Sevgililik süresi fazla uzun olmuş.Evlenseydiniz de zaten bu kadar zaman sonra heyecan kalmıyor pek.Ama aşk ve heyecan sevgiye dönüşüyor tabii.Siz sevginizden emin misiniz onu sorgulayın bence
sorun enerjinizden mi?
yoksa artık yıllaırn getirdiği monotonluk mu?
Herseyin farkindasiniz iste.duzelin daha cok ilgilenin..is sizde bitiyor
Bence biraz abartmışsınız durumu.
Okul hayatından işe geçtiğiniz için adapte olmakta zorlanıyorsunuzdur.
Buluşma planları yapın, ben çalışıyorken ilgilenemiyordum zor alıştım iş hayatına ve saldım kendimi.
Aynı bu durumları yaşadık, işten geldikten sonra hem tv izleyip hem uzanıp mesajlaşıyorduk.
Uyumadan arıyordu konuşuyorduk, iş çıkışı almaya geliyordu beni.
Böylece düzene oturduk, sonra oda çalışmaya başladı bu sefer o afalladı ama ben bu durumun stajını yaptığım için bir daha sarsılmadık.
Oda anladı benden o zamanlar çok ilgi bekleyerek şımardığını.
Sizin sevgilinizde ya anlayışlı olmasını öğrensin ya da girsin part time bir işe çalışsın yorulsun anlar o zaman.
Evli bayanlar hem çalışıp hem çocukla ilgilenip hemde ev işlerini yapıp üstüne bide kocasıyla ilgileniyorlar.
Sizin durumunuz hafif geldi bu durum karşısında.
Amma dolmuşum be
Iste tam olarak o son cümleyi kuruyor. Evlenince yüzüme bakmazsin kaybetme duygusunu yasamadigin birine ilgin bile azaldi yogunlugum artinca vs..
alinsin istemiyorum ama calisirken ben ona karsi daha anlayisli davraniyordum. Biraz anlayis beklemekle birlikte ben kendimi de hatali görüyorum. Aksam gec vakit cçıkıyorum. Uzun sure vakitgeciremiyoruz bu da bir sirun bizim icin
Benim eski sevgilimle sorunumuz tamda buydu ayrıldık 8 ay olmuştu daha ama hep iş hep iş 1 gün buluşup beraber vakit gećiremezdik sizin ilişkiniz ne güzel sağlam ki sen bunun farkında olup düzeltmeye çalışıyosun ilgisizlik çok kötü ilişkiyi çok yıpratıyo düzeltin bu durumu lütfen
Izinli olduğunuz günlerde ona bol bol vakit ayırın benim eski sevgilimle durum farklıydı akşamları arkadaşlarının evine gidicek enerjiyi buluyodu beni aramak mesaj atmak zor geliyodu iş temposuna alışırsan zamanla onada yeterli ilgiyi gösterirsin diye düşünüyorumBana dua edin ben ondan ayrilamam.. tekrar dolu dolu bakmak istiyorum icine gözlerinin..
bazen sinirlenio üzecek seyler söylüyor
Izinli olduğunuz günlerde ona bol bol vakit ayırın benim eski sevgilimle durum farklıydı akşamları arkadaşlarının evine gidicek enerjiyi buluyodu beni aramak mesaj atmak zor geliyodu iş temposuna alışırsan zamanla onada yeterli ilgiyi gösterirsin diye düşünüyorum
Zamanla yoluna girer inşallah herşeyBenim öyle degil iste eve geliyorum yemek yiyip yatiyorum.
yatıyorum deyincr bile yatagin evin oldu doye dalga geçecek kadar halimi de biliyor.
Donemseldir belki...
ki oyledir bence
akista kal...panik yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?