileride çok pişman olacaksın hep beni arayacaksın kimse benim gibi sevemz seni demişti.
Bilmiyorum :(
Allah en güzel hayatı yaşatsın bizlere.

Benim ona yaptıklarımı sizin sevdiğiniz yapmış size.. Bende ona yıllar önce aynısını demiştim.. Haklı çıktım
O bin pişman olmuş beni kaybettiğine..
Benim gibi seven bulamadığını söylemiş.. Herşey bulunur herşeyin olur ama gerçekten seven bulunmaz.. Ben onun gibisini bulamam demiş..

Umarım pişman olmazsın.. :(
Üzülmeni istemem.. O yüzden ben çok rahatım Belkide .. ben zamanında elimden geleni yaptım pişmanlık çeken o insandır ben değil..birgün anlayacaksın demiştim ona anladı sanırım

Ha şimdi nişanlanmış bana sorarsan "o asla tam olamayacak,onun biryeri hep eksik kalacak " ben buna eminim
Elden birşey gelmez ki; o benim ardımda durmadı korktu beni kendi elleriyle itti..
Şimdi tabiki evlenmek zorunda ömür boyu tek kalamazdı ya..
Dış önemli değil acaba içi nasıl?
Orası muamma..

Kıyaslamayı ben sadece eşim beni dövdüğünde yapıyordum..

Umarım çok mutlu olursun canım benim.. Aynan olur muyum bilemem ama bu gönül yarasını en dibine kadar yaşamış biriyim orası net..

Sevgilerimle

Son düzenleme:
zamanında benımde basımdan gectı benı bıraktı dayısının kızıyla evlendı tek dılegım rabbım gozyaslarımı haram kılsın ona

Kimse ıstemez bır zamanlar delı gıbı asık oldugu ınsana beddua etmeyı ama dılımde varmıyor mutluluk dılemeyı .Ne dayaklar yedım onun ugruna gıttıde mal bolunmesn dıye dayısının kızıyla evlendı .sımdı mutludur heralde o cadıyla

Tam tersi olmuş desenize:(
Bazen şöyle dusunuyorum suan kalbimi ısıtan,hayatimi dolduran biri olmadigindan bu eskiye ozlem.
Birde ulasilamayan kiymetli olur ya sanirim benim icin de bu sozkonusu.
Acabalar bitmiyor.
İste buyuzden Allah'a en buyuk dduam ''RABBİM benni yuvamla imtihan etme'' oluyor:(
Ben oyle hissediyorum ki siz yuvaniz da cook mutlu olacaksiniz.
Bu aralar esiniize odaklanmayi deneseniz.
Birde esinizin siddet mevzulari sizi kirginliga itmis ya bence esinizle bu mevzulari konusun.
Sahsen ben kirildigim nokatalari konusmazsam kalbim soguyor o insana karsi.

sımdı dusunuyorumda esımın tırnagı olamaz.Herseyım esım onsuz olmaz yapamam cocuk gibı yetım gıbıyım onsuz.Eskı eskıde kalmış deyıp kapatmak lazım

Onun yaptiklarini veya iliskini bagini koparmamisin bazi yerde acabalarin var, pismanliklarin vs o iliskiyle ilgili, o yüzden rüyalarinda SIK SIK görüyorsun,sanirim.
Ben de eski sevgilimi öyle görürdüm rüyalarimda, cok etkilerdi resmen aci verirdi bana, ki ben ayrilmistim ondan, ama heralde vedalasmamisdim demekki.
Sonrasinda yillar sonra birdaha gördüm , oturup birseyler ictik, mutlu oldum cünkü anladimki icimde ona hic birsey kalmamis, o ise tekrar asik oldu tekrar baslayalim istedi.

Kabul etmedim cünkü ben ona 5 senemi vermisdim gencligimi , büyük bir askla sevdim ve herseyinde yanindaydim o kiymetimi bilmemisdi ki iliski bitmisdi.
Bu yüzden bir daha ayni hataya düsmek istemedim.

Sonrasinda artik rüyalarimda görmedim artik beynimde acabalar kalmamisdi demek.

Son düzenleme:
bende nişanlımın ilk aşkı değılım boyle konuları gorunce ıyıce paranoya yapıyorum valla

Murathan Mungan ın bir sözü var ; ' acı verıyorsa geçmiş, geçmemiş demektr' diye.. demekkı sıızn aşkınız geçmemiş ne dıyım eşiniz ve sizin adınıza üzüldüm kendınızı silkeleyın bence şuanın ve şuan sahıp olduklarınızın degerını bılmeye çalısın...geçmişle yaşamak sizi hasta eder...

yazdıklarını okuyunca içim öyle bir cız etti ki anlatamam kızgın yağ döktüler sanki bir an da içime
çünkü;ileride ki beni gördüm şuan
bende ileride böyle şeyler düşünücem belkide
yüreğime bir yumru oturdu sanki şuan da :14::14::14:
ALLAHIM yardım et
RABBİM seninde yar ve yardımcın olsun canım AMİN

sevgili tilda,

kesinlikle gecmiste takili kalmiyorum..onume bakiyorum ben..
kendimi hep silkeliyorum ..Ama tabiki en ufak birsey bile insanini yarasini kanatmaya yetiyor bazen..
ismi ozellikle karsima cok cikiyor yada ona benzeyen bir sima..yada sarki sozleri,yada bir dizi,film...
ama inatla savuruyorum uzerimden..
yapisip kalmasina izin vermem..hayat devam ediyor diyorum..
kendimi her anlamda yeniliyorum.. kisisel gelisim sitelerine giriyorum.
beynimden kovuyorum dusunceler gelince..
heran koruma halindeyim kendimi..
Yanimdakilerin degerini cok iyi biliyorum.. onlar icin guclu ve ayakta duruyorum zaten..
' acı verıyorsa geçmiş, geçmemiş demektir` demissiniz..
gecmemis demek ki, aci veriyor cunku...
Allah baska aci dert vermesin.. Derdin en buyugu "gonul acisi" olsun..
gerci o da zor ya.. yinede bas edilir..

Sevgili atractive;

Amin guzel dualarin icin..
ileride bu duruma dusmemek icin elinden geleni yap o zaman sende..
ne olursa olsun birakma ve vazgecme.. sonuna kadar diren.
Tabiki gururun daha agir basarsa onu bilemem.. Benim gururum agir bastigi icin, bana evlilik icin hazir degilim diyen birinden vazgecmek zorunda kaldim..
bana bekle deseydi beklerdim..
karsindaki sana bekle diyorsa, bekle derim kesinlikle..
vazgecme o zaman..

sevgilerimle...

Son düzenleme:
Kimse ıstemez bır zamanlar delı gıbı asık oldugu ınsana beddua etmeyı ama dılımde varmıyor mutluluk dılemeyı .Ne dayaklar yedım onun ugruna gıttıde mal bolunmesn dıye dayısının kızıyla evlendı .sımdı mutludur heralde o cadıyla

Tam tersi olmuş desenize:(
Bazen şöyle dusunuyorum suan kalbimi ısıtan,hayatimi dolduran biri olmadigindan bu eskiye ozlem.
Birde ulasilamayan kiymetli olur ya sanirim benim icin de bu sozkonusu.
Acabalar bitmiyor.
İste buyuzden Allah'a en buyuk dduam ''RABBİM benni yuvamla imtihan etme'' oluyor:(
Ben oyle hissediyorum ki siz yuvaniz da cook mutlu olacaksiniz.
Bu aralar esiniize odaklanmayi deneseniz.
Birde esinizin siddet mevzulari sizi kirginliga itmis ya bence esinizle bu mevzulari konusun.
Sahsen ben kirildigim nokatalari konusmazsam kalbim soguyor o insana karsi.

Onun yaptiklarini veya iliskini bagini koparmamisin bazi yerden acabalarin var, pismaliklarin vs o iliskiyle ilgili, o yüzden rüyalarinda SIK SIK görüyorsun,sanirim.
Ben de eski sevgilimi öyle görürdüm rüyalarimda, cok etkilerdi resmen aci verirdi bana, ki ben ayrilmistim ondan, ama heralde vedalasmamisdim demekki.
Sonrasinda yillar sonra birdaha gördüm , oturup birseyler ictik, mutlu oldum cünkü anladimki icimde ona hic birsey kalmamis, o ise tekrar asik oldu tekrar baslayalim istedi.

Kabul etmedim cünkü ben ona 5 senemi vermisdim gencligimi , büyük bir askla sevdim ve herseyinde yanindaydim o kiymetimi bilmemisdi ki iliski bitmisdi.
Bu yüzden bir daha ayni hataya düsmek istemedim.

Sonrasinda artik rüyalarimda görmedim artik beynimde acabalar kalmamisdi demek.

Sevgili BEKLENEN_BEBEK

sanada sabirlar diliyorum.. uzuldum..
Bende dua etmiyorum ama beddua da etmiyorum..Ne mutlu ol dedim gordugumden beri, nede mutsuz ol dedim..
yorum bile yapamiyorum.. dilime gelmiyor hicbirsey..
birtek sey diyorum sadece sabahtan beri.. "Beni acittigi yerden acisin o da.. benim yalniz kaldigim gibi yalniz kalsin o da,o bana mutlulugumu cok gordu,bakalim o mutlulugu bulacak mi?" diyorum..
hepsi bu..

Sevgili sevdenur;

yuvamla imtihan oldum bende resmen..belki hala da oluyorum..
ama Allah buyuktur ben bu imtihani kazanacagim.. asla seytana uymayacagim..Allahim dogru yolumuzdan ayirmasin bizleri.
insallah hepimiz cok mutlu olalim yuvalarimizda..
Esim ile cok konustum inanki..
saatlerce, geceler boyu.. son 4 yildir ben namaza basladigimdan beri bana vurmamisti..
benim namaza baslamamda o insanla oldu.. onu gorunce vede pismanliklarini,itiraflarini ogrenince kendimi o aciyla namazda buldum
4 yildir da kiliyorum cok sukur. esimde 4 yildir bana vurmuyor ...
ondan once vuruyordu :(
gecenlerde iste kafami itti, cok sinirlenmisti.. bende sasirdim.. oysaki o eli asla kalkmiyordu 4 yildir..
kendi cabalarimla Allaha ettigim dualarla vurma huyu yok olmustu..
ama sinirli biri...
bende sogurum konusmazsam, konusmaktan yanayim.. sorunlari konusur halletmeye calisirim herzaman...

Sevgili jeyloo;

Bende onu 1 kez gorseydim bu keskeler,acabalar,soru isaretleri kalmazdi beynimde yok olur giderdi.
eminim o da oyledir.. o da beni hic gormedi 1 kez bile. cok istedi gormeyi ama ben asla izin vermedim buna..
onu gormek imkansizdi cunku ben evli biriydim..ve bu bana yakismazdi..
baskasi olsa bulusur gorur, beynini sonsuz bir huzura kavustururdu..
ama ben bunu yapmadim, yapamam da...

sevgilerimle...

Yakamoz aslında bunlar iki satırla anlatılacak şeyler değil.
Ben bu konu hakkında konuşmayalı okadar uzun zaman oldu ki.
Senin yazın beni şoke edince döküldüm.
Birde yıllar önce annem demişti ki;
(çok fazla isteyenlerin olduğu dönem)
'senin bukadar milleti reddetmenin sebebini tahmin ediyorum ben.
Sen birini cok sevdin olmayınca da kahrettin.'
Ben bu sözü duyunca ınanır mısın şok geçirmiştim,uyuşmuştum.
Ve hala sorarım acaba oyüzden mi hala bekarım:(

canım uzulme artık gecmıs gecmıste kaldı.gelecege ısık tutma gecmısıni, yoksa mutlu olamassın .sımdı evlılıgıne bak yurudugun bır yol var hayat arkadasınla .mutlu olsun demekten basks bırsey dıyemem bende

Back
X