bana ne oluyor sevgimize yazik ediyorum

zeynones

Nirvana
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2014
17.656
31.610
598
Kk hatunlari kurtarin su durumdan beni bizi.
Ise başladığım günden beri iliskimiz bir garip..
7 yil bitti sekizinci yili yasiyoruz..
Okul bitti pat diye is hayatina düştüm sacma sapan bir yoğunluk icinde kosturuyorum.
sevgilim sinavlara hazirlaniyor calismiyor herhangi bir iste..
rollerimiz degisti o evde ben iste. Ben yogun vakit ayiramayan sürekli uyuyaklan beyni dondugu icin bütün ilgimi sevgimi gostremeyen bir varliga dönüştüm. O ise zaten ayri bir halde evde bunalımda...
öğrenciyken sürekli ilgilenir ciddi anlamda kalben ne hissediyor isem gösterirdim simdi öyle degilim yapamıyorum.. ailelerimize söyledik is bulur bulmaz gelecekler ancak sevgilim artik benim ona karsi olan duygularimi yeterince hissedemedigi icin sürekli bir güvensizlik hâli olustu.
iki lafimizdan birisi muhakkak bu durum.
ve ben artik bu enerjisizlikten mutsuzluktan onanilmaz rahatsizim. Senelerce bu günleri bekledim. Simdi en ciddi adimimizi attigimiz siralarda bu sacma hissiyatlardan kurtulmamiz gerekiyor.
hanimlar bi motive edin beni lütfen..
eskisi gibi duygularini ortada yasayan bi ben e geri dönmek istiyorum. Onu da bu halden kurtarmak istiyorum. Onun icin sadexe öyle senelerce birlikte olup evlenecegi kadin olmak istemiyorum. Hala tutkulu bir aşki yasayan insanlar olamaz miyiz yeniden..

Sevgililik süresi fazla uzun olmuş.Evlenseydiniz de zaten bu kadar zaman sonra heyecan kalmıyor pek.Ama aşk ve heyecan sevgiye dönüşüyor tabii.Siz sevginizden emin misiniz onu sorgulayın bence

Tutkulu bi aşk miiii bilmem ben yasamiyorum mesela yani flortteki gibi olmuyor

Sevgililik süresi fazla uzun olmuş.Evlenseydiniz de zaten bu kadar zaman sonra heyecan kalmıyor pek.Ama aşk ve heyecan sevgiye dönüşüyor tabii.Siz sevginizden emin misiniz onu sorgulayın bence

Cok şükür bundan eminim.. onunla her türlü zorluga ve bir kuru ekmege dahi raziyim..
Hissettiklerimi ne oldu da birden hissettiremez oldum onu bilmiyorum

Bence biraz abartmışsınız durumu.
Okul hayatından işe geçtiğiniz için adapte olmakta zorlanıyorsunuzdur.
Buluşma planları yapın, ben çalışıyorken ilgilenemiyordum zor alıştım iş hayatına ve saldım kendimi.
Aynı bu durumları yaşadık, işten geldikten sonra hem tv izleyip hem uzanıp mesajlaşıyorduk.
Uyumadan arıyordu konuşuyorduk, iş çıkışı almaya geliyordu beni.
Böylece düzene oturduk, sonra oda çalışmaya başladı bu sefer o afalladı ama ben bu durumun stajını yaptığım için bir daha sarsılmadık.
Oda anladı benden o zamanlar çok ilgi bekleyerek şımardığını.
Sizin sevgilinizde ya anlayışlı olmasını öğrensin ya da girsin part time bir işe çalışsın yorulsun anlar o zaman.
Evli bayanlar hem çalışıp hem çocukla ilgilenip hemde ev işlerini yapıp üstüne bide kocasıyla ilgileniyorlar.
Sizin durumunuz hafif geldi bu durum karşısında.
Amma dolmuşum be

Iste tam olarak o son cümleyi kuruyor. Evlenince yüzüme bakmazsin kaybetme duygusunu yasamadigin birine ilgin bile azaldi yogunlugum artinca vs..
alinsin istemiyorum ama calisirken ben ona karsi daha anlayisli davraniyordum. Biraz anlayis beklemekle birlikte ben kendimi de hatali görüyorum. Aksam gec vakit cçıkıyorum. Uzun sure vakitgeciremiyoruz bu da bir sirun bizim icin

Bende bazen geç çıkıyordum ama buluşmak çok etkili gerçekten.
Biraz anlayışlı olması gerek, gerekirse açıkça söylemelisin sonuçta eşin olacak yani.
Veya tatil gününde ona güzel birşeyler hazırla şu sevgin ilgin azaldı saçmalığına son verir belki.

Benim eski sevgilimle sorunumuz tamda buydu ayrıldık 8 ay olmuştu daha ama hep iş hep iş 1 gün buluşup beraber vakit gećiremezdik sizin ilişkiniz ne güzel sağlam ki sen bunun farkında olup düzeltmeye çalışıyosun ilgisizlik çok kötü ilişkiyi çok yıpratıyo düzeltin bu durumu lütfen

Bana dua edin ben ondan ayrilamam.. tekrar dolu dolu bakmak istiyorum icine gözlerinin..
bazen sinirlenio üzecek seyler söylüyor

Bana dua edin ben ondan ayrilamam.. tekrar dolu dolu bakmak istiyorum icine gözlerinin..
bazen sinirlenio üzecek seyler söylüyor
Izinli olduğunuz günlerde ona bol bol vakit ayırın benim eski sevgilimle durum farklıydı akşamları arkadaşlarının evine gidicek enerjiyi buluyodu beni aramak mesaj atmak zor geliyodu iş temposuna alışırsan zamanla onada yeterli ilgiyi gösterirsin diye düşünüyorum

Benim öyle degil iste eve geliyorum yemek yiyip yatiyorum.
yatıyorum deyincr bile yatagin evin oldu doye dalga geçecek kadar halimi de biliyor.

Anlayışlı olması lazımdı siz adapte olana kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…