Affınıza sığınarak yazıyorum ama ben bu tip konulara hiç üzülmüyorum.
21 yaşında bu hayatı yaşamayı siz istemişsiniz ailenizi karşınıza almışsınız,2.gün adamın gerçek yüzünü görmüş üstüne çocuk yapmışsınız..
Haketmişinize getirmek değil amacım yanlış da anlaşılmak istemem.
Düşünün bir uçurumdan atlıyorsunuz bilerek isteyerek herkese herşeye rağmen sonra çıkıp "bu uçurumdan nefret ediyorum beni ittiler uçurumdan atlamak aklımda bile yoktu,atladıysam ne oldu ki illa ki kemiklerimin kırılması mı gerekirdi "falan gibi laflar ediyorsunuz.
Uçurumdan atlarsan ölürsün !
Siz uçurumdan atlamışsınız bu genç bir hanımın hür kararı şimdi falla büyüler cinler muskalar falan işin komedi tarafı.
Şurada belki 30 tane genç kıza evlenmeyin gençsiniz vs dedim aldığım cevp hep aynıydı :sen hiç aşık olmamışsın ,aşkımızı kıskanma ,bizim aşkımız bambaşka..
Hep aşklar büyük olur ,kimse aşık olmamıştır vs vs..
Yapacak birşey yok,boşanacaksın yada hergeçen gün adamdan nefret edip muhtemelen doğal olarak genç bir kadın da olduğun için gönlün başkasına kayacak.
İşler karışacak falan hayır senaryo değil bende yazmıyorum bu ülkede trilyon kere yaşanan şey bu.
Bence boşan çünkü az da olsa büyümüşsün gözün açılmış adam sana boş geliyor,haklı da olabilirsin boştur da.
Yolun başındasın ,hayatını boşa harcama.