• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana ne oldu napmalıyım

Dün yıl dönümü kutladık..Şarap balık salata yedik:KK43: ben 1 kadeh içtim sadece ;( Sonra tatlı yedik bir yerde oturduk çay nargile ;(
Bu sabaha kadar uyuyamadım miğdem bulantı bugün tüm gün ishal başlangıç gösterdi...Sürekli gaz çıkarıyorum gehirme oluyor arada ;( napıcam çok kötüyüm bana ne oldu ya ;(
Gün içinde azalsın diye sıkıntım patates püresi yoğurt muz tükettim hafifletti uyudum uyandım gene başa sardı :KK43: sandiviç kola tükettim kolada hani yardımcı oluyor ya cırcıra ;(
Ya kızlar çok kötüyüm eşim yok yanımda tek başımayım ;( napim yarın acile mi gideyim serum takarlar mı?
Ya zehirlendim mi ki ya :/

ay yoksa hamile misin :KK70:

sonuç olarak 1 kadeh şarap o kadar etkilemezdi bence. ama balık beki taze değilse midene dokunmuş olabilir, eşinde de aynı sorunlar mı?

Bu fake kokulu konuyu açmak için erken üye olmuşsun

Yat uyu dinlen

Ölmezsin merak etme

Evet eside hamileymis ayni anda:)

hemende dalgaya vurun zaten :D ilk okuduğumda hamile olabilirmi diye düşündüm,

yoruma ilk hamile misin yoksa yazmıştım, sonradan balık aklıma gelince zehirlenme olasılığınıda ekledim yoruma :D gece gece resmen kendimi açıklamak zorunda kaldım ya :D

bu arada eşide hamile demedim , zehirlenme vakası ise eşindede aynı sorunlar vardır herhalde o yüzden şeyettim :D çok fenasın ya :D

hemende dalgaya vurun zaten :KK70: ilk okuduğumda hamile olabilirmi diye düşündüm,

yoruma ilk hamile misin yoksa yazmıştım, sonradan balık aklıma gelince zehirlenme olasılığınıda ekledim yoruma :KK70: gece gece resmen kendimi açıklamak zorunda kaldım ya :KK70:

bu arada eşide hamile demedim , zehirlenme vakası ise eşindede aynı sorunlar vardır herhalde o yüzden şeyettim :KK70: çok fenasın ya :KK70:
Bence doktor a gitmeliler acilen:))

O zaman kendi kendinize serumunuzu yapın ishal ve mide bulantısı için birebir mutlaka yapın.
1 litre suya
2 çorba kaşığı şeker, 1 çay kaşığı tuz varsa 1 çay kaşığı da karbonat yoksa mühim değil
Karıştırıp için
Çabucak kendinize geleceksiniz
An itibariyle ben de bu karışımı yapmış ve içiyor bulunmaktayım,
Teşekkür ederim :KK200:

Babamda da oldu bu.
Bazı bünyeler balığın yanında alkolü kaldırmıyor. Mesela babam asla rakı içemez balıkla.
Ya alerji yada zehirlenme. her iksinde de hastaneye gidiniz.

Yorum yapan arkadaşlar saolun iyiyim şuan fake konu açmadım serum takıldı zehirlenmişim :( Yardımcı olanlara teşekkürlerin sonsuz ;):KK28: Dalga geçenlere ise yazık ki insanlıkları ölmüş..:KK20:

Dün yıl dönümü kutladık..Şarap balık salata yedik:KK43: ben 1 kadeh içtim sadece ;( Sonra tatlı yedik bir yerde oturduk çay nargile ;(
Bu sabaha kadar uyuyamadım miğdem bulantı bugün tüm gün ishal başlangıç gösterdi...Sürekli gaz çıkarıyorum gehirme oluyor arada ;( napıcam çok kötüyüm bana ne oldu ya ;(
Gün içinde azalsın diye sıkıntım patates püresi yoğurt muz tükettim hafifletti uyudum uyandım gene başa sardı :KK43: sandiviç kola tükettim kolada hani yardımcı oluyor ya cırcıra ;(
Ya kızlar çok kötüyüm eşim yok yanımda tek başımayım ;( napim yarın acile mi gideyim serum takarlar mı?
Ya zehirlendim mi ki ya :/
geçmiş olsun öncelikle
mide miğde diye yazılmaz
gehirme de doğru yazılmamış
ayrıca sandiviç de olmaz.

gözüme takıldı da.

Back
X