- 1 Şubat 2025
- 36
- 3
- 1
- 21
- Konu Sahibi 20ysndabrcck
-
Ergenliğe fazla kapılmış olabilirsin.Okuldakı denemelerde ıkısı 3. sınıfta bırı 8. sınıfta 3 tr genelı 1. lıgım var. Yksye calısmadım ve 188 bıne gırdım esıt agırlıkta.
Lıse neredeyse calısmamakla gectı.
Niye bu kadar gerı dustum?
Ya kendımı hedefsız olarak tanımlıyorum.Pek çok sebebi olabilir fıstığım.
Öncelikle ne istiyorsun amacın ne?ortamın nasıl?elindeki kaynaklar nasıl?
Lisede okulun ve arkadaşlarının kalitesi nasıldı?
Mültifaktöriyel cevabı olan bir soru sormuşsun
Unıversıteye gıdıcem bu seneArtık üniversiteden mezun olacak yaştasın kafan 3. Sınıfta 8. Sınıfta demek ki çok parlak zekan yok olsa bu netleri yapmazdın ben zamanında teoga girdim baya yüksek puan aldım 490larda şehrin en iyi fen liselerinden birine gittim evime yakın diye istediğim köklü lise olmadı 9 10. Sınıfta okul birincisi oldum sonuç ne oldu 40 bine girdim sayısal çünkü çalışmadım depresyona girdim uyudum kitap açmadım potansiyelim daha yüksekti bilerek mezuna kalmadım istediğim bölümü yarı burslu okudum gerçekten kendini olduğundan daha zeki görme zeka milletin gözlerinden anlaşılıyor çalışmasa bile yüksek sıralama yapıyorlar ben edebiyat çözmeden 15 bine girmiştim ya hala sınava mı çalışıyorsun çevrede kimse yok mu ne yapıyorsun diyecek ne yapıyorsun 21 yaşında evde
Hıc calısmadan mı 40 bıne gırdın sayısaldaArtık üniversiteden mezun olacak yaştasın kafan 3. Sınıfta 8. Sınıfta demek ki çok parlak zekan yok olsa bu netleri yapmazdın ben zamanında teoga girdim baya yüksek puan aldım 490larda şehrin en iyi fen liselerinden birine gittim evime yakın diye istediğim köklü lise olmadı 9 10. Sınıfta okul birincisi oldum sonuç ne oldu 40 bine girdim sayısal çünkü çalışmadım depresyona girdim uyudum kitap açmadım potansiyelim daha yüksekti bilerek mezuna kalmadım istediğim bölümü yarı burslu okudum gerçekten kendini olduğundan daha zeki görme zeka milletin gözlerinden anlaşılıyor çalışmasa bile yüksek sıralama yapıyorlar ben edebiyat çözmeden 15 bine girmiştim ya hala sınava mı çalışıyorsun çevrede kimse yok mu ne yapıyorsun diyecek ne yapıyorsun 21 yaşında evde
Hangi bölümUnıversıteye gıdıcem bu sene
Hiç çalışmadım değil okulda derslerim iyiydiHıc calısmadan mı 40 bıne gırdın sayısalda
Oyleyse bravo
Tercıh aonucları açıklanmadı kamu yonetımı gelse iyi olabılırHangi bölüm
Ya benım tanıdığım fen lisesinde giden bır kız var Ben kapasiteleri oldugunu savunuyorum kız calısmaya baglıyor basarıyı ne alakası varHiç çalışmadım değil okulda derslerim iyiydi
İğrenç işsiz garantili bi bölüm seçmişsin 21 yaşında keşke daha iyi bir tercih yapsaydınTercıh aonucları açıklanmadı kamu yonetımı gelse iyi olabılır
Hem kapasite hem çalışma meslek lisesinden tıp kazanan tanıyorumYa benım tanıdığım fen lisesinde giden bır kız var Ben kapasiteleri oldugunu savunuyorum kız calısmaya baglıyor basarıyı ne alakası var
Fen lisesine gırmek ıcın ustun zekalı olmak gerekmiyor mu
Sen ustun zekalısındır herhalde normal ınsanları aptal buluyor musunuz ve her anlamda mı ustun zekalısınız yoksa matematık konusunda mıHem kapasite hem çalışma meslek lisesinden tıp kazanan tanıyorum
Üstün zekalı değilimSen ustun zekalısındır herhalde normal ınsanları aptal buluyor musunuz ve her anlamda mı ustun zekalısınız yoksa matematık konusunda mı
Ben bu egıtım sisteminde basarılı olmayı zekaya başlıyorum ve kendımın de yeterince zekı olmadığını dusunuyorumÜstün zekalı değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?