• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana mesaj attığında doğum günüymüş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Hallem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2016
885
198
53
2 aydır beni kırdığı için soğuk yaptığım bir flörtüm vardı. Arada yazıp onu yanlış anladığımı bana değer verdiğini falan söylüyordu ben çok sallamamıştım. 1 buçuk ay böyle geçti. 3 hafta sonra mesaj attı sabah 11 gibi bende yine biraz soğuk davrandım. Neyse konuşma bitti 10 dakika sonra baktım ki bir şey paylaşmış doğum günüymüş. Bende özür dilerim bilmiyordum dedim güzelce kutladım çok mutlu oldu. Ama aklıma bir şey takıldı insan kendi için özel olan günlerde sevdikleri insanlardan kutlamarını bekler bi iyi ki doğdun mesajı bile çok mutlu eder. Acaba çok mu küçük ayrıntılara takıyorum

Anlamadım. Yanı sizi sevmiyor değer vermediğini mi düşünüyorsunuz ki buna karşılık bi beklentiye girmemiş? Mi demek istiyosunuz
Hayır. Galiba bu adam bana düşündüğümden daha çok değer veriyormuş gibi hissettim o gün. Sizce ?

Hayır. Galiba bu adam bana düşündüğümden daha çok değer veriyormuş gibi hissettim o gün. Sizce ?
Amma abartmissin. Cogu insan icin doğumgunu onemsiz bir gundur. Ozellikle erkekler icin.
ben de 29 yasindayim, umrumda bile degil doğumgunum mu olmus, kim kutlamis... gecen yıllarda sevgilim hatirlamamisti,tribini bile atmamistim. O gun konustugumuz halde
Bence bu olayi büyütme. Cocuktan hoslaniyorsan da trip atmaya son ver. Ne oluyor trip atinca anlayamiyorum. Daha mi kiymetli oluyorsunuz, 'vay kiza bak,kopek etti beni' diyor size verdigi deger mi artiyor?? Ne gerek var yani?

Belki de bu yüzden seviyorumdur o adamı ? Yalvarsın mı ne yapsın
Ne yuzden seversen sev ona bız karısamayız.
Konu baslıgın zaten seviyorum seveyım mı degıl, dogum gunu olması sebebiyle sana cok deger verdiğini sanman uzerıne konusuyoruz suan. O sevmiyor.
Sen ıstedıgın gıbı ıstedıgın sebepten sevebilirsin.
Sevdıgın bırıyle darılırsın, kırılırsın gerekirse kavga edersin ama sevdıgın ıcın dayanamaz iki bilemedin uc gunde biseyler yapar konusmak ister duzeltmek ıcın adımlar atarsın.
Yalvarmasın kimse kimseye, seviyorsa uc hafta beklemesin mesela. Kı benim fikrim, sevmiyor deger de vermiyor.

Yahu konu sahibi

Buraya yazdığınız 3 5 cümleyle nereden bilecek insanlar bu adamın size size değer verip vermediğini

Ki evlendikten sonra bile çoğu çift birbirlerini yeni yeni tanıyıp gerçek yüzlerini görüyorlar

Bu adamı siz bile tanımıyorken bize sormanın mantığını sizin insafınıza bırakıyorum

Doğum günü ayrıntısına gelince yenGEnC yenGEnC katılıyorum
Çoğu insan bunu önemsemiyor ki erkeklerde bu daha belirgindir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X