- 11 Şubat 2023
- 10.923
- En iyi cevaplar
- 1
- 25.529
- 528
Bazı insanlar öyle değiştiremezsin ki bence en güzeli tanımaya layık olanlar seni tanısin. Eşimin ailesi de insanlara karşı 0 ile başlarlar sonradan severler ya da sevmezler. Genelde insan sevmezlerMerhabalar herkese bendeki dert çokta bir dert değil aslında ama nedenini merak etmekle birlikte benim gibi olanlar var mı ve yapabileceğim bir durum var mı bunu sormak için konu actım. Kısacası çoğu insan beni daha tanımadan olumsuz enerji alıp havalı sanıyorlar. En yakın üç arkadaşımda da durum böyle oldu ilk izlenimleri bu şekilde oldu sonradan kendileri aslında hiçte öyle biri gibi değilmişsin dediler ama insanlardaki bana karşı bu önyargıyı anlamıyorum kendime bakıp eleştirilerimi de yapmışımdır dönüp kendime de baktım nerde yanlışım diye genelde sessiz sakinimdir yakın çevremde konuşkanım. Genelde verici olduğumu düşünürüm bu yüzden çokta başım ağrımıştır değer görmediğim durumlarda olmuştur. Kısacası neden böyle ben şahsen hiç konuşmadığım insan hakkınds pek bir şey düşünemem bikaç konuşmadan sonra kafam da şekillenir. Ama benim havalı kötü enerjili olduğumu düşünen insanlar genelde benle iki çift laf etmemiş insanlardır nerden mi biliyorum yakın arkadaşlarımın yanında görüp onlara söyleyen kişiler mesela o kızda da olumsuz bi şeyler var gibi ya da enerjisi iyi değil gibi bu neden böyle bu konuda napmalıyım aman deyip boşmuvermeliyim