1 yıldır tanıdığım ve beraber olduğum kişi bu hafta ailesiyle beni istemeye geliyor.kndisinden yaş larak büyüğüm burada daha önce konu paylaşmıştım ama değil büyük görünmek,ondan çok daha ufak kalıyorum yanında..çıtı pıtı ve çok minyon bir bayanım..bu hafta nişanlı bir çift olacağız kısmetse..aylardır bu günleri bekledim ama kendisi memur ve belli bir maaşı var geçim problemi sardı beni..hiç birikimi yok nasıl ev kuracağız kursakta nasıl geçineceğiz tek maaşla..ama çok iyi anlaşıyoruz birbirimize sevgimiz ve saygımız sonsuz..aramızdaki yaş farkı bile hiç belli değil ben daha çocuksuyum ona göre diyebilirim..ailesiyle bu hafta yanii istemeye gelmeden bir gün önce tanışacağım.bu karda kışta uzak yoldan gelecekler biraz heyecanlıyımda..ama çok tereddütlerim ar en önemlisi ise aylardır söylemediğim yaş konusu önceki konumu okuyan arkadaşlar bilir zaten..henüz bahsetmedim de biliyorum hata var bende ama ne yaptığımı ve ne istediğimi ben kendim bile bilmiyorum....
Canım kaç yaş var ki aranıza?
Bence heyecanından aklına hakim olamıyorsundur :)
Seninle bir yola çıkmış bunu ne güzel beraber bir ömür yaşamaya kadar vardırmış.
Bence bu saatten sonra yaş sıkıntı olmaz.
Neden olsun. kendine kuruntu yapıp da boş yere üzme.
Aaa sen benden büyükmüşsün diye terkedecek yada soğuyacak hali yok. Sanmıyorum.
hayırlısı olsun canım
ama bence ailesi gelmeden yaş konusunu açıklamadıysan açıkla
ayrıca ailesi senin yaşını bilmek zorunda değil
diğer konuna da baktım şimdi
bence erkek arkadaşın şakayla karışık ara ara sana bunu sorup cevap için ısrarcı olmadığına göre büyük olduğunu biliyor ve sorun etmiyor
sen de söyle gitsin
öncelıkle yas olayını acıklamalısın .cocuk sorun etmese bıle aıle problem cıkarabılır .
maddı olarak kuskuların var ıse,erkenden nısan yapmayın derım .
cocuk ne zaman kendını evlılıge hazır hıssederse(maddı anlamda) atıyorum su ay da kesın evlenırız dıyebılırse
o zaman nısan yapın .oylelerı var kı cnm ,yuzugu takıp senelerce bekletıyorlar.
arkadaş 29 sevgilisi 24 yaşındaymış, bir önceki konudan gördüm.
Bence nişanlanmadan önce söylemelisin. nişanlandıktan sonra söylediğinde yüzüğü atarsa ne olacak? olan sana olur. kaldıramazsın şimdi söyle ne oluyorsa olsun. elbet bir gün öğrenecek.
seni sevdiği için yaşını sorun etmeyebilir ama yalan söylemeni sorun edebilir sırf bu yüzden bile ayrılabilirsiniz. yalan işin içine girdimi kötü oluyor.