• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana neler oluyor.

Karamsarkiz

Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2021
189
135
23
33
Selam arkadaşlar bugün okuduğum sözde eğer birini istemsizce sürekli düşünüyorsanız oda sizi dusunuyordur. Sizce doğru mu çünkü istesemde ben aklımdan atamıyorum. Aramızda duygusal biseyde geçmedi neden böyle oldum ben 😞

Selam arkadaşlar bugün okuduğum sözde eğer birini istemsizce sürekli düşünüyorsanız oda sizi dusunuyordur. Sizce doğru mu çünkü istesemde ben aklımdan atamıyorum. Aramızda duygusal biseyde geçmedi neden böyle oldum ben 😞
Ohooo bu isler boyle olsaydi…

zugurt tesellisi tadinda bir soz sadece

Alakası bile yok. Böyle şeyler telepati değil obsesyon belirtisi bence.

Tabii ki hayır. Aksi taktirde kimse platonik aşk yaşamaz, aşk acısı çekmez ve aynı zamanda dünyaya büyük bir kaos hakim olurdu.

Bir dakika sessizce düşünmeniz yeterli bu sonuca varabilmek için. Düşünün 1 kişiyi 3 kişi düşünüyor şimdi bu arkadaş kimi düşünecek, sıra ile hepsini mi , saat saat mi , gün gün mü düşünecek? Üzgünüm ama mantıklı değil .

Tabii ki hayır. Aksi taktirde kimse platonik aşk yaşamaz, aşk acısı çekmez ve aynı zamanda dünyaya büyük bir kaos hakim olurdu.

Bir dakika sessizce düşünmeniz yeterli bu sonuca varabilmek için. Düşünün 1 kişiyi 3 kişi düşünüyor şimdi bu arkadaş kimi düşünecek, sıra ile hepsini mi , saat saat mi , gün gün mü düşünecek? Üzgünüm ama mantıklı değil .
Bir insan daha gördüğü gibi etkilenir mi birinden ya 😔

hormonlarin gucune dayanarak 1 saniye gormen yeterli aklinda kalmasi icin ...amaann bosverse kafani mesgul et baska seylerle ask desen degil hayir anlamsiz bir dusunme bicimi

Back
X