bulca Gönül almayı bilmeyene ömür emanet edilmez.Mevlana Pro Üye 28 Ocak 2009 34.577 58.350 1.123 4 Aralık 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi suzeynomm #21 suzeynomm .!.: Son iki üç aydır çok unutkanım.anahtarımı telefonu hep unıtuyorum.mesela kahvaltıda kendime çay koymayı.biri bana görev verse sabaha unutuyorum. Benim gibi olan var mı.Artık iyi değilim beynim uğul uğul ben bunun için nörolojiyemi gitmem gerek Genişletmek için tıkla... B12 vitamin eksikliği yaşıyor olabilirsiniz,nöroloji değilde dahiliye doktoru yada aile hekimine gidebilirsiniz.Tiroitlerinizede baktırabilir şiniz.
suzeynomm .!.: Son iki üç aydır çok unutkanım.anahtarımı telefonu hep unıtuyorum.mesela kahvaltıda kendime çay koymayı.biri bana görev verse sabaha unutuyorum. Benim gibi olan var mı.Artık iyi değilim beynim uğul uğul ben bunun için nörolojiyemi gitmem gerek Genişletmek için tıkla... B12 vitamin eksikliği yaşıyor olabilirsiniz,nöroloji değilde dahiliye doktoru yada aile hekimine gidebilirsiniz.Tiroitlerinizede baktırabilir şiniz.
M Mutlak Butlan Erkeksiz hava sahası Kayıtlı Üye 29 Eylül 2014 9.718 20.093 598 4 Aralık 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi suzeynomm #22 B12 vitamin eksikligi var bende. Ismimi sorduklarinda bazen ismimi dusunuyorum neydi ya diye. Kan degerlerini olctur bence.
B12 vitamin eksikligi var bende. Ismimi sorduklarinda bazen ismimi dusunuyorum neydi ya diye. Kan degerlerini olctur bence.