bana ne oluyor sevgimize yazik ediyorum

Ben evlendikten sonra iki sene tek basima çalıştım. Esimde o sırada sinava hazırlandı. Yogundum gene.arkadasim isten ciktigi icin Iki kisinin yapacagi isi yapiyordum.Hatta bazen pazarları bile calisiyordum. Ama eşim ile hiç bu duruma dusmedik. Tam tersine daha fazla zaman gecirmek için bir sürü plan yapıyorduk.

İş çıkışı eve girdiniz mi o sırada bütün yorgunluk üstünüze çöker. O yüzden dışarıda bulusun. Yemek yiyin ,sinemaya gidin, oyun merkezlerine gidin. Keyifli vakit gecirince insan yorulmaz. Yani en azindan ben yorulmazdim. Tabii ki her zaman disarda olmayacaksiniz. Ama en azindan evdeyken onunla ilgilenen biri olun. Erkek psikolojisi farklı isler. O suan çalışmıyor diye bu kadar ilgisizliginizi abartiyor olabilir. Ama alttan alin.

Su an evli olmadigimiz ve ayni evi paylasmadigimiz icin biraz zorlaniyoruz. Her ikimizin de ailesine karsi sorumluluklari var.. ailem bilse dahi gec vakitte disarida onunla olmamdan hoslanmazlar henüz nisanli dahi olmadigimiz icin..
cok nadir durunlarda arkadaslarimda kalacagimda vs daha farkli oluyor tabiki ama şimdilik biraz zor bir süreç gecriyoruz. Inşallah biraz enerjimi toparlayabilirsem cok iyi olacak. Benimde aynen yanimdaki arkadas isten ayrıldi onun isleride omuzlarima bindi. Inşallah duzeliriz..

Cok şükür bundan eminim.. onunla her türlü zorluga ve bir kuru ekmege dahi raziyim..
Hissettiklerimi ne oldu da birden hissettiremez oldum onu bilmiyorum

Demek ki razı değilmişsin. :) Evin bütü yükü senin omuzlarına binince işler değişmiş. Evin beyi sen olmuşsun. Sevgilin kusura bakma rahata alışmış. Hem aşım önümde olsun hem eşim modunda anladığım kadarıyla.
Sende bu döngüden bıkmışsın kendine itiraf edemiyosun.
Bence senin bişeyler yapmana gerek yok, sevgilin adım atması gerek.

Degisen sey sevgim degil.. sadece aşırı bir yorgunluk hissi. Ama geciyor yavas yavas alismaya calisiyorum duruma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…