Bana nispet mi yaptı şimdi ?

elifduru2101

en buyuk nimet evlat olsa gerek
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2016
425
354
53
33
Merhaba bdv nin güzel kadınları hemen konuya giriyorum eşimin akrabalarıyla çok samimiyiz sürekli görüşürüz özelliklede dayısı ve kuzenleriyle bu arada benim kayınvalidemle aram pek iyi değildir aynı ortamda bulunuruz ama çok fazla konuşmayız yani hep bi mesafe var aramızda neyse geçen akşam dayısıgile gittik dayıoğlu ve eşide ordaydı yengem (dayının karısı ) gelinine baş örtüsü almış bende mutfaktaydım bardakları falan hazırlıyodum gelin başına örtmüş geldi dedim çok güzel olmuş gülerek kullan bana dediki ayy inşallah senin kaynanacığında sana alır 😱 dedim ben kendime alırım kimseden öyle bi beklentim yok ama bozuldum yani biliyo çünkü kayınvalidemle aramızın olmadığını kendiside öyle kayınvalidesini sevmez ama yanına gidince anne anne diye dolaşır... bu arada bunda ne var demeyin lütfen bu kadın her defasında aynı benimle bi yarış halinde sanki, geçen yıl alyansımı değiştirdim beştaş falan aldım bu sene gitmiş benim yüzüklerimin aynısından almış mahsus yapar gibi ve biliyodu yüzüklerimin modelini neyse bana şimdi bişey söyleyin ben bu lafın altında kalmak istemiyorum

şimdi güzel arkadaşım zamane gelinleri hep böyle. aynı şekilde böyle eşimin tarafında bir gelin var benim kv ile görümcelerle anlaşamadığımı bilir ve laf sokardı :) ben de artık sabır kalmamıştı aynısını ona yapmaya başladım. mesela bir yerden para geldi ve kv bana para verdi istediğin bir şey al benden hatıra diye beş taş aldım hemen kıza yazdım canım x annem bana yüzük aldı sizinkiler ne aldı diye. eğer ben böyle yapmasaydım o kızdan kurtuluş olmazdı :) veya kv ile ilgili konu açmaya çalışırsa hemen siz de ne var ne yok x teyzeyle aran nasıl diyordum

Normalde çok takmıyodum ama nedense böyle dalga geçer gibi gülerek konuşması zoruma gitti
Nispet küçük dünyalı insanların işi bence.Şimdi siz ona bir imalı laf söyleseniz iş iyice büyür,yenge işin içinden sıyrılır siz suçlu çıkarsınız.Kendi halinde takılsın hiç uymayın bile.

şimdi güzel arkadaşım zamane gelinleri hep böyle. aynı şekilde böyle eşimin tarafında bir gelin var benim kv ile görümcelerle anlaşamadığımı bilir ve laf sokardı :) ben de artık sabır kalmamıştı aynısını ona yapmaya başladım. mesela bir yerden para geldi ve kv bana para verdi istediğin bir şey al benden hatıra diye beş taş aldım hemen kıza yazdım canım x annem bana yüzük aldı sizinkiler ne aldı diye. eğer ben böyle yapmasaydım o kızdan kurtuluş olmazdı :) veya kv ile ilgili konu açmaya çalışırsa hemen siz de ne var ne yok x teyzeyle aran nasıl diyordum
Benim kayınvalidem ben evlendiğimden beri malesef bana bir tane çorap dahi almamıştır çok şükür ihtiyacım bi beklentim yok ama bu kadın böyle konuşuncada sinirlerim tepeme çıktı dedim eşime kendime bişey alcam aynı lafı bende ona söylüycem diye oda boşver onla upraşmaya değmez diyo ama siz en güzelini yapmışsınız

Nispet küçük dünyalı insanların işi bence.Şimdi siz ona bir imalı laf söyleseniz iş iyice büyür,yenge işin içinden sıyrılır siz suçlu çıkarsınız.Kendi halinde takılsın hiç uymayın bile.
Ama iki gündür içim içimi yiyo başka biri söylese hiç takmam ama bu kadın hep aynısını yapıyo

Mantıklı yürümüşsün :)

Bunda ne var demeyin demıssın ama, Bunda ne var sahiden?
Ayrıca sizinle yarıstırıyorsa kendisini, neden en cok onlarla gorusuyorsunuz.
Eşim dayısını çok sever bende çok severim üzerimizde emekleride çok fazla onlara gittiğimiz zaman sürekli karşılaşıyoruz yakın oturuyoruz

Eşim dayısını çok sever bende çok severim üzerimizde emekleride çok fazla onlara gittiğimiz zaman sürekli karşılaşıyoruz yakın oturuyoruz
Boşverin allah aşkına derdiniz mi yok. Kendi egosu için laf sokuşturan birine ne diyeceksiniz ki ? Hiç umursamam hatta öyle umursamam ki deli olsun :P

E boyle de strese giriyorsun?
Seni sinirlendircek bisey dedıgınde boz onu. Ben kendim alırım kaynanama ihtiyacım yok gibi degıl.
Almasın ya sana yakısmıs ama benim tarzım degıl de mesela. Onun modu dussun

Zaten gereken cevabı vermişsin daha fazla ne diyebilirsin ki.
Madem sürekli böyle yapıyor anladığı dilden konuşup, çok fazla da takmadım ben.

Benim kayınvalidem ben evlendiğimden beri malesef bana bir tane çorap dahi almamıştır çok şükür ihtiyacım bi beklentim yok ama bu kadın böyle konuşuncada sinirlerim tepeme çıktı dedim eşime kendime bişey alcam aynı lafı bende ona söylüycem diye oda boşver onla upraşmaya değmez diyo ama siz en güzelini yapmışsınız

Eşiniz çok haklı inanın normal de bende uğraşmazdım ama bizim ki sürekli laf arıyordu sürekli laf söylüyordu artık yeter dedim ben. 3.5 yıllık evliliğimde kv de den gelen ilk ve muhtemelen son hediye :)
bu tür insanlar kötülükten besleniyor, sizin kötü olmanız ona mutluluk veriyor.

Ama iki gündür içim içimi yiyo başka biri söylese hiç takmam ama bu kadın hep aynısını yapıyo
Sinirlenmeniz gıcık olmanız çok normal ben kendi öz ablamda yaşadım bu durumu yıllarca :) ve gerek onda gerek etrafımdaki bu özellikle sahip oldukları eşyaları,hayatlarındaki insanları nispet aracı olarak kullanan insanların pek hayrını gördüklerini göremedim.O tür tipler hep gözleri başkalarında olan,ellerindekiyle memnun olmayan,kendindeki altından olsa başkasındaki tahtadan olsa yine de tatmin olmayan tipler oluyor.Ve de hava attıkları şeyler bir şekilde ellerinde patlıyor.Şöyle örnek vereyim geçen sene bir arkadaş kaskını övüyordu bana.Kendisininki epey pahalı marka,birçok özelliği olan bi kasktı.Benimkide normal standartlarda pahalı olmayan sıradan bir şeydi.Ben kaza geçirdim kaskımda sadece çizikler oluştu,o arkadaş elinden yere düşürdü ama kaskının vizörü tuzla buz oldu şaftı kaydı.Bi bakmışsınız siz kayınvalidenizle düzelmişsiniz kendisi kötü olmuş.Dünyanın bin türlü hali var her an her şey olabilir.Canınızı sıkmaya bile değmez.

E boyle de strese giriyorsun?
Seni sinirlendircek bisey dedıgınde boz onu. Ben kendim alırım kaynanama ihtiyacım yok gibi degıl.
Almasın ya sana yakısmıs ama benim tarzım degıl de mesela. Onun modu dussun
Çok haklı konuşmuşsunuz çok pratik cecap berebilecek biri değilim sinirlenince aklıma hiç bişey gelmiyo malesef onun için size soruyorum ne yapıyım diye aslında bi süre görüşmesek daha

ben artık fena bir kadın olma yolunda emin adımlarla ilerliyorum inşallah :)
Öyle olman gerekiyorsa öyle olacaksın canım benim.. Bazıları da meraktan ölür senden laf alıcam diye müfettişler gibi sorguya tutar insanı :) Çıldırtıyorlar hakkaten..

Back
X