Ben hamileyken ilk trimesterda isteğim çoktu ama ilk bebeğim 11 haftalık düştüğü için korktum sonra dr yasakladı ben de soğudum adamdan hamileyken çok ayrı düştük sonra toparladık ama bebek yokken sabah ayrı gece ayrı sevişirdik gece 3 4 gibi uyanıp sevişirdik 3 4 kere olduğunu biliyorum haliyle birden uzaklaşmak bende sinir yaptı adam gözüme gözüme batar oldu boğasım geliyordu isteğim yoktu ama batıyordu bana dokunsun da istemiyordum

ama sevişmeyince de batıyordu hep bi şey olacak korkusu vardı sonrasında da zaten 10 yıllık partnerim buna rağmen özlüyorum eski rutini doğum sonrasında da 40 gün bile bekleyemedim öncesinde de isteğim çoktu hiç azalmadı doğurunca aksine adam gözüme baba olunca daha seksi gelmeye başladı 2.5 aylık ama eski düzen yok tabii hızlı hızlı anlamıyorum hiçbir şey ben seni anlıyorum gerçekten seks evlilikte çok önemli o da hayata odaklanmaya çalışıyor erken boşalması isteksizliği normal geçen gece bebeğim ağlamaya başladı 1 2 dk ağlasın dedim ama adamın ereksiyon birden yok oldu 10 yılda ilk defa oldu bu mesela fazla özel oldu ama

normalde tam tersi uzun sürer şaşırdım ve sonra kendime üzüldüm 1 2 dk uzatma için bebeğini ağlatıyorsun pis o diye kızdım kendime o baba haliyle sorumlu sen nasıl annesin dedim. Bu sonsuza kadar böyle sürmeyecek yani bence