Bana ne oldu?

Boskume

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2017
534
351
33
Iyi günler herkese; dün başıma gelen bir durum oldu ve açıkçası bana ne olduğunu bilmiyorum,belki benzer durumu yaşayan vardır diye sizlerden yardım bekliyorum. Bir kaç gündür eşimle bir küslük halimiz vardı ve iyice bunalmaya başladığımı hissediyordum. Dün akşam bebeğimi emzirirken önce şiddetli bir baş ağrısı hissettim,sonrada nefes almamaya başladığımı sandım. Su içmek için mutfağa girdim ve orda resmen yığılıp kaldım ama bir yandan da hıçkıra hıçkıra ağlıyorum ve nefes alamıyorum diye burnumdan öyle hızlı hızlı nefes almaya çalışıyordum ki burnum yanıyordu resmen. Eşim geldi yanıma ama ağlamam durmuyor,o'da panik olup beni hastaneye götürmek için üstüme bir şeyler giydiriyor falan ,ama ben hala ağlayıp nefes alamıyorum sanıyorum. Bu arada çoğu şeyi hatırlamıyorum bunları eşim anlattı. Ben sadece ağladığımı ve nefes alamıyorum hissini hatırlıyorum.
Hastanede rutin şeylerden sonra iğne yapıldı ve ekg falan çekildi. Herşey temiz dedi doktor,birde beyin tomografisi istedi,bebeğim evde diye yaptırmadim.
Şimdi ben tekrar doktora gitmek istiyorum ama yaşadığım acaba stresten kaynaklı bir durum mu diye düşünüyorum. Doktordan önce psikoloğa mı gitmeliyim?

geçmiş olsun

bebek küçükse evde bunalmış olabilirsiniz

eşinizle de aranız bozukmuş olur bazen böyle

tetkiklerinizi yaptırın akabinde de psikologa da gidin

lakin bebek evde idi dediniz yalnız değildi değil mi

geçmiş olsun

bebek küçükse evde bunalmış olabilirsiniz

eşinizle de aranız bozukmuş olur bazen böyle

tetkiklerinizi yaptırın akabinde de psikologa da gidin

lakin bebek evde idi dediniz yalnız değildi değil mi
Teşekkür ederim,tabi ihmal etmek istemiyorum bu durumu,bebeğimle ilgilenmem gerekiyor çünkü en başta. Kayinvalidem geldi ,öyle hastaneye gittik

Panik atak olma ihtimali çok yüksek.

Bebeğiniz ne kadarlık?

Lohusalık döneminde veya sonrasında böyle şeyler yaşamanız normal.

Panik atak olma ihtimali çok yüksek.

Bebeğiniz ne kadarlık?

Lohusalık döneminde veya sonrasında böyle şeyler yaşamanız normal.
1.5 yaşında. Aslında zor zamanlar geçirdim iki yıldır,belkide bunun da etkisi vardır bilemiyorum. Bir psikoloğa danışmam şart oldu.

1.5 yaşında. Aslında zor zamanlar geçirdim iki yıldır,belkide bunun da etkisi vardır bilemiyorum. Bir psikoloğa danışmam şart oldu.

Muhakkak danışın.
Çok geçmiş olsun.
Kendinizi bir süre stresten ve sizi üzen şeylerden uzaklaştırmaya çalışın lütfen.

Ay tıpla alakam olmadan buradan ahkam kesmeyi hiç sevmiyorum amaaa.. bildiğin panik atak bu. Geçmiş olsun.

Iyi günler herkese; dün başıma gelen bir durum oldu ve açıkçası bana ne olduğunu bilmiyorum,belki benzer durumu yaşayan vardır diye sizlerden yardım bekliyorum. Bir kaç gündür eşimle bir küslük halimiz vardı ve iyice bunalmaya başladığımı hissediyordum. Dün akşam bebeğimi emzirirken önce şiddetli bir baş ağrısı hissettim,sonrada nefes almamaya başladığımı sandım. Su içmek için mutfağa girdim ve orda resmen yığılıp kaldım ama bir yandan da hıçkıra hıçkıra ağlıyorum ve nefes alamıyorum diye burnumdan öyle hızlı hızlı nefes almaya çalışıyordum ki burnum yanıyordu resmen. Eşim geldi yanıma ama ağlamam durmuyor,o'da panik olup beni hastaneye götürmek için üstüme bir şeyler giydiriyor falan ,ama ben hala ağlayıp nefes alamıyorum sanıyorum. Bu arada çoğu şeyi hatırlamıyorum bunları eşim anlattı. Ben sadece ağladığımı ve nefes alamıyorum hissini hatırlıyorum.
Hastanede rutin şeylerden sonra iğne yapıldı ve ekg falan çekildi. Herşey temiz dedi doktor,birde beyin tomografisi istedi,bebeğim evde diye yaptırmadim.
Şimdi ben tekrar doktora gitmek istiyorum ama yaşadığım acaba stresten kaynaklı bir durum mu diye düşünüyorum. Doktordan önce psikoloğa mı gitmeliyim?
Ayni sekilde hastaneye gittim sadece nefes alamiyordum .Esim kalp krizi gecirdigimi sanmisti.Benimde kalbime bakildi hic bir sey cikmadi.Psikiyatriste yonlendirdiler .Panik atak gecirmistim .

Back
X