- 20 Ocak 2010
- 47.239
- 175.602
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi victoryvivi
Şoyle söylim pazartesi pozitifken esimle mıç mıc bir hafta geçirdim kendisi cumartesi anca belirti gösterdi öyle bi anda da lapılan birsey değil korkma

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gecenlerde pozitif cıktı bir arkadasım, acık alanda oturmustuk ama kahveyi o yapmisti. Fıncanı falan tuttu yanı. Sonra bende mide bulantısı basladı doktora gittim. Herseye baktı temiz. Pcr yapalım mı dedı, dedım belirtim yok ki?Insallah ya bitmedi bitmiyo, ne asi ne bisey fayda etmedi bitiremediler
Benim eşim de pozitif çıkmıştı. Nöbette kapmıştı. Bir gün çalışıp üç gün çalışmıyorlardı. O üç gün gün bilmeden birlikteydik ama ben negatif çıktım. Bir belirtim de olmadı zaten.Merhabalar
Eşim covid testi pozitif cıktı
Geçen hafta cumartesi ve pazar günü kendimi iyi hissetmiyorum diyerek yattı .
Baya halsizdi
Kendisi insanlar ile içiçe bir işi olduğu için arada test veriyordu
En son persembe verdi temizdi
Ama cumartesi pazar pek iyi değildi
Sanırım o zaman virüslü idi eşim
pazaresi salı işe gitti iyiydi çarsamba tests vermiş ve pozitif cıkmıs
ct pz tüm gün beraberdik
2 yasında da bebeğimiz var
Babasıyla oyun oynadı
Aynı masada yemek yedik falan
eşim test verince ben de verdim ama ben negatif çıktım ancak yine de güvenmiyorum yani bende de sonradan çıkabilir diyorum
Allah’a şükür bebeğimde bir belirti yok
Emziriyorum ilaç da alamazsın dediler
bende belirti hiç yoktu
2 gündür mide bulantım var
Bir de psikolojik mi bilmiyorum her arayan sende sonradan da çıkabilir diyor.
böyle aynı evde yaşayıp negatif kalan var mi?
Biz eşimle, esim covidili iken en az 4 gün aynı evde kalmışız.
Sende olmadi mi birsey ?Şoyle söylim pazartesi pozitifken esimle mıç mıc bir hafta geçirdim kendisi cumartesi anca belirti gösterdi öyle bi anda da lapılan birsey değil korkma![]()
Ben 3 gün ateş ve ağrj ile geçirdim sonrası iyiydi ağir atlatmadım canım işte ben pozitifmişjm biz hiç ayrı takılmamamiza rağmen 6 gün sonra belitti gösterdi eşimSende olmadi mi birsey ?
gecmıs olsun
Yasın küçük müGecenlerde pozitif cıktı bir arkadasım, acık alanda oturmustuk ama kahveyi o yapmisti. Fıncanı falan tuttu yanı. Sonra bende mide bulantısı basladı doktora gittim. Herseye baktı temiz. Pcr yapalım mı dedı, dedım belirtim yok ki?
Artık dedı, ates agrı tat koku oksuruk falan olunca belırtı olmuyor. Mutasyona ugradı virus ve gecen gun dıs agrısı ile gelen hasta pozitifti. Boyle dıyınce bende yaptırdım test. Negatıftım sukur.
Yanı ne belırtı ne degıl, bilmiyoruz. Bazen pozitif olanlar ayakta atlatıyor.. bilmedikleri ıcımo sekılde devam ediyorlar hayatlarına. Bulasıyor vs.
Oyuzden evden cıkmamek en guzelı
Eve donup acaba bısey var mıydı diye kendimizi yemekten de sıkıntıdan evde patlayalım daha ıyı.
Ben annemle babamdan beri antidepresan kullanıyorum. Nefes alamayıp olecekmısım fıkrı aklımdan cıkmıyor ozamanda beri.
Eşiniz adına gecmıs olsunBenim eşim de pozitif çıkmıştı. Nöbette kapmıştı. Bir gün çalışıp üç gün çalışmıyorlardı. O üç gün gün bilmeden birlikteydik ama ben negatif çıktım. Bir belirtim de olmadı zaten.
Çok gecmıs olsun sana daBen 3 gün ateş ve ağrj ile geçirdim sonrası iyiydi ağir atlatmadım canım işte ben pozitifmişjm biz hiç ayrı takılmamamiza rağmen 6 gün sonra belitti gösterdi eşim
Valla korona gecirdim ama boyle düsünemiyorum psikolojim alt üst oldu ya birsey bulsunlar ya da salsinlar artık yeter diye bağiricam camlardanGecenlerde pozitif cıktı bir arkadasım, acık alanda oturmustuk ama kahveyi o yapmisti. Fıncanı falan tuttu yanı. Sonra bende mide bulantısı basladı doktora gittim. Herseye baktı temiz. Pcr yapalım mı dedı, dedım belirtim yok ki?
Artık dedı, ates agrı tat koku oksuruk falan olunca belırtı olmuyor. Mutasyona ugradı virus ve gecen gun dıs agrısı ile gelen hasta pozitifti. Boyle dıyınce bende yaptırdım test. Negatıftım sukur.
Yanı ne belırtı ne degıl, bilmiyoruz. Bazen pozitif olanlar ayakta atlatıyor.. bilmedikleri ıcımo sekılde devam ediyorlar hayatlarına. Bulasıyor vs.
Oyuzden evden cıkmamek en guzelı
Eve donup acaba bısey var mıydı diye kendimizi yemekten de sıkıntıdan evde patlayalım daha ıyı.
Ben annemle babamdan beri antidepresan kullanıyorum. Nefes alamayıp olecekmısım fıkrı aklımdan cıkmıyor ozamanda beri.
Çok zor bu hastalık10 gün önce oğlumun hafif ateşi çıktı. Aynı gün aynı saatlerde kayınvalidemin de ateşi çıktı kusmuş bir de eşim aldı teste götürdü. Oğluma kayınvalidem bakıyor bu arada. Neyse pazar günü görümce eşi ve kayınvalidem hepimiz görüştük o Pazar günü ben de test vermiştim kendimden şüphe duyup, neyse ben negatif çıkmıştım görüştük ertesi gün bu ateşlenme oldu. Sonra kayınvalidem pozitif çıktı. Muhtemelen oğlum da covid geçirdi. O ateşten sonra iki gün hafif burun akıntısı oldu başka hiçbir şeyi olmadı. Kayınvalideden sonra görümcem ve eşi de pozitif oldular. Yani kayınvalidemi teste götürdüğü gün eşim biontech aşı olmuştu. Eşimde hiçbir şey çıkmadı. Karantinanın 7.gününde bende vücut ağrısı oldu. Baya kötü oldum eşim pek inanmadı falan.
Ertesi günü grip gibiydim. Theraflu içtim artık.
Bana göre ben covid oldum ama eşim bu kadar geç olmaz diyor. Üşüttün diyor ama bilemiyorum da. Öyle belirgin bir ateşim olmadı parol içmiştim ağrım geçsin diye ondan da çıkmadı belki.
Çok uzun yazdım kusura bakmayın ama çocukların bağışıklığı gerçekten güçlü. Bu arada d vitamin ve taze meyveye dikkat ettim.
Ablamin da eşi pozitif olmuştu ablam negatif kaldı ama eniştemi nerdeyse tamamen izole etmişti evde.
37 yasındayım isyerim kapandı. Gelırım sıfır gıderım var. Acıkkende butun gun ınsan ıcındeydım.Yasın küçük mü
Biz çalışmak zorundayız
Mecbur evden çıkıyoruz
Benim işim odamda tek basıma
Ama eşim günde en az 10 kişinin odasına giriyor ve bı adamların çoğu maskesiz oluyor
Hımm ben yasın küçük sandım evet37 yasındayım isyerim kapandı. Gelırım sıfır gıderım var. Acıkkende butun gun ınsan ıcındeydım.
Hepınız calısmak zorundayız. Suan evde oldugum ıcın keyfı dısarı cıkmamaktan bahsettim ben evde oturalım diyerek. Evdeyim dıye her gun bır arkadasıma gitsem iftara olur mu mesela? Evde oturmaktan kastım bu benım.
Kesinlikle bibi sana katılıyorum asırı sıkıldım bıktım. İnan kafa olarakta hıc saglıklı degılımValla korona gecirdim ama boyle düsünemiyorum psikolojim alt üst oldu ya birsey bulsunlar ya da salsinlar artık yeter diye bağiricam camlardan
Aramıyorum, isler basladıgında acılacak isyerim. Simdilik heryer kapalı orası da kapalı.Hımm ben yasın küçük sandım evet
Tabi keyfi çıkmamak gerekli
İns iş arıyorsan sen de bulursun![]()
Yoo ben onda bahsetmiyorum hala kimseyle kapali alanda görüsmeye karsiyım ama bari hafta sonu acik olsun bi sokağa cikalim hava alalım bi sahilde gezelim kimse bu hastalıgi acik alanda kapmiyorKesinlikle bibi sana katılıyorum asırı sıkıldım bıktım. İnan kafa olarakta hıc saglıklı degılım
Ama sımdı sıkılıyorum dıye arkadasıma gitsem yemek yesem gece eve dondugumde acaba bısey var mıydı bısey olur muydu derken bulcam kendimi ankısıyete baslayacak.
Bununla uğraşmaktansa sıkıntıdan patlayım.
Onu bende istiyorum ya istemem mı.Yoo ben onda bahsetmiyorum hala kimseyle kapali alanda görüsmeye karsiyım ama bari hafta sonu acik olsun bi sokağa cikalim hava alalım bi sahilde gezelim kimse bu hastalıgi acik alanda kapmiyor![]()