- 26 Aralık 2007
- 22.146
- 12.092
- 498
- Konu Sahibi Beautician1
Hakikaten ya, artık gezilecek yerlere gitmek, eğer kalabalıksa, ne kadar sıkıcı oldu. Herkeş şak şak şak fotoğraf çekiyor/çektiriyor. Gezdiklerinden hiçbir şey anladıklarını sanmıyorum, e o zaman bunca çaba niye, yaparsın bir fotoshop, değiştirirsin arka planı, istediğin yerdesin. Kimsenin tabelalarda yazılanları okuduğunu, gördükleri üzerine yorun yaptığını falan görmüyorum, herkes şak şak. Geçen Ankara'da akvaryum açılmıştı oraya gittik, herrrr yerde koca koca yazıyor; Lütfen flaşlı fotoğraf çekmeyiniz' diye. Bizim insanlarımızı ne yapıyor dersiniz? Doğru tahmin! Deli oldum ya, o hayvanlar da strese giriyorlar, onların da bir canı var, sizin cahilliğiniz yüzünden sürekli suratlarında/yaşam alanlarında patlayan flaşlara maruz kalmak zorunda değilller, değil mi?
İnsanımızın kültür seviyesi giderek düşüyor mudur nedir? şak şak şak şak. Yazık ya.
Bu güzel düşüncelerin için çok teşekkür ederim canım. çok çıkışmadın aksine doğru şeyler söyledin. Ben senin ne demek istediğini anladım sorun yok. Allah hep güzellikler yaşatsız tüm hakedenlere inşallah...
İnsanların amacı ne çözebilmiş değilim fakat FACEBOOK ego tatmin etme yeri bunu çok iyi biliyorum. İnsanlar sürekli birşeyler kanıtlamaya çalışıyor...
İnsanların amacı ne çözebilmiş değilim fakat FACEBOOK ego tatmin etme yeri bunu çok iyi biliyorum. İnsanlar sürekli birşeyler kanıtlamaya çalışıyor...
Aynen canım,valla bazı arkadaşlar seni anlayamamış ama tabi herkes aynı düşünmek zorunda değil..Kıskançlık diyenler olmuş da!şöyle söyleyeyim,benim yurtdışında yaşayan akrabalarım var,onlar da face den yok şurdayım,yok burdayım,bir de yedikleri yemeklri hazıradıkları sofraları çekip foto koyuyorlar düşün artık...Bu kadarı hem görgüsüzlük hem de insafsızlık bence..Bir de bu insanlar face e koyacakları anları yaşayamıyorlar bile bence,adam o anın tadını çıkaracağına ;oturuyor face e giriyor ,yok şurdayım,yok burdayım yazmaya paylaşmaya uğraşıyor...Tabi ki tamamen gösteriş..Başka bişey değil..Ama arada bir paylaşanlara sözüm bu kadar ağır değil...[/QUOTE]
bak ışılay bunlar sadece bir kaçı
Son düzenleme: