- 2 Ekim 2019
- 6
- 3
- 1
- 32
- Konu Sahibi morsiyahsever
Merhabalar. Öncelikle anlatacağım konu da bi4az cekiniyorum ama kendimi daha dogru anlatmak için b84a daha rahat yazacagim. Siyle ki bir aylik evliyim. Ilk 2 hafta acim oldugu icin ve regl donemime geldigi ici esimle cinsel iliskiye giremedik. Sonrasinda sorun olmadi ilişkiye girebildik fakat esim gece kendi vajinam ile oynadığımı sonrasında cinsel iliski de olduğu gibi titreme geldiğini rahatlama hissi yasadigimi hatta nefes alış verisimde dahi değişiklik olduğunu söyledi. Bunu 2 3 gün de bir 2 yada 3 saat gibi belli aralıklarla yaptığımı dile getirdi. Son bir haftadir iliski sonrasında 1 dk içinde uyudugumu vajinam ile oynadığımı titredigimi ve bunu bi4 kac kez araliklarla yaptigimi söyledi. Bem bunun farkında olmadığımı ve hatirlamadigimi söylediğim halde kendisi bunu yaptığımı dile getirmeye devam etti. Soyle ki evlendikten sinra sabahlari yorgun uyaniyorum bununla alakası olabilir mi ve esim titremelerim yuzunden uyuyamadigini dile getirdi. Rahatsiz edici bir hal aldi. Cozum ariyorum. Böyle birşey mümkün mü. Eğer mümkünse neden olduğunu öğrenmek istiyorum.