Bana moral verin

Maalesef mide bulantısı bir belirti.Hatta ben de gripten öte mide hastalığı gibi geçti.Bebeginize üzülmeyin çocuklar nerdeyse asemptomatik oluyorlar
Benim de midem sıkıntılı
Ekşiyor bulantı kusma isteği iştahsızlık
Geçmiş olsun size de

Olmaz mı, altı ay olacak nerdeyse atlatalı annem babam. Antidepresana basladım ben 😂
Sırtım agrıyordu, nefes alamiyorum gibi geliyordu. Zaten karantına biter bitmez gıdıp kendime de test yaptırdım 😂

Bu arada gecenlerde dusuncesız bır arkadasım yuzunden temaslıydım. Onun pozitif oldugunu duyar duymaz bende belirti basladı, ilk belirtim de mide bulantısıydı😂 yine gıdıp test yaptırdım, sukur negatıftım.
Hepimiz manyak olduk
Çok zor ya
İns benim de psikolojiktir
Geçmiş olsun size de
Anne baba da oldu size geçmedi mi ?

Kendinize pozitif sözler söyleyin moral verin . 2 3 Hafta önce nezle oldum bir nevi alerji tarzında görsen halim falan yok baş ağrısı eklem ağrısı vs 2 gün bu şekilde sürdü telaş yaptım haliyle birşeyle uğraşırken farkına vardım çok iyiyim sadece sinuzitlerim coşuyor halimde var herşeyi de yapıyorum psikolojik olarak kendimi eğitmişim resmen telaş yapmayın güzel düşünün güzel gelsin moralinizi yüksek tutun kendinize bakin ♥️
Ah enerjik bir bebekle kendime bakmak pek mümkün değil
Zaten bir odada karantinadayız
Evin diğer yerlerine geçmiyoruz

Benim de midem sıkıntılı
Ekşiyor bulantı kusma isteği iştahsızlık
Geçmiş olsun size de
Benim de midem hassastir zaten reflum var o yüzden direkt mideme vurdu.Hamile gibiyim her şeyden midem bulaniyor aç kalınca da bulantım oluyor

kayınvalidem pozitifti, kayınpederim negatif.
Hatta kayınvalidem olduğunda covid yeni yayılıyordu bu sebeple ateşlendiği 3. gün test verdi ve o süreçte hep beraber uyudular.
Geçmiş olsun.

Merhabalar
Eşim covid testi pozitif cıktı
Geçen hafta cumartesi ve pazar günü kendimi iyi hissetmiyorum diyerek yattı .
Baya halsizdi
Kendisi insanlar ile içiçe bir işi olduğu için arada test veriyordu
En son persembe verdi temizdi
Ama cumartesi pazar pek iyi değildi
Sanırım o zaman virüslü idi eşim

pazaresi salı işe gitti iyiydi çarsamba tests vermiş ve pozitif cıkmıs

ct pz tüm gün beraberdik
2 yasında da bebeğimiz var
Babasıyla oyun oynadı
Aynı masada yemek yedik falan

eşim test verince ben de verdim ama ben negatif çıktım ancak yine de güvenmiyorum yani bende de sonradan çıkabilir diyorum
Allah’a şükür bebeğimde bir belirti yok
Emziriyorum ilaç da alamazsın dediler

bende belirti hiç yoktu
2 gündür mide bulantım var
Bir de psikolojik mi bilmiyorum her arayan sende sonradan da çıkabilir diyor.

böyle aynı evde yaşayıp negatif kalan var mi?
Biz eşimle, esim covidili iken en az 4 gün aynı evde kalmışız.
Komşumun eşi pozitif çıktı. Kendi ve 3 çocuğunda hiçbir belirti. Olmadan geçti
. Kendi testi de negatif çıktı. Hatta çok şaşırdı nasıl bana ve çocuklara bulaşması diye

Bugün 3. Günüm
Kendinizi kotu hıssedersenız kı ınsallah hissetmezsiniz dısarı cikamıyorum dıyıp evde beklemeyin. Mutlaka telefon edin durumunuzu bildirin
Aıle hekımınız aradıgında mıdem bulanıyor dıyın mesela psikolojik mi acaba diye soylememezlık etmeyin.

Evet aynı evde bir kişi pozitif diğerleri negatif çıkmıştı akrabamız.

Eğer çok takarsan bağışıklığın düşer hastalığa yakalanma ihtimalin yükselir bu hastalığa yakalanıp atlatan onbinlerce insan varken sen vefat eden yüzlere takılma lütfen
Alman gereken vitaminler belli d vitamini c vitamini çinko youplus diye bir vitamin var onları alıp içmeye başlayabilirsin güzel güzel beslen
Eşine de acil şifalar inşallah
Buarada eşinle ilgili de biraz endiselen de adamcağız yanlış anlamasın bugünler gelir geçer sağlıkla sonra başına kakmasın bak 😉😉😂😂

Kendinizi kotu hıssedersenız kı ınsallah hissetmezsiniz dısarı cikamıyorum dıyıp evde beklemeyin. Mutlaka telefon edin durumunuzu bildirin
Aıle hekımınız aradıgında mıdem bulanıyor dıyın mesela psikolojik mi acaba diye soylememezlık etmeyin.
Teşekkürler çok 🥰

Eğer çok takarsan bağışıklığın düşer hastalığa yakalanma ihtimalin yükselir bu hastalığa yakalanıp atlatan onbinlerce insan varken sen vefat eden yüzlere takılma lütfen
Alman gereken vitaminler belli d vitamini c vitamini çinko youplus diye bir vitamin var onları alıp içmeye başlayabilirsin güzel güzel beslen
Eşine de acil şifalar inşallah
Buarada eşinle ilgili de biraz endiselen de adamcağız yanlış anlamasın bugünler gelir geçer sağlıkla sonra başına kakmasın bak 😉😉😂😂
Eşim iyi
Biz evde iken uyudu sadece iki gün
Şimdi belirtisi yok
Onun da az bulantısı varmiş
Vitaminleri bu covid başladığından beri hep alıyorum
Teşekkürler 🥰

Merhabalar
Eşim covid testi pozitif cıktı
Geçen hafta cumartesi ve pazar günü kendimi iyi hissetmiyorum diyerek yattı .
Baya halsizdi
Kendisi insanlar ile içiçe bir işi olduğu için arada test veriyordu
En son persembe verdi temizdi
Ama cumartesi pazar pek iyi değildi
Sanırım o zaman virüslü idi eşim

pazaresi salı işe gitti iyiydi çarsamba tests vermiş ve pozitif cıkmıs

ct pz tüm gün beraberdik
2 yasında da bebeğimiz var
Babasıyla oyun oynadı
Aynı masada yemek yedik falan

eşim test verince ben de verdim ama ben negatif çıktım ancak yine de güvenmiyorum yani bende de sonradan çıkabilir diyorum
Allah’a şükür bebeğimde bir belirti yok
Emziriyorum ilaç da alamazsın dediler

bende belirti hiç yoktu
2 gündür mide bulantım var
Bir de psikolojik mi bilmiyorum her arayan sende sonradan da çıkabilir diyor.

böyle aynı evde yaşayıp negatif kalan var mi?
Biz eşimle, esim covidili iken en az 4 gün aynı evde kalmışız.
10.günümden bildiriyorum. Öncelikle geçmiş olsun. Geçen hafta perşembe poz. çıktım. Eşim negatif. 4 gün sonra o da pozitif oldu. Kızım 2,5 yaşında. Benim pozitif olduğum gün ateşi 38 oldu. Calpol verdim. 2 gün devam etti. Sonra düzeldi. Çocuklara ilaç verilmiyomuş. Filyasyon ekibi öyle söyledi.

Back
X