bana ne oluyor

suzeynomm

belki bir gün mutlu olurum
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2014
48
7
13
Son iki üç aydır çok unutkanım.anahtarımı telefonu hep unıtuyorum.mesela kahvaltıda kendime çay koymayı.biri bana görev verse sabaha unutuyorum. Benim gibi olan var mı.Artık iyi değilim beynim uğul uğul ben bunun için nörolojiyemi gitmem gerek

Bir uzmandan yardim alabilirsin ..

Kardesimde unutkandi zamanla gecti ..

Kendi elindeki bardagi unutacak sekilde unutkandi.

seenden beterim desem buzdolabını açıp ne alıcaktım diye unutuyorum ben

Ben de telefonla konusurken bir yandan da telefonumu ariyorum, halla halla nerde bu diyorum, telefondaki de duyuyor, ne diyor, telefonumu bulamiyorum ya diyorum sonra dank ediyor

Elimdeki telefonu ararım panikle yanımda ki herkese aratırım
Aa elimdeymişdiyince herkes küfreder gibi bakar
Yani yalnız değilsin

aynı durumun daha beter halindeydim 1 senedir öyleyim nöroljiye gittim b12 iğnesini ve tabletini verdi kullandım bitti ama hala aynıyım bu arada beyin fonksiyonlarında bşey görülmedi tomoğrafide çekildi ama sonuç?

bendede oluyor bazen.unuttuğum şey aklıma gelmeyince filmi başa alıyorum :) örneğin koltukta otururken aklıma meyve soymak geldi mutfağa gidince unuttum geri koltuğa geri dönüp oturuyorum hemen aklıma geliyor.eğer filmi başa almazsam dolabın karşısında saatlerce bekliyorum.

Yakında evimin yolunu unutacağım diye korkuyorum. Allah kimseye böyle dert vermesin unutkanlık çok kötü bir şey.zihnim çok bulanık bende bi doktora gitcem kızlar. B12 olabilir bende

Bendede var cnm önemli derecede. B12 vit. Ekskliği olablır. Ben vejeteryanim ondan dio dr. Ama sıkıntılardan dolayı kafa yoğun oluncada sıklaşiyor. En çok da buz dolabının içine aval aval bakerken yakalıyom kendimi. Ne alcamı unutuyom..

Nörolojiye de gidin ama muhtemelen değerlerinizle alakalı.
B12 değeriniz düşük olabilir.

Arkadaşlar da demiş, büyük ihtimale B12 eksikliği. Eğer değer normal çıkarsa bi nörolojiye de görürün.
Bir de şöyle bir ihtimal var ki eğer aklınıza bir süredir takılan ciddi bir sorun varsa, ya da sizi üzen bir şey, günlük hayata çok yansıyor, unutkanlık, dalgınlık vs vs. Bu da bir ihtimal

Kansizlik, b12 vitamini eksikligi unutkanlik yapiyor. Doktora gorunseniz sorun ortaya cikar,gecmis olsun:)

Durumum çok ciddi sanki yavaş yavaş herşey siliniyor gibi hafızamdan

Bende Vejeteryanım ondan mı ki.

bende de çok fazla maalesef benmki guatrdan ötürüymüş guatır testide yaptrın derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…