- 16 Mayıs 2014
- 3.315
- 3.913
- 248
- Konu Sahibi cocuklarimcanlarim
-
Ufak bir münakaşa için tepkiniz çok fazla,dolmuşsunuz anlaşılan..
Geçicidir bu durum bence tabi başka sorunlarınız yok ise.
Aslında yılların birikimi bu maalesef. Kavga her evde oluyor olurda. Mühim olsan saygı çerçevesi dışına taşmaması. Sahsınıza yönelik bir saygısızlık yoksa kopmayı gerektirecek bir durum da yok diye düşünüyorum. Bir değişiklik yapıp kaçabiliyorsaniz hafta sonu tek başınıza arkadaşınıza,ailenize gidebilirseniz kısa süreli uzaklaşmak iyi gelecektir. Bazen rutin hayat sıkar insanı .Ev,iş,çocuk hatta eş. Eğer değişme yoksa bir yardım almak en iyisi. Bir yuva kolay kurulmuyor.Kalın huzurla.
Dolmuşsunuzdur muhtemelen, bence geçici bir durum.
Ama geçmişte takılı kalmayın. Yaşananlar yaşanmış, olan olmuş, geçmiş, bitmiş. Yıllar sürmüş bir evlilik iki tane güzel çocuk var. Geçmişe değil geleceğe odaklanırsanız sizin için de aileniz için de daha iyi olur, daha mutlu olursunuz.
Haklısınız ama bu durumum elimde değil hatta bende memnun değilim bu durumdan. Fakat istesemde yakın olamıyorum en basiti artık yanında gülümseyemiyorum bile.
Adam yillardan sonra kivama gelmişken , huzurunuzu bozmayin
Şeytan fırsat kollar karı koca arası açılsın diye , şimdi de mutludur zaten ,mutlu etmeyin yaklaşın adım atın nedir yani ölüm mu var büyük bir sorun yok dediğiniz için böyle yazıyorum bırakın nefsi.sogukluk büyüdükçe büyür değer mi?
İşler toparlanabilirken toparlayın,ara açılırsa sizde pişman olursunuz
16 yıllık evliliğimizde saygıyı hiç kaybetmedik en güzel yanı da bu sanırım. Ama beni çok yıprattı bu da bir gerek. İşin en ilginç yanı eşim hiç bu tavrımın sebebini sormuyor.
15 yıllık evliyim aşağı yukarı aynı durumdayım.yılardır verdiğim mücadelelerin yorgunluğu diyorum ben.çok uzun süredir beklediğim huzur ve rayına girmiş bir evlilik ama ben çoktan bırakmışım meğer ipleri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?