- Konu Sahibi sekerportakalii
-
ah canım anlattıklarına benzer şeyler bendede oluyor ama benim 3,5 aylık bir bebeğim var. çocuklarla bebeklerle ilgili birşeyler gördüğümde. şu an yazmaya korktuğum şeyler başıma gelirse diye aklıma geliyor ne bilim. sürekli bebeğimi kontrol ediyorum nefesini dinliyorum. daha şiddetlenirse bir doktora görünmeyi düşünüyorum canım. senin hayatında da kafanı kurcalayan bir şeyler mi var acaba
bende de şu ara o sıkıntılar var belki de ben çok büyütüyorum ama herşey ters gibi yada yolunda gitmiyor gibi herkes bi tuhaf gözüküyo gözüme herkesin lafı batıyo :S bilmiyorum ama bu galiba belli dönemlerde oluyo bana sende sürekli komik diziler izlemeye bak kendini bişeye ver ilgini enerjini başka şeylere yönelt bakalım ne olcak bu arada cumartesi düğünüm var benim gerginliğim bu yüzdende olabilir çünkü eş adayım beni çıldrıttı 1 haftadır çok mutsuzum
Ah canım yaao anlamsız duygusallık bende de var. Dizinin duygusal ya da dokunaklı bi yerinde ağlama, ya da slow bi şarkı cıkınca ağlamak gibi... Bundan bende rahatsızım ama huy meselesi, ben hp böyleydim. Sende ki biraz daha farklı. Acaba bunları yaşatacak bi olay filan mı oldu.
bilmiyorum canım ya ama eş adayımın hoşuma gitmeyen şeyleri oldu kaç gün üst üste bu yüzden evlenince gerçekten çok farklı oluyomuş bunu gördümsağol canım dua edelim artık başka çaremiz yok galiba senin aklına taktığın bişey falan mı var yoksa bu şekil canın sıkılıo
rKızlar bu aralar kendimi öyle kötü hissediyorum ki. Sebebi yok gibi,sürekli ağlayasım,sürekli bağırasım var. Bu durumdan öyle rahatsız olmaya başladım ki. Dizide bile ufacık duygusal sahnede bir bakıyorum yanaklarimdan göz yaşları akıp gidiyor. Kendimi onların yerine koyuyorum,böyle tuhaf bir şey. Önceden aglamazdim her şeyi içime atardım. simdi öyle kolay aglayabiliyorum ki. Her şeyden sıkıldım sevgilimle bile aynı muhabbetler,onu cok seviyorum o da beni cok seviyor eminim. Ama nedense biraz farklılık olsun istiyorum. Hani ne bileyim değişik bir şeyler. Sorunum bu mu onu bile bilmiyorum. Kafam öyle karışık ki. Bazende acaba ben olsem ne olur diye dusunuyorum. Yatmadan kafamda canlanan şey bunlar. Cok sacma farkındayım. Rabbime bin şükür elim ayağım düzgün,sağlığım kötü durumda değil o kadar , o kadar şükrediyorum ki bu yüzden ama bu ufacık şeyi bile sorun yapıyorum ya. Sanarsiniz benden dertlisi yok. Ben tatil günlerinde kreşlere gidiyorum çocukları öyle seviyorum ki,onlarla rahatlayabiliyorum onlara hediyeler alıyorum harcliklarimi harcamiyorum çikolata şeker alıyorum kendi ellerimle yediriyorum. onlar öyle masumlar ki, bir de kendime bakıyorum niye böyle oldum zaman neden beni bu hale getirdi hani benim masumlugum diyorum. Ben giderken arkamdan agliyorlar sonra eve geliyorum buna da ayrı bir üzülüyorum. sadece buraya içimi dökmek istedim. Belki bir şeyler dersiniz.. yardım edersiniz.. Gözlerinize saglik,okuduğunuz için bir de benim için yazarsaniz öyle mutlu olurum ki. Tüm güzellikler sizinle olsun..
r
tanrımmm suan aynı senin gibiyim :/ yazmaya cekindim salak saçmaa bir ton sey var suan bile aglıorummmmm her gece psikolaga fln mı gitsekbu bir işaret konuşcak kimsem yok su sıralar bir dostum var oda suan uyuyor eminim sustutamıorum kendiimiiii
bendee aynı durumdayım, tvde duygusal sahnelerde ağlıyorum.. haberlerde, sevinçten ağlayan insanlar görsem onlarla birlikte ağlıyorum.. ya da dokunaklı bi şarkıda.. ve bu aralar nişanlım bana hiç vakit ayıramıyor, sürekli iş, uyku.. haliyle sinirlerim yıprandı.. her telde konuşurken uyumaya başlasa ağlama krizlerine giriyorum
canım tam okumadım özürailenle ne oldu çok özel eğilse iyice yaz bakim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?