- 17 Aralık 2016
- 425
- 354
- 53
- 33
- Konu Sahibi elifduru2101
Merhaba bdv nin güzel kadınları hemen konuya giriyorum eşimin akrabalarıyla çok samimiyiz sürekli görüşürüz özelliklede dayısı ve kuzenleriyle bu arada benim kayınvalidemle aram pek iyi değildir aynı ortamda bulunuruz ama çok fazla konuşmayız yani hep bi mesafe var aramızda neyse geçen akşam dayısıgile gittik dayıoğlu ve eşide ordaydı yengem (dayının karısı ) gelinine baş örtüsü almış bende mutfaktaydım bardakları falan hazırlıyodum gelin başına örtmüş geldi dedim çok güzel olmuş gülerek kullan bana dediki ayy inşallah senin kaynanacığında sana alır
dedim ben kendime alırım kimseden öyle bi beklentim yok ama bozuldum yani biliyo çünkü kayınvalidemle aramızın olmadığını kendiside öyle kayınvalidesini sevmez ama yanına gidince anne anne diye dolaşır... bu arada bunda ne var demeyin lütfen bu kadın her defasında aynı benimle bi yarış halinde sanki, geçen yıl alyansımı değiştirdim beştaş falan aldım bu sene gitmiş benim yüzüklerimin aynısından almış mahsus yapar gibi ve biliyodu yüzüklerimin modelini neyse bana şimdi bişey söyleyin ben bu lafın altında kalmak istemiyorum