Bana neler oluyor 😔

Cankusunannesi

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2017
2.655
6.832
158
40
Karakter olarak çok konuşkan bir bir yapım yoktur.Ama bulunduğum toplulukta şakaya,eğlenceye v.s her yola ayak uydururum.Ev işinden, cocugumla ilgilenmekten,(kolik bir bebekti 2 yasina kadar da huysuz bir bebek olarak buyudu) iş hayatının gerektirdiği işleri yapmaktan,misafir ağırlayıp,gece yarısı cam silmekten bile gocunmayan bitmeyen bir enerjim vardı.

Bu ön bilgilendirmeden sonra Şimdi asıl derdime gelecek olursak, yaklasik 6-7 aydir tam tersi durumdayim.Surekli bir uyku hali,bıkmışlık,bezmislik, eşim ailem de dahil kimse bana birşey sormasinda cümle kurmak zorunda kalmiyim diye resmen kaçar vaziyette yaşıyorum.
Inanılmaz derecede halsizim,dışarı çıkmak dolaşmak hiç istemiyorum,kimse gelmesin,benide kimse davet etmesin diye bakıyorum.
Evi idare edecek kadar temizlik,yemek rutin işleri yapıyorum aksatmıyorum ama çok zorlayarak yapıyorum bunu çünkü çok halsizim.
Kan değerlerime daha geçen hafta bakıldı periyodik muayene sebebiyle onda da öyle ciddi bir değer düşüklüğü yok beni bukadar halsiz bitkin enerjisiz bırakacak değerler değil çünkü önceleri cook cook daha düşük değerlerle enerjim daha yüksekti.
Bugün öğlen arası dışarı çıkmam gerekiyordu hadi bi hışımla git işini hallet diye kendimi telkin ettim ve çıktım ama resmen ayaklarım yürüken birbirine dolaştı,yürüken insanin uykusu gelirmi ?
Doktora gitmeyi düşündüm ama havalardan deyip bir iki vitamin önermekten başkada birşey yapamaz sanırım.
Alıp bana enerji,moral, motive, güç kuvvet enjekte edemeyecek diye doktor fikrinide pek sıcak gelmedi.
Uzun lafın kısası;akıla fikire,enerjiye ihtiyacım var.
Öneri ve görüşlerinizi rica ediyorum hanımlar..

kişisel gelişim kitapları okuyun
şeytan prada giyer tarzı kariyer, süslenme, başarı temalı filmler iyi gelir.
ya da başarılı insanları insanların hayat hikayelerini anlatan kitaplar ama ona başlamak için başlama enerjisi yine gerekiyor :D
kişisel gelişim kitapları okunması daha kolay.
yine de D ve b12 vitaminine de baktırın derim.
bir de tempolu müzikler.

kişisel gelişim kitapları okuyun
şeytan prada giyer tarzı kariyer, süslenme, başarı temalı filmler iyi gelir.
ya da başarılı insanları insanların hayat hikayelerini anlatan kitaplar ama ona başlamak için başlama enerjisi yine gerekiyor :KK70:
kişisel gelişim kitapları okunması daha kolay.
yine de D ve b12 vitaminine de baktırın derim.
bir de tempolu müzikler.
Kitap önerilerinizi not ettim.Kitap okumayı seviyorum.Hatta şu ara sevdiğim tek şey belkide okumak.Cunku kimseyle diyolog kurmak gerekmiyor okurken 😊

Bu öneriyi aldım.Ama kendime kondurmadım.Durup dururken depresyona nasıl neden girilir diye kafamda deli sorular.
Depresyon değil de bıkkınlık benim 2 cocuğum var çalışıyorum, tek artım eve yardımcı geliyor iki haftada bir, çocuklarımın yemeklerine kadar ben yapıyorum, çalışıyorum okul açıkken dersini yaptırıyorum vs vs ama artık hiç birşey yapmak istemiyorum hayat enerjim çekilmiş gibiydi herşeyi otomatiğe bağlamıştım. 2 hafta önce bir sağlık sorunu atlattık o bana yetti arttı şükür ediyorum sağlık olsun herşeyi yaparım diyorum. arada şarj olmamız lazım

Bu öneriyi aldım.Ama kendime kondurmadım.Durup dururken depresyona nasıl neden girilir diye kafamda deli sorular.
Bazen insan güçlü olmaya çalışırken farketmeden yıpratır kendini. Aslında zor zamanlar geçirmişsiniz kolik bir bebekle her işin üstesinden gelmeye çalışmışsınız. Bu sizde birikim yapmış olabilir. 1seanstan bir şey çıkmaz. Hastaneden randevu alın ve gidin en azından bu şıkkı elemiş olursunuz.

Bazen insan güçlü olmaya çalışırken farketmeden yıpratır kendini. Aslında zor zamanlar geçirmişsiniz kolik bir bebekle her işin üstesinden gelmeye çalışmışsınız. Bu sizde birikim yapmış olabilir. 1seanstan bir şey çıkmaz. Hastaneden randevu alın ve gidin en azından bu şıkkı elemiş olursunuz.
Bu doğru olabilir.Evet son bir yılda hayatımda önemli bir değişim yok Ama küçüklüğümden beri zor zamanlar geçirdim.

Bikac arkadaşımda öyle olabileceğini söyledi ama insan durup dururken depresyona girermiki🤔Hanı son bir yılı baz alırsak hayatımda önemli bir değişim yada değişiklik olmadi.
İlla bir şey olmasına gerek yok. Bende geçen yıl evde benzer bir durum yaşadım. O zaman yaşarken depresyon olduğunu anlamamıştım. İşe girdim aynı zamanda bir kedi sahiplendim. Kendi kendine geçti o halsizlik ve keyifsizlik hali. O zaman farkında olsaydım profesyonel destek alırdım.

Ben kansiz kaldigimda boyle ayni durumda oluyorum.
Ellerim uyusuyo surekli uyumak istiyorum.Bi is yaparken mesela temizlik yavas yavas dinlenerek yapiyorum istahsizlasiyorum.
Doktorum direk igne yaziyo baska turlu toparlayamiyorum.
Cok gecmis olsun sizede ins.en yakin zamanda toparlarsiniz.

İlla bir şey olmasına gerek yok. Bende geçen yıl evde benzer bir durum yaşadım. O zaman yaşarken depresyon olduğunu anlamamıştım. İşe girdim aynı zamanda bir kedi sahiplendim. Kendi kendine geçti o halsizlik ve keyifsizlik hali. O zaman farkında olsaydım profesyonel destek alırdım.
Ne güzel kendi kendinize atlatabilmişsiniz.Bende içten içe ne olduğunu tam anlayamasamda sürekli kendimi telkin ediyorum.Kalk hareketlen,zorla kendini,bu iside yap,hadi şunada hallet diye kendi kendimle iç savaş vererek halletmeye çalışıyorum işlerimi.Boyle böyle günü kurtarıyorum ama bir bitmek bilmedi😔

Birde sanki enerjim çokmuş gibi ikinci çocuk planlarimiz var.Esimde sen koyamadığım ve çocuğunu çok fazla sahiplenip kontrol etme,sürekli çaba sarfetme gereği duyduğun için ikinci çocuk mecburen senin enerjini yerini getirir diye bir tezde bulundu.

Back
X