Bana ne oldu napmalıyım

misspoem16

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2017
41
10
1
29
Dün yıl dönümü kutladık..Şarap balık salata yedik ben 1 kadeh içtim sadece ;( Sonra tatlı yedik bir yerde oturduk çay nargile ;(
Bu sabaha kadar uyuyamadım miğdem bulantı bugün tüm gün ishal başlangıç gösterdi...Sürekli gaz çıkarıyorum gehirme oluyor arada ;( napıcam çok kötüyüm bana ne oldu ya ;(
Gün içinde azalsın diye sıkıntım patates püresi yoğurt muz tükettim hafifletti uyudum uyandım gene başa sardı sandiviç kola tükettim kolada hani yardımcı oluyor ya cırcıra ;(
Ya kızlar çok kötüyüm eşim yok yanımda tek başımayım ;( napim yarın acile mi gideyim serum takarlar mı?
Ya zehirlendim mi ki ya :/

Acaba balık mı zehirledi? Eşinizde de bu belirtiler var mı? Acile gidip serum taktırın kendinize gelirsiniz. Geçmiş olsun.

Acaba balık mı zehirledi? Eşinizde de bu belirtiler var mı? Acile gidip serum taktırın kendinize gelirsiniz. Geçmiş olsun.
Çok saolun onda benim kadar aşırı derece yok ki o benden fazla içti bira falan sadece hafif ishal düzelmiş ;( Ama ben çok kötüyüm Bilmiyorum ki ya ;( ben tatlıdan şüpheleniyorum çünkü farklı şeyler sipariş vermiştik ;(

O zaman kendi kendinize serumunuzu yapın ishal ve mide bulantısı için birebir mutlaka yapın.
1 litre suya
2 çorba kaşığı şeker, 1 çay kaşığı tuz varsa 1 çay kaşığı da karbonat yoksa mühim değil
Karıştırıp için
Çabucak kendinize geleceksiniz

Limonlu su içiyorum rahatlatsın diye bende dediğinize baktım ama karbonatım yok diye yapmamıştım;/
Su sıcak mı olmalı normal mi acaba?

Amin ;( Çok zor ağrı bulantı ;( Sabahı edebilsem bi ;( Şansıma eşimde yok ;( Çok zor ilk defa bçyle oldum sanırım dediğiniz gibi ;( gıdadan ;(
Zor ara ara yaşarım ben de,en son sabah 4te gitmiştik acile,serumlarla biraz kesildi,ama 4 hafta sadece haşlanmış patates yiyebilmiştim

Limonlu su içiyorum rahatlatsın diye bende dediğinize baktım ama karbonatım yok diye yapmamıştım;/
Su sıcak mı olmalı normal mi acaba?

Su normal içme suyu olacak ve oda ısısında olacak
Bu durumlarda hep yaptığım karışımdır çok rahatlatıyor.

Çok açık yazmışsın keşke okumasaydım neyse zor ya ALLAH yardımcın olsun. Bir taksi çağır git doktora. Sürekli bir şeyler yiyerek mideni daha da berbat hale getirme. Türk kahvesi yap bol telveli, bol su iç. Başka bir şey yeme.

Zehirlenme, alerji, reflü olabilir. Arkadaşın verdiği tarif kaynatılıp soğutulmuş suya yapılıyor. Baş dönmesi, şekerinizde düşme hissederseniz acile gidin, en iyi önerebileceğim haşlanmış patates. Asitli içecek ve yiyeceklerden domates gibi, kafeinden, gazlı içecek ve yiyeceklerden süt fasulye vb uzak durun. Hatta sadece haşlanmış patates yiyin

Ya bilemedim ilk defa böyle oldum ya ;( hepsi bir arada geldi ;( kahvem yok malesef;(

Tüm malzemelri kaynatıp soğuyunca içeceğim değil mi ?

Gecmis olsun onemli birsey yoktur enazindan yazabiliyorsunuz okuyorsunuz su anda ciddi zehirlenmelerde durum daha feci oluyor. Midenizi bozmusunuz ishal olacaksiniz...gidin tabiki doktor a..

Gecmis olsun onemli birsey yoktur enazindan yazabiliyorsunuz okuyorsunuz su anda ciddi zehirlenmelerde durum daha feci oluyor. Midenizi bozmusunuz ishal olacaksiniz...gidin tabiki doktor a..
Çok saolun ;(Doğru söylüyorsunuz ;( bitirdi beni bu halim ;( kimsemde yok burdali herkesden Allah razı olsun demin nette araştırıyordum ama kafam karışmıştı saolun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…