Cami hocasina gösterdim üfürükcülerle falan hic isim olmaz isi olanlarida sevmem. Sana zarar ziyan gelsin. Ya hasta ol ya öl yada esinden ayril diye yapilmis. Bunu bozdurman lazim dedi. Ben Allaha siginiyorum. Ama pskolojmde cok bozuldu bu durumdan dolayi.
Hepinizin yorumlarini okudum. Elestirilerinize de saygi duyuyorum. Evet erken yasta büyüdüm büyümek zorunda kaldim. Sagolsun babamiz basimizda hicbir zaman olamadi. Annemle ayrildiktan sonra, ölmedi ama yasamadida. Annem ben ve 2 kardesimi kendi imkanlariyla okuttu. Bakti büyttü. Ve ben hicbir zaman onlrn yznü öne egecek brs yapmadm ve gercktn cok basarili bir ögrencydm. Onun pismanligni cok yasadim. Fakat suandada okulumdayim okuyorum azimle... Esimle aramzda mezhep farki var kendisi alevi. O yüzden istenmedi. Bu yzden karsima aldim ailemi. Onu ne kadar ulaslmaz kildlarsa bana o o kdar cazip vazgecilmz oldu. Icimdeki seyi onlar krklediler tabi bnu bnde istedim. Esim byle bir insan olsa evlenirmydm kanip gidermiydim. Bi anlik heves diyen arkadasle, öyle olsa hala cekermiyim. Bosanmayi bende biliyorum. Ailem hersekilde arkamda. Aptal bir insan degilim. Annelik meselesine gelince,bu dünyada yaptigim en iyi sey melegimi dünyaya getirmekti. O benim herseym ve onun icin hcbrzaman keske demedim. Bana acimanizi veya üzülmenizide istmedim ki. Sadece yardim etmenizi bekledim. Ne yapsam iyi gelir bana. Yada ne yapsam esim düzelir. Bu arada tavsiye veren tüm arkadslra cok tsekkr edyrm.
Cami hocasina gösterdim üfürükcülerle falan hic isim olmaz isi olanlarida sevmem. Sana zarar ziyan gelsin. Ya hasta ol ya öl yada esinden ayril diye yapilmis. Bunu bozdurman lazim dedi. Ben Allaha siginiyorum. Ama pskolojmde cok bozuldu bu durumdan dolayi.
Merhabalar, ben 21 yasinda,evli ve 1 cocuk annesiyim. Esimle ailemi karsima alarak evlendim, o kadar cok sevdim onu. Daha sonra ailemide razi ettim. Esimle cidden büyük bir ask yasayarak evlendik. Flört dönemi nisanlilik dnemlerimiz cok güzeldi fakat evlendikten 2 gün sonra esim gercek yznü gstermeye basladi. Beni 2 gnlük evliyken aglatmaya basladi.kvlerle kalmayi bile kabul etmstm onun icin. Sürekli kendisi konusmak,hep ön planda olmak,benim ona itaat etmemi,sus deyince susmami,yap dedigini harfiyen yapmami istiyor ve acikca bunu bana söylüyor. Annemlere gitmem sorun oluyor. Halbuki bundan 1 sene önceye kadar haftada 3 kez beni anneme götrrdü. Kendisi ben olmadan bile giderdi. Simdi gittigim an evde kavga kiyamet cikiyor. Surat asiyor agresiflesyr. Konuyu o kadar didiklemem ragmen istemyrm nedeni yok diyor. Sigara icmeme karisiyor gizli kacak sigara iciyorum. Kisacasi hayatimda ondan baska grstgm kimsenn olmasni istemyr arkdslrmla annemle komsularmla olan diyalogumu kendisiyle kiyaslayip, herkese ondn cok deger verdgmi sylyr. Halbuki onun hakaretine küfürüne beni heryerde rencide etmesine ragmen ben hala ona es olarak yapmm gerekn hersyi ypyrm. Doymuyor. Bana sinir krizleri gecirtiyor,sonra ben ne yaptim diyor. 1 kere dayagini bile yedim. Utanarak söylyrm bogazimi bile skti mosmor etti. Bogacakti beni nerdeyse. Ona ragmen bosanmadim ondan. Hala yüzsüzce benimle ugrasiyor. Bunlari yüzne syleyncede bagirark beni pistirmaya calisiyor. Hem ondan bu kadar sogumusken, gecenlerde evde muska bulmam buna tuz biber oldu. Evimize giren cikan kimse yok kvlerden baska. Her haliyle yeni oldugu bellli bir muska sikica posete sarilmis ve biri insan biri bebek suretindede iki tane kursun buldum. Elektrik süprgesinin hortmuna takilmisti. Allah kalbmi biliyr annesnden süphelenyrm. Cnkü esimin yengesinede yaptirmislar zamaninda. Esime bunu söyledigimde hic sasirmadi belki korumak icin yapilmistir dedi. Onun sasirmamasi beni cok korkttu acikcasi. Byk ihtml kvde onun beynini ykyrk syledi iyi bisey evinize sokucam diye. Evde duramiyorum pskolojm bozuk hersey üstme üstme geliyor. Kendimi taniyamaz oldumm.. Kendi evimize cikacagiz ona bile heycanlanamyrm cnkü esim ve ailesi btn yasam enerjmi alip tkettler. Btn gnm oturarak gecyr. Hicbrsey yapmak bsy yemek icmek istemyrm. Bana yardm edin ben bu islerin neresinden tutupta yeniden ayaga kalkayim.
Onu yücelmek anlaminda degil elbette iyi yönlride var. Evlendigimiz ilk 1 hafta esimin annesinn tarfi hep bzdeydi. Nikahtan sonra eve geldik 2 saat cikip gttiler,isinizi btrn biz geliyoruz gibi. Bizim bu kadar erkn evlenmemzn nedenide nisanliyken bennm hamile olmamdi. Özrü kabahatimden byk ama yaptim byle bir eseklik. O yzden apar topar evlendik. Yoksa bu zaman uzayacakti. Kv bana babalik testi yaptiralim falan deynce bizim esimle 2 gnde kavgalarmz basladi. Annesini savunddu bu durumda bile. Kavgalarmz hep on ailesinn yznden cikiyor. Yada benm anneme olan sevgim ve dsnlmden. Ayda bir gttgm halde bile kavga ckryr. Annemn beni hergn telefnla aramasi onu rahatsiz ediyor. Ama byle degildi. Birden degisti ve beni en cok zorlayanda bu. Kendi evimize cikmamaiz icin aldigi maastan 5 kurus harcamadan esyalar aliyor. Cikacagimizin evin tadilati var amele gbi calisiyor. Her hafta sonu dnlenmyor. Islerin hzlanmasi icin yardm edyr. Beni sevdgni bnsz yapamayacgni sylyr ama huylrndn da vazgecmyr. Br pskologa gtmsni syledgmdede ben deli deglm dyor. Ben onu cok defa biraktm esyalarmi toplyp annemlere gttim. Kapilara geldi hergn. Beni her sfernde byle olmyck szleryle kandirdi. Bosanmayada yanasmyr. Tamam btsn dyr ama sonrasnda beni telefnla mesajla rahat brkyr aklimi kurclyr.
Onu yücelmek anlaminda degil elbette iyi yönlride var. Evlendigimiz ilk 1 hafta esimin annesinn tarfi hep bzdeydi. Nikahtan sonra eve geldik 2 saat cikip gttiler,isinizi btrn biz geliyoruz gibi. Bizim bu kadar erkn evlenmemzn nedenide nisanliyken bennm hamile olmamdi. Özrü kabahatimden byk ama yaptim byle bir eseklik. O yzden apar topar evlendik. Yoksa bu zaman uzayacakti. Kv bana babalik testi yaptiralim falan deynce bizim esimle 2 gnde kavgalarmz basladi. Annesini savunddu bu durumda bile. Kavgalarmz hep on ailesinn yznden cikiyor. Yada benm anneme olan sevgim ve dsnlmden. Ayda bir gttgm halde bile kavga ckryr. Annemn beni hergn telefnla aramasi onu rahatsiz ediyor. Ama byle degildi. Birden degisti ve beni en cok zorlayanda bu. Kendi evimize cikmamaiz icin aldigi maastan 5 kurus harcamadan esyalar aliyor. Cikacagimizin evin tadilati var amele gbi calisiyor. Her hafta sonu dnlenmyor. Islerin hzlanmasi icin yardm edyr. Beni sevdgni bnsz yapamayacgni sylyr ama huylrndn da vazgecmyr. Br pskologa gtmsni syledgmdede ben deli deglm dyor. Ben onu cok defa biraktm esyalarmi toplyp annemlere gttim. Kapilara geldi hergn. Beni her sfernde byle olmyck szleryle kandirdi. Bosanmayada yanasmyr. Tamam btsn dyr ama sonrasnda beni telefnla mesajla rahat brkyr aklimi kurclyr.
nuskayı hocaya goturdugunuzde neler syledıgınden haberı varmı peki?
gözleri kör olmus artik. Evde böyle böyle muska buldum yanindada iki insan sureti vardi bizim evimize giren cikan kimse yok dedigimde ne demek yani annemlerdnmi bliosun onlar öyle bsy asla yapmaz dedii.. Bal gibide yapar aslinda bnu kendiside biliyor. O yzden hocaya gttigimi bile sylemedm. Ve durumu anneme anlattim. Annem cumartesi gnü onu bir hocaya gtrck. Bozsun diye. Kendisi ailesine byle bsyi kndrmyr dahi.
Kafam o kadar karisik ki esimle yasadiklarima mi üzüleyim kv bana böyle birsey yaptigina mi üzüleyim kendime mi üzüleyim sasirmis durumdayim. O muskayi buldugumdan beri yüzüm gülmüyor. Yerdemym göktemym blmiyorum. Ilk defa basima geliyor. Ben ona ne kötlk yaptim ki benimle bu türlü acizce ugrasiyor. Yemekleri caylari hazir evleri temiz hergn temzlk yaplyr. Ben eve geldim dzen tertp oldu bu evde. Herkesn pslgni toparlyrm neden ben? Cocugum dogdugunda heves ettgm hcbsyi yapamadm bir cöp alamadm cocuguma. Gdp hersyni o aldi. Bunun iyi niyetle yapilmamas brsy oldugunu bn gayet iyi biliyrm. Yatalk degldm gel berabewr allmda dyblrdi. Evimizin hersyni ben aldim esimle begenerek. Esime karistrrsn annenleri byk rezillik cikarrim dedim. Esim sokmadi ailesini bu ise ona ragmen gereksiz lüzumsuz bir srü sey almaya devam edyr ve aglamakli bir ifadeyle o igrenc yznü büke bükle benhicbiseyden hevesimi alamadm dyor. Sen kimsin ki heves istiyorsun. Ve bir sey dha eklemek istyrm. Esim onu siddet olayndn sonra asla affetmedigimi bliyor. Bu konuyu actgmda kac kere agladi özürler diledi. Ben ölene kadar unutmycgmi ve unuttrmycgmida syledim. Dün beni mutsuz grnce odaya geldi ve özür diledi seni cok sevyrm kaybetmek istemyrm. Yznn asik olmasini istemyrm hep gül. Kendini bu odaya kapatma artik. Yaptigim hersy icin özür dilerim dedi. Yani akli dengesi yok gbi bsy dengesi yok. 1 ssat sonra byle 1 saat snra nasil olur kestrmyrm. Bosanin diyorsunz dogru. Ailemin durumu oryada evleri kira bebegim kck ben nasil yapaym bnu. O cesaretm kirildi benm zaten. Kendime is bakiyrm suan. Calisip kendi ayaklarmn üstnde durmadn byle bsy yapmam dogru olmaz.
Canım harfleri yutmadan, olduğu gibi yazsan inan daha iyi olacak, böyle okumakta zorlanıyorum.
Ayrıca inan kayın validen de suç yok, ya da eşin kadar yok, neden mi? Eşin inanmasın, kimse bıçak dayamıyor boğazına değil mi?
Bu nasıl bir mantık ya, sana bu kadar eziyet çektirmeye ne hakkı var?
Hala seviyorum bu adamı deme, hele ki annesinin sözlerinden sonra?
İnsan nasıl ağzına alır öyle bir şeyi?
Bence sen düzeleceğini düşüneceğine, kendini ve bebeğini kurtarmayı düşün.
Kendini bu kadar değersizleştirme lütfen.
Daha ne diyim bilemedim ki?
cok haklisin.. Hayir artik sevdigimi asik oldugumu söylemiyrum. O sevgi yerini aliskanliga birakti. Eskisi gbi sevmedgmi ondan sogudugumada syledim kendisine.. Ne yapmaya calistgni kendiside bilmyr. Pisman oluyr hcbsy olmams gbi yasamna deam edyr. Esimde kisilik bozuklugu oldugunu dsnyrm. Kendisi icin yardim almasini bile istyrm ama yanasmyr. Banada bu gdsaat degisecek gbi gelmyor. Cok emek verdm cok fedakarliklar yaptim kendmden cok ödün verdim. Ama artik olmuyorsa olmuyor diyorum. Suan kendi evimize cikma arifesindeyz. Kendi evimize cikana kadar sabredcm sadece ama dediginz gbi kendimi degersz grmyrm artik. Degersiz degilim. Ozamanda ayni seyleri yasatmaya devam ederse bu is burada btck. Simdi belki dyrm yne.. Belki kendi evmz olnca hersy degsr. Acabalarla yasamaktansa yasayip grmek istyrm. Dedigim gbi 1 yil önce böyle degildi. Ne olduysa benim asla sevemeyecegm bi adama dönüstü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?