Bana neler oluyor !?

PapatyamsiHatun

Dum spiro spero
Kayıtlı Üye
19 Mart 2015
2.114
1.832
133
Son zamanlarda garip iç güdülerim oluşmaya başladı kızlar
Bi yandan konulara göz gezdirirken bi yandanda televizyona bakıyorum dönüp dönüp. Bi tane bebek bezi reklamı çıktı, annesine sarılan küçücük çocukları görünce içim gitti. Böyle garip bi annelik iç güdüsüyle dolup taştım
Bi tanede tencere tava reklamı var küçük bi kız annesine tavanın ısındığını nasıl anlarsın falan diye soruyor
Reklamın sonunda anne deyişi beni çok etkiliyor nedense.
Henüz 22 yaşındayım okulum var şu var bu var yolun başındayım en önemliside uygun koca adayı yok ortalıkta
Neler oluyor bana

bi ara bana da öyle olmuştu enterasan bi şekilde. devamlı bebek görmek bebek sevmek istiyodum içim gidiyodu bi aralar resmen..tam o sıra birden bi bebiş geldi ailemize.. benden değil ama bende evli bile değilim

Biyolojik saatin erken çalışmış. Umursamazsan geçiyor.

Söyle söyle, bazen yaş ilerliyormuş gibi hissediyorum, genç olduğumu birilerinin hatırlatması lazım

Yani senin konundan bağımsız olarak bdv de genel sıkıntı bu, gerçek hayatta da gördüğüm ne yazık ki bu: erkekler evlenmekten sorumluluktan kaçarken 17 18 19 20 yaşlarındaki kızlar etamine dantele evlenmeye falan merak sarmış, bdv de 10 dk dolanmak yeterli,nasıl evlendiniz nasıl tanıştınız vay görücü beni beğenmedi evde kaldım bla bla bla...korkunç birsey bu

Sen genç değilsin çocuktan hallicesin ne çocuğu, lütfen, 25 ten önceki evlilikleri sağlıklı bulmuyorum kendi adıma

anne olunca anlarsın deyişi çok hoşuma gidiyor o reklam bende bayılıyorum.hatta kızım yanımdaysa onu kucaklıyorum hemen.ama sende böle şeyler olması garip şimdiden.belkide regl dönemin yakındır çünkü ben o dönemlerde resmen ağlak bir tip oluyorum.

Zaten kesinlikle evlenmem bu yaşlarda. Benimde planım 26 27 belki 28. Büyük konuşmak gibi olmasında

konu sahibesinin boş olduğunu nerden çıkardınız? olamaz mı yani. bende bebeklere bayılırım içim gider resmen.Bu demek değil ki boş yaşayıp hemen evlenip çocuk doğurucazz

Bence 22 yaşındayken bebek sevmek başka, bebek görünce annelik içgüdüsünün uyanması başka.
Çok ciddiyim o içgüdü nedir 37 yaşındaki ben daha hala bilmiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…