- Konu Sahibi Cankusunannesi
Surekli ev isleri yorulmussunuz. Bir tatil planlayin cikin. Bazen bir mola gerekiyor hayatta.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet buda var.Gidecegiz inşallah rezervasyonumuz ağustos sonu.Esimin işi yoğun olduğu için malesef kaçamak yapamayali yıllar oldu.Tatile gidin
Bende cok yorgunum son zamanlarda , gecen cuma bir kacamak yaptik denize gittik tum enerjim yerine geldi
Evet aynen böyle cam kapı silip o arada birsuru mutfak işini halledip akşamına sahile gezmeye çıkardık boydan boya kaç defa yürüyüp üstüne çok geç saatte eve dönerdik yine bitmezdi o enerji.O bıkkınlık,bezmislik olmazdı.Heves kalmıyor ,tükeniyor insan ,yıpranıyoruz psikolojik olarak inanın ben bile özlüyorum eski enerjimi,
Evi temizlerdim üstüne banyo yapar maniküre giderdim ,üstünede gider gezerdim 5-6 saat şimdi işe spora anca gidiyorum ,içerde bişiler kırılmış belli
Psikolojik destek alın lütfen
Yorumları eşime okuyorum sizler yazdıkça.Oda buradaki herkesle hemen hemen hemfikir.Surekli ev isleri yorulmussunuz. Bir tatil planlayin cikin. Bazen bir mola gerekiyor hayatta.
Yorumları eşime okuyorum sizler yazdıkça.Oda buradaki herkesle hemen hemen hemfikir.
Tatil şart diyor
Ben çok önemsemem esasen tatile gidilsin gidilmesin diye ama eşimde herkes gibi düşünüyor.
Birde artık yaşlarda ilerledi yavas yavas onunda yorgunluğu var sanırım diyor.
Ilk sorunun mevsim olmadığını düşünüyorum çünkü neredeyse bir yıldır bu durumdayım.Hemen hemen 4 mevsimi de geçirdim bu haldeMevsimsel de olabiri havalar aşırı bunaltıcı bende kalkalmıyorum yerinden((((
Zaten işler bayağı zamandır ağırdan gidiyor.Buna rağmen o yorgunluk , bitkinlik,isteksizlik devam ediyorHer zaman her şeye hemen yetişmenin mantıksızlığını kavradınız ve rolantiye aldınız.
Eski kendinizi heder eden modda olmanıza gerek yok ki. İşleri ağırdan almanın nesi kötü?
Canınızın kıymetini bilin rahat olun. Arada bir gayret gelir zaten..
Muhtemelen depresyondasınız. Bir psikologa görünmekte fayda varKarakter olarak çok konuşkan bir bir yapım yoktur.Ama bulunduğum toplulukta şakaya,eğlenceye v.s her yola ayak uydururum.Ev işinden, cocugumla ilgilenmekten,(kolik bir bebekti 2 yasina kadar da huysuz bir bebek olarak buyudu) iş hayatının gerektirdiği işleri yapmaktan,misafir ağırlayıp,gece yarısı cam silmekten bile gocunmayan bitmeyen bir enerjim vardı.
Bu ön bilgilendirmeden sonra Şimdi asıl derdime gelecek olursak, yaklasik 6-7 aydir tam tersi durumdayim.Surekli bir uyku hali,bıkmışlık,bezmislik, eşim ailem de dahil kimse bana birşey sormasinda cümle kurmak zorunda kalmiyim diye resmen kaçar vaziyette yaşıyorum.
Inanılmaz derecede halsizim,dışarı çıkmak dolaşmak hiç istemiyorum,kimse gelmesin,benide kimse davet etmesin diye bakıyorum.
Evi idare edecek kadar temizlik,yemek rutin işleri yapıyorum aksatmıyorum ama çok zorlayarak yapıyorum bunu çünkü çok halsizim.
Kan değerlerime daha geçen hafta bakıldı periyodik muayene sebebiyle onda da öyle ciddi bir değer düşüklüğü yok beni bukadar halsiz bitkin enerjisiz bırakacak değerler değil çünkü önceleri cook cook daha düşük değerlerle enerjim daha yüksekti.
Bugün öğlen arası dışarı çıkmam gerekiyordu hadi bi hışımla git işini hallet diye kendimi telkin ettim ve çıktım ama resmen ayaklarım yürüken birbirine dolaştı,yürüken insanin uykusu gelirmi ?
Doktora gitmeyi düşündüm ama havalardan deyip bir iki vitamin önermekten başkada birşey yapamaz sanırım.
Alıp bana enerji,moral, motive, güç kuvvet enjekte edemeyecek diye doktor fikrinide pek sıcak gelmedi.
Uzun lafın kısası;akıla fikire,enerjiye ihtiyacım var.
Öneri ve görüşlerinizi rica ediyorum hanımlar..
Yaşlanmış olabilir misiniz? bence ben yaşlandım ondan hiçbir şey yapamıyorumEvet aynen böyle cam kapı silip o arada birsuru mutfak işini halledip akşamına sahile gezmeye çıkardık boydan boya kaç defa yürüyüp üstüne çok geç saatte eve dönerdik yine bitmezdi o enerji.O bıkkınlık,bezmislik olmazdı.
Bir yıldır devam ediyosa kendiliğinden geçmeyecek gibi.Psikokoğa görün bence depresyon olabilirIlk sorunun mevsim olmadığını düşünüyorum çünkü neredeyse bir yıldır bu durumdayım.Hemen hemen 4 mevsimi de geçirdim bu halde
Eşimde yılların yorgunluğuna yaş faktörüde eklenmeye başlayınca böyle olduğunu düşünüyor.Yaşlanmış olabilir misiniz? bence ben yaşlandım ondan hiçbir şey yapamıyorum
Tamda böyle şeyler yaşıyorum.Nefes nefe bir dağı tirmanmis gibi tepkiler veriyor vücudum.Ama daği tırmanıyorum alt tarafı bir spet çamaşır katlamış oluyorum.d3 lerinize bakildimi ? bende ayni durumdaydim yataktan kalkarken ayaklarim okadar agrirdiki yururken kemiklerim kirilacak sanirdim
halsizdim evi supururken allah canimi alacak saniyordum
kisin ortasinda bile saclarimdan enseme akacak kadar ter akardi basimdan is yaparken
bu belirtiler sizde de varmi
d3 lerinize baktirin hasimato olabilirsinizTamda böyle şeyler yaşıyorum.Nefes nefe bir dağı tirmanmis gibi tepkiler veriyor vücudum.Ama daği tırmanıyorum alt tarafı bir spet çamaşır katlamış oluyorum.
Sürekli tempolu geçen hayatınız siz farkında olmadan ruhen yormuş bence sizi, bende sizin gibi enerji dolu bir insanım normalde çünkü ama bu sizde ki ruh hali bende debvar artık. Bence insan enerjim var diye kendini farkında olmadan bu kadar zorlamamalı.Bu öneriyi aldım.Ama kendime kondurmadım.Durup dururken depresyona nasıl neden girilir diye kafamda deli sorular.