Ay hamile olabilir misiniz? Ben kendimi 3 aydır hasta gibi görüyorum, tıpkı anlattığınız gibi. Bu kadar zor oldugunu hiç tahmin etmemiştim.İyi akşamlar, kızlar ben açtığım konular itibari ile de anlayacağınız gibi sürekli düşük enerjili ve olumsuz biriyim , sürekli sinirlenir migrenin tutar ,ama iki gündür gereksiz bir enerji var üstümde iyi hissediyorum ve sanki gereksiz enerjik ayy acaba iyice kafayı mı yedim normal mi sizce yoksa bu da bunalımın başka bir boyutu mu ?
Merhaba. Önceki konularınızı bilmiyorum, çok da kısa yazmışsınız ama yazdığınız şeyler bana bir şey çağrıştırdı. Bazen çok enerjik, mutlu, bonkör, bazen depresif hisler olması, bunların arasında ani geçişler yaşanması gibi şeyler yaşıyor musunuz?İyi akşamlar, kızlar ben açtığım konular itibari ile de anlayacağınız gibi sürekli düşük enerjili ve olumsuz biriyim , sürekli sinirlenir migrenin tutar ,ama iki gündür gereksiz bir enerji var üstümde iyi hissediyorum ve sanki gereksiz enerjik ayy acaba iyice kafayı mı yedim normal mi sizce yoksa bu da bunalımın başka bir boyutu mu ?
Çabam üni. Hazırlanıyorum ama inanın o da fayda etmiyor yani nasıl desem benim mutlu olmam için onların yanından gitmem lazımNeşeniz daim olsun ama zincirleri kırmadığınız sürece hep böyle devam etmeyecek maalesef. Önünüzdeki engellerden kurtulmak için hiçbir çabanız yok, sadece sitem etmekle kalıyorsunuz. Keşke artık harekete geçseniz.
Evet 6 gün önce bitti ondan mı acaba ben gerçekten endişe ettimAdetiniz yeni mi bitti?
Hormonlarıdan kaynaklı diye düşündüm ama ?
Evet aynılarını yaşıyorum sizce bipolar bozukluk falan mı acabaMerhaba. Önceki konularınızı bilmiyorum, çok da kısa yazmışsınız ama yazdığınız şeyler bana bir şey çağrıştırdı. Bazen çok enerjik, mutlu, bonkör, bazen depresif hisler olması, bunların arasında ani geçişler yaşanması gibi şeyler yaşıyor musunuz?
Adet olmaya 2 gün kala da kendini bir gözle benceEvet 6 gün önce bitti ondan mı acaba ben gerçekten endişe ettim
Bekarım :)Ay hamile olabilir misiniz? Ben kendimi 3 aydır hasta gibi görüyorum, tıpkı anlattığınız gibi. Bu kadar zor oldugunu hiç tahm etmemiştim.
Tamam not alacamAdet olmaya 2 gün kala da kendini bir gözle bence
Negatif im Sebebi hayatımın istediğim gibi gitmemesi ve kısıtlanmamEnerjini fırsata cevir yapmak istediğin şeyleri yap mesela niye negatifsin olumlu dusun
Bulunduğunuz ilçenin dışına çıkmanıza izin vermiyorlardı diye hatırlıyorum, üniversiteyi kazandıktan sonra daha fazla boyun eğmeyin. Farklı bir şehirde hem okuyup hem de part time çalışarak gayet kendi başınızın çaresine bakabilirsiniz. Eğer üniversite sınavıyla ilgili yönlendirmeye ihtiyacınız varsa özelden destek olurumÇabam üni. Hazırlanıyorum ama inanın o da fayda etmiyor yani nasıl desem benim mutlu olmam için onların yanından gitmem lazım
Bak ülkece kısıtlanıyoruz mesela kurallar her yerde var kimsenin hayatı istediği gibi gitmiyor inişli çıkışlı anı değerlendir kitap ta okuyamassin güzel bir müzikle dans edemezmisin ne bileyim anlayış farkiNegatif im Sebebi hayatımın istediğim gibi gitmemesi ve kısıtlanmam
Ben de regl öncesi deli gibi olurum, eşimi bezdiririmEvet aynılarını yaşıyorum sizce bipolar bozukluk falan mı acaba
Ya teşekkür ederim çok ihtiyacım var kısa zaman kaldıBulunduğunuz ilçenin dışına çıkmanıza izin vermiyorlardı diye hatırlıyorum, üniversiteyi kazandıktan sonra daha fazla boyun eğmeyin. Farklı bir şehirde hem okuyup hem de part time çalışarak gayet kendi başınızın çaresine bakabilirsiniz. Eğer üniversite sınavıyla ilgili yönlendirmeye ihtiyacınız varsa özelden destek olurum
Evet herkes pandrmiden şikayetçi bense doğduğumdan beri zaten karantina hayatı yaşıyorumBak ülkece kısıtlanıyoruz mesela kurallar her yerde var kimsenin hayatı istediği gibi gitmiyor inişli çıkışlı anı değerlendir kitap ta okuyamassin güzel bir müzikle dans edemezmisin ne bileyim anlayış farki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?