- 16 Mayıs 2014
- 3.315
- 3.913
- 248
- Konu Sahibi cocuklarimcanlarim
Merhaba arkadaşlar, hemen konuya giriyorum. 16 yıllık evliyim, 14 ve 8 yaşında iki çocuğum var. Son zamanlarda eşimle aramız hiç değil. Daha doğrusu benden kaynaklı bir durum bu, aramızda ufak bir münakaşa geçmişti yaklaşık 10 gün önce ne olduysa benim içimde o ufak münakaşa sanki bir şeylere dolup taşarsınız ya o taşma noktası oldu sanki. Çocukların yanında konuşuyorum, onlar uyuduktan sonra da bir şey sorarsa cevap veriyorum ya da söylemem gereken bir şey varsa söylüyorum onun dışında muhabbetimiz yok, yakınlaşma yok. Tamamen çektim kendimi o şaka yapmaya güldürmeye çalışıyor ama bende tık yok. Hiç böyle olmamıştım küs kalamazdım ya da en geç 2 gün sonra sarılırdım. Şimdilerde hiç içimden gelmiyor, dün gece ondan önce yattım 10-15 dakika sonra geldi o da arkam dönük yatıyordum ama henüz uyumamıştım. Geldi saçımı ve yanağımı okşadı ve yattı, uyuyormuşum gibi hiç tepki vermedim. 16 yıldır sorunlar yaşadık evet beni çok yıprattı ama yaklaşık 5 yıldır sakin, sabırlı, sevecen bir adam oldu ama ben galiba yoruldum. Ya da depresyonda mıyım bilmiyorum. Böyle bir dönem geçiren var mı? Bu geçici bir durum mu? Şimdiden herkese teşekkür ediyorum.