- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.157
- 598
- 41
- Konu Sahibi victoryvivi
-
Bol bol tursu yiyin ben cok tursu yiyip tursu suyu ıctım faydası var diyorlar emınım vardır. Sımdı ne zaman kendimi kırgın hissetsem tursu yiyorumEşim iyi
Biz evde iken uyudu sadece iki gün
Şimdi belirtisi yok
Onun da az bulantısı varmiş
Vitaminleri bu covid başladığından beri hep alıyorum
Teşekkürler
Çok teşekkürler.Size de geçmiş olsun
Teşekkürler moral oldu
Tansiyon çıkmasın sonraBol bol tursu yiyin ben cok tursu yiyip tursu suyu ıctım faydası var diyorlar emınım vardır. Sımdı ne zaman kendimi kırgın hissetsem tursu yiyorum
Yok ya Victory tas gibi yeni dogum yapmis kadın tansiyonu yoktur heraldeTansiyon çıkmasın sonra
Siz ilaç aldınız mi10.günümden bildiriyorum. Öncelikle geçmiş olsun. Geçen hafta perşembe poz. çıktım. Eşim negatif. 4 gün sonra o da pozitif oldu. Kızım 2,5 yaşında. Benim pozitif olduğum gün ateşi 38 oldu. Calpol verdim. 2 gün devam etti. Sonra düzeldi. Çocuklara ilaç verilmiyomuş. Filyasyon ekibi öyle söyledi.
Çok sagolun. Hiçbir şey kullanamadım ve çok ağır atlattım malesef. 16 gün oldu ama hala öksürük kesilmedi,yine de çok daha iyiyim.Geçmiş olsun sizin de
Hamilesiniz ilaç durumu nasıl oldu
Sen nerden biliyorsun beniYok ya Victory tas gibi yeni dogum yapmis kadın tansiyonu yoktur heralde
Kendine cok dikkat et cok gecmıs olsunÇok sagolun. Hiçbir şey kullanamadım ve çok ağır atlattım malesef. 16 gün oldu ama hala öksürük kesilmedi,yine de çok daha iyiyim.
Çok teşekkür ederimKendine cok dikkat et cok gecmıs olsun
Çok sevindimÇok teşekkürler.
Öyle ki, kayınpederimin sağlık durumu berbat hatta eşim direkt olarak “babama bulaşırsa babam ölür” demişti ama bulaşmamış.
Komşumda aynı şekilde oldu hatta hastanede yer yok diye kadını eve göndermişlerdi eşiyle beraber uyumuşlar onun kocasında da bir şey olmadı.
Moral vermek ıcın dedım altmıs yasındaysa da genc hissetSen nerden biliyorsun beni
Onlar nasil atlatti? Agir mi, hafif mi?Annemle babamla aynı evde kaldım ikisi pozitifken. Bızde oturduk yemek yedik sohbet ettik oncesınde. Negatif bitirdim ama ben karantınayı.
Korkmayın. Psikolojik olabilir mıde bulantınız. Gecmıs olsun
Çok gecmıs olsunÇok sagolun. Hiçbir şey kullanamadım ve çok ağır atlattım malesef. 16 gün oldu ama hala öksürük kesilmedi,yine de çok daha iyiyim.
AA teşekkürlerMoral vermek ıcın dedım altmıs yasındaysa da genc hisset
Evet ya tansiyonu yukselır anlamayabılır beyin kanaması gecırmesın bir de yazmak istemedim
Babam koah hastası agır atlattı. Annem daha iyiydi sukur. Ama Covıdden yaklasik iki ay sonra annemde kalp damarı tıkanıklığı cıktı ve anjiyo oldu. Oncesınde kalbiyle ilgili sıkıntısı yoktu.Onlar nasil atlatti? Agir mi, hafif mi?
Ay üzüldüm ya gecmis olsun ikisine deBabam koah hastası agır atlattı. Annem daha iyiydi sukur. Ama Covıdden yaklasik iki ay sonra annemde kalp damarı tıkanıklığı cıktı ve anjiyo oldu. Oncesınde kalbiyle ilgili sıkıntısı yoktu.
Cok Tesekkur ederım Allah hepimizi korusun, ınsallah saglıkla eksilmeden bitiririz su allahın belası hastalıgı.Ay üzüldüm ya gecmis olsun ikisine de
Insallah ya bitmedi bitmiyo, ne asi ne bisey fayda etmedi bitiremedilerCok Tesekkur ederım Allah hepimizi korusun, ınsallah saglıkla eksilmeden bitiririz su allahın belası hastalıgı.
Bizi de öptü eşimBenim arkadaşım negatif kaldı. Eşi hatta test verdiği gün sabah kapıda yanaktan öpmüş. Ona rağmen pozitif kaldı. Ama test vereceğim sırtım ağrıyor dediği anda odaya karantinaya aldılar, asla dışarı çıkarmadılar. Kapıya yemek koyup kaçıyormuş, çamaşır suyuyla maskeli yıkıyormuş. O kadar pimpirikli hareket etti. On gün sonra kocası iyileşti arkadaşım yakalanmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?