- 24 Aralık 2017
- 5.560
- 4.518
- 173
- Konu Sahibi victoryvivi
-
Çok teşekkürlerEşinize geçmiş olsun. Ben ve eşim pozitiftik çok şükür iki kızıma bir şey olmadı. Kv ve kp aynı evde pozitifti görümcelerime bir şey olmadı inşallah olmaz sizde
çok çok geçmiş olsun canımSize de gecmıs olsun
Çok sevindim
Ya sende miçok çok geçmiş olsun canım
ben pozitif iken sanırım eşim negatifti çünkü hiçbir belirtisi yoktu ufak tefek ağrılar dışında
Kızlar pozitifti bence ama önce onlar hasta oldu sonra ben zaten
ufaklık kreşe gidiyor en önce o hastalandı
bizde bikaç gün yan yana yattık yemek yedik vs
diyorlar bazen geçmeyene geçmiyor diye
2 yaşında oldu mu yaa senin bıdık :) maşallah
Emzirmeyi kesmek birden bire bebeğim için dünyanın sonuilaç kullanamazsınız diye bişey kullanabilirsiniz ama emzirmeyi bırakmanız lazım sadece.
bu arada geçmiş olsun
sağol canımYa sende mi
Geçirdin . Çok geçmiş olsun
evet oldu teyzesi :)
yorumunuz anlaşılmıyor ama anlayabildiğim çocuğu memeden kesin diyorsunuz sanırımilaç kullanamazsınız diye bişey kullanabilirsiniz ama emzirmeyi bırakmanız lazım sadece.
bu arada geçmiş olsun
inşallah olmayın ama olursanızda eğer ilacı kullanıcaksanız mamaya başlamak zorundasınız malesef.Emzirmeyi kesmek birden bire bebeğim için dünyanın sonu
Bir kere bile vermediğimde deliye dönüyor
Çok zor , meme olayı çok zor
Ortalığı yıkıyor
Kuzen şimdi bana genç anne olması konusunda havayı basıyorsağol canım
maşallah yaa :) zaman ne çabuk geçiyor
eee senin kuzene de hava atacak bişey kalmadı
geçen aklıma düştü senin kuzengörümce
Mama almaz ki bebeğiminşallah olmayın ama olursanızda eğer ilacı kullanıcaksanız mamaya başlamak zorundasınız malesef.
Kuzenin yürüsün gitsinKuzen şimdi bana genç anne olması konusunda havayı basıyor
Görümcem ile hamilelikte ipler koptu
Eşimle kanka oldular şimdi
Aslında aynı şeyi söyledim.yorumunuz anlaşılmıyor ama anlayabildiğim çocuğu memeden kesin diyorsunuz sanırım
yanlış anlıyorsam kusura bakmayın
victoryvivi cim kardeşimler de ailece geçirdi korona
doktor dayanabildiğin kadar dayan dayanamazsan ilacı kullan o zaman memeden kes demiş
ilaç kullanmazsan memeden kesmene gerek yok demiş haberin olsun
ilaç kullanamam kısmını görmediğimden yanlış yorumlamışım yorumunuzuAslında aynı şeyi söyledim.
Asla haddime değil öyle bişey söylemek yanlış anlamıssınız. Estafurullah ne kusuru.
İlaç kullanamam dediği için arkadaş kullanabilirsiniz ama kullanırsanız emziremezsinizz demek istedim.
Çünkü malum herkezde aynı etki göstermiyor covit. Kimi hafif geçirirken kimisi çok ağır geçirebiliyor.
Ki sağlık çalışanıyım hepsini görüyoruz malesef üzülerek.
oyy kuzum 2 yaşındaymış ek gıdaya başlaman gerekmiyordu.Mama almaz ki bebeğim
Daha hiç almadı nefret ediyor
Memesi doymadan değil zaten 2 yasında
Ama meme ile aşk yaşıyor
Dakika bası memede alıyor solugu
Kaç kere denedim araları açayım diye başarılı olamıyorum
amin hepimizi insallah. hepimizi derken tüm insanlık alemini katıyorum sadece sağlık çalışanlarını değil :)ilaç kullanamam kısmını görmediğimden yanlış yorumlamışım yorumunuzu
sağlık çalışanısınız demek Allah yardımcınız olsun ve korusun
Yok kötü niyetle anlamadım zatenoyy kuzum 2 yaşındaymış ek gıdaya başlaman gerekmiyordu.
dediğim gibi canım kötü niyetle bişey söylemedi sanırım yanlış anlaşılmış söylediğim.
covit i herkez malesef kolay atlatmıyor yine yine söylüyorum rabbim uzak etsin insallah gelmesin sizlere.
ama mecbur kalıp içeceksen ilacı emziremezsin demek istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?