• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğum sonrası düzelemeyen cinsel hayat

Ayni şeyleri yaşıyoruz.. tüp bebek sureci ilişki zaten yasak.. uzun bir süre olmadı.. sonra hamilelik ikimizde korktuk istemedik ve yapmadık sonra lohusalik.. ayda 1 2 anca olmaya başladı ki canım cok acıyordu.. sonra bebek 8 aylik oldu.. hopp supriz ben gene hamileyim.. gene kestik ilişki yaşamadık.. şimdi ikinci bebeğim 7 aylik bende +23 kilo var üst üste doğum göbek çatlak kaşlarımı aldırmayali 3 ay olacak..

Geçici inşallah diye düşünüyorum.. sevgimiz baki konuşmalarımız güzel ailemiz güzel ama sex ilişkinin herseyi... bende korkuyorum bazen ama duzelecegini umuyorum
Bence siz daha çabuk düzelirsiniz kendimdeki hırçınlığı sezmedim sizde 😄 ben de inşallah şu terapilerin etkisiyle öfkemi yenip minnoş ve çekici halime dönebilsem eşim de uyumlu şekilde devam ederse umarım düzeleceğiz 😂

Böyle bir konu açacağım hiç aklıma gelmezdi ama insanın aklına gelmeyen başına geliyormuş. 5 yılımız bitti güzel bi evliliğimiz var. 10 aylık bir oğlumuz var. İlk 3.5 sene çocuk düşünmedik, benim kariyerim bebek bakımına ve o an için izne uygun değildi. Gezmeyi tozmayı, birbirimizle vakit geçirmeyi tercih ettik. Çok güzeldi. Cinsel olarak da çok uyumluyduk. Daha sonra çocuk düşünmeye başladık biraz denedik olmadı takvimler falan derken cinselliğin tadı kaçtı, göreve dönüştü. En son tüp bebek tedavisi zaten bilenler bilir cinsellik akla gelmiyor bile o stresle. Çok şükür hamilelik oldu bu sefer servikal kısalıktan dolayı yasak. Doğum oldu ria takıldı bebek 2 aylık olduğunda serbest oldu. O ara ben emzirme hormonları sanırım aramıyordum eşim de çok istekli değildi farketmiyordum. Ama tüm bu süreçler boyunca esimle aramız çok iyi. Bebeğin bakımında en az benim kadar aktif, ev işlerinde aktif bana güler yüzlü. Ama cinsellik haftada bir 10 gunde 15 gunde bir. Bebek 5 6 aylık olunca ben artık eksikliği hissetmeye başladım. Bir kaç kere erken boşalma yaşamıştı önceden hic böyle bisey yoktu o nedenle performans anksiyetem oluyor dedi terapi almaya başladık. Terapist de bazı ödevler verdi geçici bir durum toparlayacağınızı düşünüyorum dedi. Arada sehir değişikliği taşınma mecburi bi ayrı kalma sürecimiz ve ortam değişikliği daha oldu yine başa döndük. Ben artık 15 gün oldu diye dün hıçkıra hıçkıra ağladım. Kendimi kadın gibi hissetmiyorum, 20 kilo fazlam var arzulanmiyorum. Tek gündemin bebek sadece anne baba olduk, eş rolumuzu kaybediyoruz diye bir öfke nöbeti geçirdim. Eşim sakin ve uyumlu tamam doktora da gidelim bizim çözemeyeceğimiz bisey değil ben seni seviyorum diyor ama ben öyle hissetmiyorum kendimi çok değersiz, begenilmeyen, arzulanmayan bir kadın gibi hissediyorum öfkem geçmiyor.
Eşiniz de sizin gibi bebekli hayatın stresini yaşıyor olabilir. Cinsel sorunlarla sizi üzmek ya da daha fazla strese sokmak istemiyor olabilir. Anlattıklarınıza göre zaten pozitif biri. Üstesinden gelebilirsiniz.

Back
X