Bana ne oldu anlamıyorum

smile_5050

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2014
295
101
48
Slm arkadaslar bana ne oldu anlamadım gıttı sorunum kılo ben ekmekle yemek yemegı seven bırıyım ama son zamanlarda gercekten haddımı aştım gunde tam 1,5 ekmek yiyorum oda sade ekmek degıl yemekle beraber ara larda cay ıle bıskuvı kek falan en son 64 kg dım ama aldım kılo sanırım gobegım haddınden fazla çıkmış durumda ben gobegımın gımesını ve bı. 15 kılo vermek ıstıyorum ama nası olcak sız gunde ne kadar ekmek yıyor sunuz

Ekmeği çoktan kestim ben. Hiç yemiyorum. İnsanı hantallaştırıyor. Yalancı bir tokluk yaratıyor.

Gunde yarim ekmek yiyorum o da kahvaltida. Diger ogunlerde makarna. Pilan vb oldugundan gerek kalmiyor.

Slm arkadaslar bana ne oldu anlamadım gıttı sorunum kılo ben ekmekle yemek yemegı seven bırıyım ama son zamanlarda gercekten haddımı aştım gunde tam 1,5 ekmek yiyorum oda sade ekmek degıl yemekle beraber ara larda cay ıle bıskuvı kek falan en son 64 kg dım ama aldım kılo sanırım gobegım haddınden fazla çıkmış durumda ben gobegımın gımesını ve bı. 15 kılo vermek ıstıyorum ama nası olcak sız gunde ne kadar ekmek yıyor sunuz
Günde 3 öğün ekmek yiyen tek toplumuz! Ekmeksiz karın doymaz diye ön şartlanmamız var. Kahvaltı hariç ekmek, unlu mamül yemeyin. 1 haftaya alışırsınız.

Sabah kahvaltıda 4 ya da 5 dilim yiyorumdur.
Öğle yemeği yemiyorum.
Akşam en az 3 dilim.
Hey maşallah bana!
Bu arada ya tam buğday ya da çavdarlı ekmek yiyorum.
Bisküvi,cips ağzıma koymam,çok canım çekerse çikolata yerim.
Kilom iyi çok şükür. 60. İstediğimi giyebiliyorum,mini elbise,mini etek vs.

Ekmek sanıldığının aksine tokluk değil açlığı daha da arttırıyor ben halk ekmeğin çavdarlı ekmeğinden 2 dilim yiyorum gün içerisinde o kadar.. Kilo aldım diyorsunda 1,5 ekmek yersen ne olmasını bekliyordun ki..

Ekmek yemeği seviyorsanız,
yulaf kepeği ile ekmek tarifleri var, onlardan kendiniz yapın çok da basit.
Bu şekilde deneyin derim .

Ekmek yemeği seviyorsanız,
yulaf kepeği ile ekmek tarifleri var, onlardan kendiniz yapın çok da basit.
Bu şekilde deneyin derim .
Nickbişey, sade yulaftan, buğday unu karıştırılmamış bir tarifin var mı? Mümkünse yumurta da olmasın. :cry:

Ekmeği hayatımdan çıkartalı kaç yıl oldu hatırlamıyorum.
Kurufasulye Karnı yarık istisnasıyla :)

Ekmeği bırak üsmen ağa mısın sen 1,5 ekmek yiyosun.

Onu bıraksan kilo verirsin zaten.

Nickbişey, sade yulaftan, buğday unu karıştırılmamış bir tarifin var mı? Mümkünse yumurta da olmasın. :cry:

Tarifim var eşim dukan diyeti yapıyor dukan tariflerini kullanıyorum,
ama maalesef içerisinde yumurta olmayan bir tarifim yok .

MALZEMELER

• 3 adet yumurta
  • 3 yemek kaşığı light yoğurt
  • 8 yemek kaşığı yulaf kepeği ya da karışımı
  • 1 paket kabartma tozu
  • 5 yemek kaşığı light süt
  • Bir çimdik tuz
Kek hamuru kıvamına olacak hamuru,
bizim bildiğimiz gibi elde yoğrulan şekilde değil .

Tarifim var eşim dukan diyeti yapıyor dukan tariflerini kullanıyorum,
ama maalesef içerisinde yumurta olmayan bir tarifim yok .

MALZEMELER

• 3 adet yumurta
  • 3 yemek kaşığı light yoğurt
  • 8 yemek kaşığı yulaf kepeği ya da karışımı
  • 1 paket kabartma tozu
  • 5 yemek kaşığı light süt
  • Bir çimdik tuz
Kek hamuru kıvamına olacak hamuru,
bizim bildiğimiz gibi elde yoğrulan şekilde değil .
Teşekkür ederim...işte bundan yumurtayı çıkarınca bisküvi gibi bişey oluyor...pff, bir de hamur mayasıyla mı denesemki, tutacağını sanmam ama.

bende çok seviyorum ekmegi
hele sıcakken halk fırın fark etmez
ama diyete gerek yok
ekmegi tamamen hayatından çıkardıgın zaman kilo verirsin

Back
X