Bana neler oluyor böyle?

Cami hocasina gösterdim üfürükcülerle falan hic isim olmaz isi olanlarida sevmem. Sana zarar ziyan gelsin. Ya hasta ol ya öl yada esinden ayril diye yapilmis. Bunu bozdurman lazim dedi. Ben Allaha siginiyorum. Ama pskolojmde cok bozuldu bu durumdan dolayi.

Açıkcası ben de bu büyü işlerinde anlamam ama mesela ben eski taşındığım evde içi dua yazılı ceviz buldum ve biz o evdeyken çok kavgalar ettik. Ben bir hocaya okutmuştum. En azından için rahatlar bu tür şeyleri bilen birine sor derim.

canım durumuna çok üzüldüm
bende 22 yaşındayım evlenmeyi bekliyorum büyük bi hevesle
seni bu yaşında evlendiğin için eleştirenlere verdiğin cevabı beğendim ve yazmak istedim
seni gayet aklı başında gördüm öncelikle okulunu asla ihmal etme bitir.şuanda bende bunu yapmaya çalışıyorum.
ben evli değilim ama 4 yıllık bi ilişkim var ona göre yorumlamak istiyorum
ilk yıllar bu sorunları uzakta olmama rağmen bende yaşadım ve aynı senin gibi defalarca sinir krizlerine girdim o kızdıkça ben delirdim vs vs..
ve inan hiç biyere varamıcağımı gördüm.ama sevgimden emindim ben bu adamı yola getiricem dedim
öncelikle kendine güven.Allah bağışlasın bi meleğin varmış yuva kurmakta dağıtmakta çok zor ,
sana tavsiyem öncelikle sinirlerine hakim olmayı öğren ve haklıda olsan gerektiğinde sus
elbet mutlu huzurlu anlarınızda oluyodur.işte o anlarda hafiften sitem et üzüldüğünü söyle,
ayrıca kendi evimize çıkıcaz demişsin bunu hızlandırmaya bak bi an önce
tatlı dille eşinin beynine gir.sen sakin durdukça asil durdukça oda bağırıp çağrmaktan utanıcaktır karşında
ben bunu başardım eminim sende yapabilirsin

canım öncelikle ruh sağlığının bozulmasına izin verme.Allah istemedikçe hiçbir şey olmaz.onun için bana büyü yapıldı öleceğim ,hastalanacağım falan diye hiç düşünme.yaşadığın sağlık sorunlarını bu stresli hayatın tetikliyordur emin ol.ama için rahatlasın diye git yine de hocaya bozdurt.bol bol dua et.

bence her kızın ailesi kendini evlilikte şöyle bir göstermeli .annen baban yok mu damata bir "hööyt" çekecek.sana bu zulümleri yapan niye ailene gitmeni istemiyor tabiki anlatacaksın diye.

bak benim de bir evladım var.çocuk hem annesini hem babasını yanında ister benim iki buçuk yaşındaki oğlum aynı anda ikimize de sarılmak istiyor bir yere götürsem "baba baba"
deyip duruyor.keşke herkes anasıyla babasıyla mutlu bir evde yaşasa.ama inan ki birinin hasretini çekmek çocuk için böyle hastalıklı insanların arasında kalmaktan bin kat daha hayırlıdır.

kendinin kıymetini bil.daha 21 yaşındasın.bu devirde herkes boşanıyor.bu dünyaya bir kez geldin ve kimsenin eziyetini çekmeye eğlencesi olamaya gelmedin.bence bir büyüğünden yardım iste resti çek bu düzenin değişmesini sağla.eğer baktın ki değişmeyecek kendini ve çocuğunu kurtar derim.

Sen hala eşinin düzeleceğinde misin?
Eşinin kafa tasını açıp içine akıl koyamayacağına göre, maalesef ki huylu huyundan vazgeçmez.
Ben yorumumda seni düşünerek yazdım, daha evlendiği günün ertesi günü ağlatılan sonrasında şiddet gören gencecik bir kızsın, keşke bir anlık heves olsaymış o zaman sizinkisi, size bunca şey yaşatan adam için hala bir anlık heves olsa çeker miyim? diyorsunuz ya, işte burda kopuyorum ben!
Bunca şeye rağmen hissedilen şey ancak hastalıklı sevgi olabilir bir çeşit psikolojik hastalık, saplantı onu da söyleyim. Böyle sevgi olamaz, sevgisiz birine sevgi beslenemez!
Adamın size saygısı yok ama siz hala çekmekle maşallah çok güzel yüceltiyor sunuz onu, bazen erkeklere kızmıyorum biliyor musun? Biraz insanın da kendini düşünmesi lazım, önce kendisine güvenmesi, sevmesi lazım. Oturtuyorlar erkekleri dünyanın merkezine, sonra ne olursa olsun çek çek dur..
21 yaşındasın gelir mi bu yaşlar geri?
Benim seninle yaşıt üniversite okuyan kuzenim var geziyor, tozuyor, eğleniyor..
Sevgili istemiyor hayatında evlilik şöyle dursun bazı kızlarımızın aşklarının arkasına sığınıp çok seviyorduk, çok büyük bir aşktı bizimkisi ailemi arkama aldım deyip evlenebilmesi cesaretine hayran kalıyorum..

neden eşinizle bilikte gitmedınız camı hocasına?onuda getırın oda duysun gercekleri.bakalım ozaman ne yapıcak?
buarada eşinizin degısme sebebinın kesınllıkle kv olduguna ınanıyorum.

eşinizin hiç mi iyi yonlerı yok bıraz da onları anlatsanızda en azından kıyaslama yapabılsek.

Arkadaşım ALLAH yardımcın olsun, saf olma, susma, kendini savun ne olursa olsun, adam seni boğazlamış, sende dişini göster, pısırık kalmaki, korktuğunu sanıp aynı haltı yapmasın birdaha.

Onu yücelmek anlaminda degil elbette iyi yönlride var. Evlendigimiz ilk 1 hafta esimin annesinn tarfi hep bzdeydi. Nikahtan sonra eve geldik 2 saat cikip gttiler,isinizi btrn biz geliyoruz gibi. Bizim bu kadar erkn evlenmemzn nedenide nisanliyken bennm hamile olmamdi. Özrü kabahatimden byk ama yaptim byle bir eseklik. O yzden apar topar evlendik. Yoksa bu zaman uzayacakti. Kv bana babalik testi yaptiralim falan deynce bizim esimle 2 gnde kavgalarmz basladi. Annesini savunddu bu durumda bile. Kavgalarmz hep on ailesinn yznden cikiyor. Yada benm anneme olan sevgim ve dsnlmden. Ayda bir gttgm halde bile kavga ckryr. Annemn beni hergn telefnla aramasi onu rahatsiz ediyor. Ama byle degildi. Birden degisti ve beni en cok zorlayanda bu. Kendi evimize cikmamaiz icin aldigi maastan 5 kurus harcamadan esyalar aliyor. Cikacagimizin evin tadilati var amele gbi calisiyor. Her hafta sonu dnlenmyor. Islerin hzlanmasi icin yardm edyr. Beni sevdgni bnsz yapamayacgni sylyr ama huylrndn da vazgecmyr. Br pskologa gtmsni syledgmdede ben deli deglm dyor. Ben onu cok defa biraktm esyalarmi toplyp annemlere gttim. Kapilara geldi hergn. Beni her sfernde byle olmyck szleryle kandirdi. Bosanmayada yanasmyr. Tamam btsn dyr ama sonrasnda beni telefnla mesajla rahat brkyr aklimi kurclyr.

nuskayı hocaya goturdugunuzde neler syledıgınden haberı varmı peki?

Canım harfleri yutmadan, olduğu gibi yazsan inan daha iyi olacak, böyle okumakta zorlanıyorum.
Ayrıca inan kayın validen de suç yok, ya da eşin kadar yok, neden mi? Eşin inanmasın, kimse bıçak dayamıyor boğazına değil mi?
Bu nasıl bir mantık ya, sana bu kadar eziyet çektirmeye ne hakkı var?
Hala seviyorum bu adamı deme, hele ki annesinin sözlerinden sonra?
İnsan nasıl ağzına alır öyle bir şeyi?
Bence sen düzeleceğini düşüneceğine, kendini ve bebeğini kurtarmayı düşün.
Kendini bu kadar değersizleştirme lütfen.
Daha ne diyim bilemedim ki?

Bu buyu olayından bnde suphelenıyorum kuvvetlı bı hoca arıyorum, sn hngı sehrdesın bn ıstanbul. Esın ole soledgne gore haberı var demekkı. Bndemı konu acsam yasadıklarmla alakalı

nuskayı hocaya goturdugunuzde neler syledıgınden haberı varmı peki?

gözleri kör olmus artik. Evde böyle böyle muska buldum yanindada iki insan sureti vardi bizim evimize giren cikan kimse yok dedigimde ne demek yani annemlerdnmi bliosun onlar öyle bsy asla yapmaz dedii.. Bal gibide yapar aslinda bnu kendiside biliyor. O yzden hocaya gttigimi bile sylemedm. Ve durumu anneme anlattim. Annem cumartesi gnü onu bir hocaya gtrck. Bozsun diye. Kendisi ailesine byle bsyi kndrmyr dahi.

eee nolcak boyle eşin hıcbırsekılde senın dusuncelerıne ısteklerıne duygularına onem vermıo senı dınlemıyor bıle.
tam olark ıcınde olmadıgımız ıcın yuzeysel konusuoruz ama bıraz dık durup esının karısının yanında olmasını saglaman gerek.gerekenı yap derım ben.
ailen konusunda cok tavız vermıssın ılk once burdn basla ıstersen.
umarım kısa zamanda ayrı bır eve cıkarsın.

Kafam o kadar karisik ki esimle yasadiklarima mi üzüleyim kv bana böyle birsey yaptigina mi üzüleyim kendime mi üzüleyim sasirmis durumdayim. O muskayi buldugumdan beri yüzüm gülmüyor. Yerdemym göktemym blmiyorum. Ilk defa basima geliyor. Ben ona ne kötlk yaptim ki benimle bu türlü acizce ugrasiyor. Yemekleri caylari hazir evleri temiz hergn temzlk yaplyr. Ben eve geldim dzen tertp oldu bu evde. Herkesn pslgni toparlyrm neden ben? Cocugum dogdugunda heves ettgm hcbsyi yapamadm bir cöp alamadm cocuguma. Gdp hersyni o aldi. Bunun iyi niyetle yapilmamas brsy oldugunu bn gayet iyi biliyrm. Yatalk degldm gel berabewr allmda dyblrdi. Evimizin hersyni ben aldim esimle begenerek. Esime karistrrsn annenleri byk rezillik cikarrim dedim. Esim sokmadi ailesini bu ise ona ragmen gereksiz lüzumsuz bir srü sey almaya devam edyr ve aglamakli bir ifadeyle o igrenc yznü büke bükle benhicbiseyden hevesimi alamadm dyor. Sen kimsin ki heves istiyorsun. Ve bir sey dha eklemek istyrm. Esim onu siddet olayndn sonra asla affetmedigimi bliyor. Bu konuyu actgmda kac kere agladi özürler diledi. Ben ölene kadar unutmycgmi ve unuttrmycgmida syledim. Dün beni mutsuz grnce odaya geldi ve özür diledi seni cok sevyrm kaybetmek istemyrm. Yznn asik olmasini istemyrm hep gül. Kendini bu odaya kapatma artik. Yaptigim hersy icin özür dilerim dedi. Yani akli dengesi yok gbi bsy dengesi yok. 1 ssat sonra byle 1 saat snra nasil olur kestrmyrm. Bosanin diyorsunz dogru. Ailemin durumu oryada evleri kira bebegim kck ben nasil yapaym bnu. O cesaretm kirildi benm zaten. Kendime is bakiyrm suan. Calisip kendi ayaklarmn üstnde durmadn byle bsy yapmam dogru olmaz.

boşanmak klay degıl cnım eger sevıyorsanız bırbırınızı eşinle konus adamakıllı.
ayrı eve nezamn cıkıosunuz?
ozamana kadr bekle belkı ayrı evde duzelırsınız.

eşini bizden daha iyi bilirsin tabi. verdiğin cevaplara göre yorum yaparsak. eşin başta k.valideninde doldurmasıyla, bebeğin kendinden de olmadığı şüpesi düşmüş içine... ama tüm suç eşinin. k.validen ne derse desin eşinin kişiliği ile alakalı bunu unutma....

genç yaşata evlendiğin için birşey demiyeceğim. ezilen, şiddet gören kadınların hepsi genç ve cahil değil malesef. üniversitedeki mühendis bir hocamın eşini dövdüğünü, üstelik o bayanında mühendis olduğunu öğrendiğimden beri her durumdaki kadının şiddet görebileceğini anladım... kişilikle alakalı.....

iyi olduğunuz günlerde eşinle konuşmayı dene. sinilerine hakim olup, kur yaparak. belki o dilden anlar....

dengesiz demekki... psikoloğa gitse keşke... sende bol bol dua et...

cok haklisin.. Hayir artik sevdigimi asik oldugumu söylemiyrum. O sevgi yerini aliskanliga birakti. Eskisi gbi sevmedgmi ondan sogudugumada syledim kendisine.. Ne yapmaya calistgni kendiside bilmyr. Pisman oluyr hcbsy olmams gbi yasamna deam edyr. Esimde kisilik bozuklugu oldugunu dsnyrm. Kendisi icin yardim almasini bile istyrm ama yanasmyr. Banada bu gdsaat degisecek gbi gelmyor. Cok emek verdm cok fedakarliklar yaptim kendmden cok ödün verdim. Ama artik olmuyorsa olmuyor diyorum. Suan kendi evimize cikma arifesindeyz. Kendi evimize cikana kadar sabredcm sadece ama dediginz gbi kendimi degersz grmyrm artik. Degersiz degilim. Ozamanda ayni seyleri yasatmaya devam ederse bu is burada btck. Simdi belki dyrm yne.. Belki kendi evmz olnca hersy degsr. Acabalarla yasamaktansa yasayip grmek istyrm. Dedigim gbi 1 yil önce böyle degildi. Ne olduysa benim asla sevemeyecegm bi adama dönüstü.

ne olduysa 1 yıl dıosun ama evlendık 2 gun anladım yuzunu dıede yazmıssın?
esın 1 yıldırmı boyle yoksa evlendıgınızden berımı?
eger 1 yıldır boyle ıse tek sebep anasıdır.
bende sırf o anasından sebep cok cektım cnım
Ama esım suan Allaha sukur gercklerı grdu mutluyum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…